marfcz Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Paní z Eltonu mě slušně, leč odmítla, pan z Parexo mě odmítl jednim slovem, takže není k mání ani Parexo, tenhle německý kousek se dá objednat, zítra zkusím další dva hodinare Sent from the mobile client - Forum Talker
Nestler Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Muzes jeste zkusit Frantika. Ja od nej bral. Neni tedy urcite origo a jeste jsem ho nemenil, ale dusoval se, ze bude pasovat. Ted nevim jestli bylo za 100 nebo 200. Koukni mu na stranky. Sent from my iPhone using Tapatalk
Milan01 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Ještě jeden obrázek Humbert na koženém NATO řemenu. Asi letos stejně půjdou z domu :-)
Nestler Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Zda se, ze pravidlo 50 prispevku pro prodej moc nema smysl. Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Zda se, ze pravidlo 50 prispevku pro prodej moc nema smysl. Sent from my iPhone using Tapatalk Proč? Má dost času na získání 50ti příspěvků. Navíc v jeho postu nevidím, že by je aktuálně nabízel.
Honza.manta Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Zda se, ze pravidlo 50 prispevku pro prodej moc nema smysl. Sent from my iPhone using Tapatalk Proč? Má dost času na získání 50ti příspěvků. Navíc v jeho postu nevidím, že by je aktuálně nabízel. Vidím to stejně. Nubuďme paranoidní.
Milan01 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Omlouvám se, pokud se poznámka někoho dotkla, měl jsem to za prosté povzdechnutí u fotky, nikoli zoufalý pokus o inzerci a vydělání majlandu na Humbertech :-D
Nestler Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Asi jenom zavidim, ze umis rict, ze neco pujde z domu. Ja to neumim ani u toho nejvetsiho srotu Sent from my iPhone using Tapatalk
feltharg Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 :DDD mluvis mi z duse Asi jenom zavidim, ze umis rict, ze neco pujde z domu. Ja to neumim ani u toho nejvetsiho srotuSent from my iPhone using Tapatalk
amatér Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Zdravím, máte v některých svých PS2 strojek 64, nebo je těžký na něj narazit, protože jich bylo málo ? Jojo, frekvence jde odlišit. No a dávaly se pouze do porevolučních modelů - potápky, takové ty různé barevně zběsilé modely a do těch černých plastových pseudosportů. Kalibr 64 na mne vykoukl z náhodně koupených zelených Humbert, prodávající podle mne nevěděl co je uvnitř a já to zjistil dodatečně, může to být originál nebo ne? Asi dvoje zelená Humberta jsem teď zahlídnul na prodej za ceny kolem 4000 kde prodejci tvrdí, že to je originál...tak jak to teda je? Jedna prodávající má dýnko popsané v atmosférách (ale to může být pozdější záměna), já mám MPa. Prodávat nechci, jen mne zajímá jak moc si je mám hlídat... Upraveno 19. března 2017 uživatelem amatér
Honza.manta Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Humberto dílů bylo vyrobeno hodně a asi je skládali dohromady i po revoluci a dávali tam strojek takový, jaký byl zrovna po ruce. Tuhle dobu nelze přesně katalogizovat. Nejedná se s největší pravděpodobností ani o skládačku a ani o nějakou vzácnost.
Mipa Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Jo, jo taky jsem měl obyčejná zelená hodně všestranně otlučená a oloupaná "Humberta" se strojkem kalibru 64. Dal jsem je do Eltónu komplet zrenovovat (i ciferník na modrý PS 2.1 s bílou lumi a ručky) do nerezu, bez průhledného dýnka. Už je to dýl, tenkrát za něco přes 6 táců. Edit. Doplnění - sranda byla, že v Eltónu mi tamní "odbornice", po přijetí zakázky, dvakrát tvrdili, že je tam strojek kal. 68 . Upraveno 19. března 2017 uživatelem Mipa
Tobi Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Asi blbě vidim, kreje se armovák dobře s cifrem na 30 a 35,přijde mi posunutý.
Tobi Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Zdravím,chtěl bych se zeptat někoho z odborníků na tyhle hodinky,je to originál nebo složenina ,koupil jsem je asi před 5 roky za 1500 vypadají jako nové,dík.Ten flek na 8 je kapka na sklíčku.Dík Ruda.
Honza.manta Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Zdravím,chtěl bych se zeptat někoho z odborníků na tyhle hodinky,je to originál nebo složenina ,koupil jsem je asi před 5 roky za 1500 vypadají jako nové,dík.Ten flek na 8 je kapka na sklíčku.Dík Ruda. Jsem ti to sloučil s původním tématem, ať to tady zbytečně neplevelíme.A dle mého jsou v pohodě. Alespoň já je mám doma ve stejném vzhledu a jsem si jistý, že se v nich nikdy nikdo nevrtal.
Hardslimer Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Paní z Eltonu mě slušně, leč odmítla, pan z Parexo mě odmítl jednim slovem, takže není k mání ani Parexo, tenhle německý kousek se dá objednat, zítra zkusím další dva hodinare Sent from the mobile client - Forum TalkerJak to dopadlo?
Dokusan Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Tak už jsem také v "rodině". Ač nejspíš s neoriginální lunetou, stejně z nich mám radost. Nejspíš je hodím k hodináři na kontrolu. Třeba bude mít nějaké origo díly.(zajímavost: putovaly ke mě z Francie, neb jsem měl nějaký záchvat a koupil je na Ebay )
marfcz Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 4Hardslimer nakonec na radu zpratelene duše návštěva u správného hodinare, výměna skla za origo Elton, vypadá moc hezky, luneta ještě bude, zvažuji jiný tah, ale tohle na tom bylo, drží a je z té doby, Trenčín
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se