Hardslimer Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 A co jsem videl, tak se delal jak pravy, tak i levy smer brusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 No,sem právě tady čtl,že byl brus zároveň levej i pravej. Ze spodu jsou velmi zachovalý,na hranách zcela nepatrně prožraný na mosaz.Jak naladím fototechniku,dodám nejaký foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Mám dotaz ohladom detských sportiek. Konkretne formula. Je tam kaliber 66 a nejde na nom zatlacit ten gombik pre uvolnenie hriadelky korunky. Akym spôsobom by som dostal von ten hriadel z hodiniek? Hodinky su v puzdre. V krajnom pripade dokazem odsrobovat korunku a nejak strojcek dostat von i s hriadelom, no asi by si to odniesli niektore casti hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Zkus jednou rukou pomalu vysunovat a zase zasunovat korunku. Druhou rukou zkus znovu (dostatecne tenkym nastrojem) zamacknout ten kolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Zdar borci,nepovedlo se mi udělat kloudnó fotku.Sem se chtěl jen zeptat,jak se vám jeví brus kolem ciferníku.Ty bily rucky do nich nepatri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 To vysuvanie nefunguje dobre. Nie he citit ru hranicu, ked je povytiahnuta a zasunuta. Asi to niekto predtym silil a dovrzal to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Zkus to rozchodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 To vysuvanie nefunguje dobre. Nie he citit ru hranicu, ked je povytiahnuta a zasunuta. Asi to niekto predtym silil a dovrzal to.Musíš sundat ciferník a datový věnec a porovnat překvapení natahování/nařízování hodinek. Je to taková vidlička, kterou ovládá soudkový ozubené kolečko, kterým prochází natahovací hřídel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Ty bily rucky do nich nepatri.Nooo,to je mi novina.Koupil jsem je,páč mají zachovalý pouzdro,cifr a sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubaj007 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Ahoj, rozdělal jsem Prim II sport, abych vyčistil i sklíčko zevnitř - korunku jsem vyndal bezproblému po stisknutí místa k tomu určenému (s tečkou), ale po znovusložení mi strojek v hodinkách "poskakuje" - není prostě pevně uložen. Nejsem si vědom, že bych něco při otevírání ztratil. Netušíte, prosím? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Napruzit vlozku to chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubaj007 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Napruzit vlozku to chce.Děkuji - jak se to prosím, dělá? je někde návod? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvapen Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Kroužek kolem strojku (vložka) má po obvodu na třech místech otvory - "perka", která se dají vyhnout směrem proti zadnímu víku. Ne moc, rádo to praská ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Dotáhnout dýnko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Dotáhnout dýnko ...Dobrá rada nad zlato!!! A nebo třeba, dát si špunty do uší, ať to poskakování strojku v pouzdře není tolik slyšet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubaj007 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Kroužek kolem strojku (vložka) má po obvodu na třech místech otvory - "perka", která se dají vyhnout směrem proti zadnímu víku. Ne moc, rádo to praská ...Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobra Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Ahoj všem, prosím o informaci. Pročítám si toto vlákno a další o renovacích PS2 a co mě mate je, že na některých fotkách jsem viděl řemínky 18 mm, někde i 20 mm. Jak to tedy, prosím, je s šířkou řemínku u originálu PS2 pouzdra a jak u renovačního nerezového. Případně jsou i nějaké variace? Předem děkuji za zodpovězení. S pozdravemDavid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 PS2 ma vzdy 18mm.Kde si to cetl, ze 20mm?Nebylo to mysleno, ze nekdo narval 20mm na Igeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobra Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Děkuji za upřesnění, těch 20 jsem zahlédl na některé z fotek. Bylo to zřetelně vyražené na zadní straně koženého řemenu. Ale kde to přesně bylo to nyní netuším. Mohl to být i můj omyl. Každopádně teď už vím. Přeji dobrou noc. D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) Jedna výjimka by se asi našla, domnívám se, že pouzdro na PS2 automatic s kal. 69 -vyráběly se s černým, šedým, modrým a bílým ciferníkem- má skutečně 20mm. Až pojedu kolem sejfu, můžu to zjistit, dlouho jsem to neměl v ruce a paměť neslouží. Ale není to důležité, standardní pouzdro má prostě 18, na všechny modely, renovační také, fejkové taktéž. Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se