doktor584 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Dnes sme na navsteve a priatelkin otec na mna vytiahol tieto sporty, su vo vynikajucom stave, predat ich nechce vraj mi ich da na narodeniny uz len vydrzat do konca augusta ...no vidíš, aspoň se máš na co těšit....taková radost nepotká každého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 No to je parada, pekna nahodicka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Dnes sme na navsteve a priatelkin otec na mna vytiahol tieto sporty, su vo vynikajucom stave, predat ich nechce vraj mi ich da na narodeniny uz len vydrzat do konca augusta Vydrzat s priatelkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamator Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Len mam strach.... čo keď sa zo mňa stane zberateľ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Nestane, neboj se, ani tady na CHMG se z nikoho žádný sběratel nestal a nestane. Jedinou výjimkou je Jožko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Sberatel? Prim Sport 2? Nesmysl!Ja je nikdy nechtel, v podstate se mi ani nelibi, jsou to hodinky, ktere mi nic nerikaji... takze mam jen troje... .Pokud muzes mazej odsud a neotacej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 zberatel PS2 ? To urcite nie. Najskor si nazbieras len asi 10 kusov a potom si u Eltonu urobis renovaciu ako ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Engineer:100% pravda! Suhlas:)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyna Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Zdravím Vás.Mohl by někdo poradit. Rád bych si pořídil PRIM Sport II. "HUMBERTO", věděl by někdo, jaká je reálná cena...rád bych hodinky po repasi, předpokládám, že nové slouží spíše někomu ve sbírce. Já bych je rád nosil. Díky za info.Lukáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Zdravím Vás.Mohl by někdo poradit. Rád bych si pořídil PRIM Sport II. "HUMBERTO", věděl by někdo, jaká je reálná cena...rád bych hodinky po repasi, předpokládám, že nové slouží spíše někomu ve sbírce. Já bych je rád nosil. Díky za info.LukášAsi si tady naběhnu, ale pro tvé účely (nesběratel, denní běžné nošení) bych doporučil sadu z fa. Parexo (nerez pouzdro se sklíčkem, cifr, ručky, armovák, korunka za cca. 1500,- CZK).Dodáš strojek (PRIM cal. 68), seženeš dobrého hodináře a máš super hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Nebo kupř. zde už hotové: http://www.nejpanskehodinky.cz/products/prim-sport-ii-ocelove-pouzdro/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Nebo kupř. zde už hotové: http://www.nejpanskehodinky.cz/products/prim-sport-ii-ocelove-pouzdro/ hm, parexo, nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Na Aukru se Humberta ještě často objevují. Počkal bych si na nějaké pěkné tam anebo na Antik-Primu. Zrovna tento model bych osobně Parexem neřešil a už vůbec ne tou skládačkou za +4k z odkazu výše (i když neříkám, že pro nesběratele účel nesplní).Sám jsem jich od začátku roku pár pořídil. V pěkném stavu za podstatně nižší ceny. Záleží kolik lidí zrovna daný model chce a draží na Aukru a jak dlouho jsi ochoten čekat a sledovat aukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 špelda66: Ano, Parexo, sám bych si je nepořídil, jen jsem reagoval na předchozí příspěvek JanaJana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Na běžné nošení určitě ne hodinky za 4 000kč co doporučuje Colommbo.Raději si počkej na nějaké solidní na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Jan_Jan to to určitě nemyslel špatně-pokud je má jen na běžné nošení,ne do sbírky,tak proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 špelda66: Ano, Parexo, sám bych si je nepořídil, jen jsem reagoval na předchozí příspěvek JanaJana... jj, ale parexo za tuhle cenu.... a jsou imho teda opravdu ošklivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Variantu ať si vybere sám "Lukyna".Jen mu zde nabízíme existující možnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Tak tak.Jde hlavně o radu.Ty za 4 000 kč jsou jen poloviční Humberta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 (upraveno) Však já je nikomu necpu, jde fakt jen o radu/názor. Kolega Lukyna psal o renovovaných, díly Parexo tu byly zmiňovány taky. Píšu, že sám bych si je nepořídil a jestli si je někdo koupí, bude záležet už jen na něm. špelda66: Ber to tak, že tady na CHMG nejsme normální lidi. Věřím, že i ty za čtyři tisíce někomu dokážou udělat radost a bude spokojený, že má Primky v IA stavu. Jen nebude registrovaný na CHMG... Upraveno 16. srpna 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se