Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Zdravím Vás.

Mohl by někdo poradit. Rád bych si pořídil PRIM Sport II. "HUMBERTO", věděl by někdo, jaká je reálná cena...rád bych hodinky po repasi, předpokládám, že nové slouží spíše někomu ve sbírce. Já bych je rád nosil.

Díky za info.Lukáš

Asi si tady naběhnu, ale pro tvé účely (nesběratel, denní běžné nošení) bych doporučil sadu z fa. Parexo (nerez pouzdro se sklíčkem, cifr, ručky, armovák, korunka za cca. 1500,- CZK).

Dodáš strojek (PRIM cal. 68), seženeš dobrého hodináře a máš super hodinky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Aukru se Humberta ještě často objevují. Počkal bych si na nějaké pěkné tam anebo na Antik-Primu. Zrovna tento model bych osobně Parexem neřešil a už vůbec ne tou skládačkou za +4k z odkazu výše (i když neříkám, že pro nesběratele účel nesplní).

Sám jsem jich od začátku roku pár pořídil. V pěkném stavu za podstatně nižší ceny. Záleží kolik lidí zrovna daný model chce a draží na Aukru a jak dlouho jsi ochoten čekat a sledovat aukce.

Odkaz ke komentáři

Však já je nikomu necpu, jde fakt jen o radu/názor. Kolega Lukyna psal o renovovaných, díly Parexo tu byly zmiňovány taky. Píšu, že sám bych si je nepořídil a jestli si je někdo koupí, bude záležet už jen na něm. :)

špelda66: Ber to tak, že tady na CHMG nejsme normální lidi. Věřím, že i ty za čtyři tisíce někomu dokážou udělat radost a bude spokojený, že má Primky v IA stavu. Jen nebude registrovaný na CHMG... :D

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...