Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Mám dotaz ohladom detských sportiek. Konkretne formula. Je tam kaliber 66 a nejde na nom zatlacit ten gombik pre uvolnenie hriadelky korunky.

Akym spôsobom by som dostal von ten hriadel z hodiniek?

Hodinky su v puzdre. V krajnom pripade dokazem odsrobovat korunku a nejak strojcek dostat von i s hriadelom, no asi by si to odniesli niektore casti hodiniek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To vysuvanie nefunguje dobre. Nie he citit ru hranicu, ked je povytiahnuta a zasunuta. Asi to niekto predtym silil a dovrzal to.

Musíš sundat ciferník a datový věnec a porovnat překvapení natahování/nařízování hodinek. Je to taková vidlička, kterou ovládá soudkový ozubené kolečko, kterým prochází natahovací hřídel.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ahoj,

rozdělal jsem Prim II sport, abych vyčistil i sklíčko zevnitř - korunku jsem vyndal bezproblému po stisknutí místa k tomu určenému (s tečkou), ale po znovusložení mi strojek v hodinkách "poskakuje" - není prostě pevně uložen. Nejsem si vědom, že bych něco při otevírání ztratil. Netušíte, prosím?

Děkuji

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj všem,

prosím o informaci. Pročítám si toto vlákno a další o renovacích PS2 a co mě mate je, že na některých fotkách jsem viděl řemínky 18 mm, někde i 20 mm. Jak to tedy, prosím, je s šířkou řemínku u originálu PS2 pouzdra a jak u renovačního nerezového. Případně jsou i nějaké variace?

Předem děkuji za zodpovězení.

S pozdravem

David

Odkaz ke komentáři

Děkuji za upřesnění, těch 20 jsem zahlédl na některé z fotek. Bylo to zřetelně vyražené na zadní straně koženého řemenu. Ale kde to přesně bylo to nyní netuším. Mohl to být i můj omyl. Každopádně teď už vím.

Přeji dobrou noc.

D.

Odkaz ke komentáři

Jedna výjimka by se asi našla, domnívám se, že pouzdro na PS2 automatic s kal. 69 -vyráběly se s černým, šedým, modrým a bílým ciferníkem- má skutečně 20mm. Až pojedu kolem sejfu, můžu to zjistit, dlouho jsem to neměl v ruce a paměť neslouží. Ale není to důležité, standardní pouzdro má prostě 18, na všechny modely, renovační také, fejkové taktéž.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...