little_w Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Bigesi, ten gumovej micek funguje tak, ze ho pritisknes na dynko a otocis. Podtlak to zadnej nevytvari, nikde se nic nepricucne... proste ten micek neprokluzuje na dynku a da se poradne chytit. Tj. dynko otevres pomerne "ciste" a bez rizika poskrabani. Pokud je ale dynko utazene hodinarem-kulturistou, tak se bez "otviraku" neobejdes. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Teda musím říct, že taky zírám. Bílou variantu jsem ještě neviděl a mooooc se mi líbí. Jsou i mechanické: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Tak se mi vrátily humberta od hodináře. Zatím na kovotexu, zvažuji ale, že si nechám udělat ten luxusní kožený řemen s podložkou, co tu před pár stránkami proběhl u přesně téhle barevné kombinace ciferníku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Nedávno jsem na ruce od kolegy z dechovky objevil toto. Jen jsem zíral a tiše záviděl. Krása! A jsi ve správném vlákně, je to podle pouzdra, ne podle strojku uvnitř Bigesi, ten gumovej micek funguje tak, ze ho pritisknes na dynko a otocis. Podtlak to zadnej nevytvari, nikde se nic nepricucne... proste ten micek neprokluzuje na dynku a da se poradne chytit. Tj. dynko otevres pomerne "ciste" a bez rizika poskrabani. Pokud je ale dynko utazene hodinarem-kulturistou, tak se bez "otviraku" neobejdes. Dík! Že bych to někdy zkusil? Mi připadá, že se to bude protáčet, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Dík! Že bych to někdy zkusil? Mi připadá, že se to bude protáčet, ne? nevim, co bych na to rekl. ty neklouzavy podlozky do auta - aby drobne predmety nepoletovaly po palubni desce - taky vypadaji tak nejak obycejne, ale funguji. zkus to a uvidis. jak rikam, asi dobrej doplnek vybavy. kdyz funguje, parada. kdyz ne, je cas na otvirak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Tak jsem dnes na burze ukořistil docela slušný PS2 stály mě 300 Kč. Vypadaj docela zachovale, mám z nich radost, ještě uvidím jak půjdou přesně. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Hmmm, ty jsou za tři kila fakt slušný, luneta jak nová! Na které burze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Hmmm, ty jsou za tři kila fakt slušný, luneta jak nová! Na které burze?? Chotusice, ještě jsem to usmlouval z 350, měl tam dvoje stejný, možná jsem měl vzít i ty druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Chotusice, ještě jsem to usmlouval z 350, měl tam dvoje stejný, možná jsem měl vzít i ty druhý. To měl. Vypadají dobře, jen ručky nejsou původní, ale za ty peníze ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Hmmm, ty jsou za tři kila fakt slušný, luneta jak nová! Na které burze?? Luneta je skutečně nová, je to novovýroba z Parexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Luneta je skutečně nová, je to novovýroba z Parexa Je to novovýroba, origo byla docela dost ošoupaná, ale tu původní jsem si ještě schoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Je to novovýroba, origo byla docela dost ošoupaná, ale tu původní jsem si ještě schoval. Štěstí je, že ty lunety se, narozdíl od jiných dílů, povedly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 To souhlasím, škoda že nejsou reliéfní, to by pak nemělo chybu a byly by lepší než ty z Eltonu. Ale jsou super i tak jak jsou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Teda musím říct, že taky zírám. Bílou variantu jsem ještě neviděl a mooooc se mi líbí. Mimochodem, na jaký nástroj hraješ? Já se hrdě hlásím ke klarinetu a saxíku. tak to muzeme dat dohromady,hraji na pozoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaponeAll Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Zdravím všechny,mám hloupej dotaz jak vznikl název na posledních sportech HUMBERTO...?Něják se toho nemohu dopátrat... díky za info All Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 6. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 (upraveno) Podle mně se tak prvně říkalo žluto-červené kombinaci, která je skutečně dost výrazné. A jde asi o podobnost s cirkusem Humberto, což byl tenkrát vysílaný seriál (podrobnosti ale nevím, nesnáším cirkusy). (Foto je uživatele jacob. Ta sekundová ručka tam podle mně byla původně oranžová, ta s obdélníčkem ale vypadá líp.) Upraveno 6. září 2010 uživatelem Biges 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Podle mně se tak prvně říkalo žluto-červené kombinaci, která je skutečně dost výrazné. A jde asi o podobnost s cirkusem Humberto, což byl tenkrát vysílaný seriál (podrobnosti ale nevím, nesnáším cirkusy). (Foto je uživatele jacob. Ta sekundová ručka tam podle mně byla původně oranžová, ta s obdélníčkem ale vypadá líp.) Tak žlutej řemínek jsem ještě neviděl, dělaly se i v jinejch barvách ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Tak žlutej řemínek jsem ještě neviděl, dělaly se i v jinejch barvách ??? Asi ano - viděl jsem na fotkách ještě bílý a modrý, ale v reálu nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Asi ano - viděl jsem na fotkách ještě bílý a modrý, ale v reálu nikdy. a ruzovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Na aukru jsem našel něco jako Prim Sport, ale zdají se mi nějaké divné. http://aukro.cz/item1214360080_funkcni_primky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se