Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Bigesi, ten gumovej micek funguje tak, ze ho pritisknes na dynko a otocis. Podtlak to zadnej nevytvari, nikde se nic nepricucne... proste ten micek neprokluzuje na dynku a da se poradne chytit. Tj. dynko otevres pomerne "ciste" a bez rizika poskrabani. Pokud je ale dynko utazene hodinarem-kulturistou, tak se bez "otviraku" neobejdes.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se mi vrátily humberta od hodináře. Zatím na kovotexu, zvažuji ale, že si nechám udělat ten luxusní kožený řemen s podložkou, co tu před pár stránkami proběhl u přesně téhle barevné kombinace ciferníku.

post-2573-058380000 1283540813.jpg

post-2573-029468000 1283540823.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem na ruce od kolegy z dechovky objevil toto. Jen jsem zíral a tiše záviděl.

Krása! A jsi ve správném vlákně, je to podle pouzdra, ne podle strojku uvnitř :)

Bigesi, ten gumovej micek funguje tak, ze ho pritisknes na dynko a otocis. Podtlak to zadnej nevytvari, nikde se nic nepricucne... proste ten micek neprokluzuje na dynku a da se poradne chytit. Tj. dynko otevres pomerne "ciste" a bez rizika poskrabani. Pokud je ale dynko utazene hodinarem-kulturistou, tak se bez "otviraku" neobejdes.

Dík! Že bych to někdy zkusil? Mi připadá, že se to bude protáčet, ne?

Odkaz ke komentáři

Dík! Že bych to někdy zkusil? Mi připadá, že se to bude protáčet, ne?

nevim, co bych na to rekl.;) ty neklouzavy podlozky do auta - aby drobne predmety nepoletovaly po palubni desce - taky vypadaji tak nejak obycejne, ale funguji. zkus to a uvidis. jak rikam, asi dobrej doplnek vybavy. kdyz funguje, parada. kdyz ne, je cas na otvirak.
Odkaz ke komentáři

Teda musím říct, že taky zírám. Bílou variantu jsem ještě neviděl a mooooc se mi líbí. Mimochodem, na jaký nástroj hraješ? Já se hrdě hlásím ke klarinetu a saxíku.

tak to muzeme dat dohromady,hraji na pozoun
Odkaz ke komentáři

Podle mně se tak prvně říkalo žluto-červené kombinaci, která je skutečně dost výrazné. A jde asi o podobnost s cirkusem Humberto, což byl tenkrát vysílaný seriál (podrobnosti ale nevím, nesnáším cirkusy).

post-6998-059419600 1283773833.jpg

(Foto je uživatele jacob. Ta sekundová ručka tam podle mně byla původně oranžová, ta s obdélníčkem ale vypadá líp.)

post-6998-019828600 1283773935.jpeg

Upraveno uživatelem Biges
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Podle mně se tak prvně říkalo žluto-červené kombinaci, která je skutečně dost výrazné. A jde asi o podobnost s cirkusem Humberto, což byl tenkrát vysílaný seriál (podrobnosti ale nevím, nesnáším cirkusy).

post-6998-059419600 1283773833.jpg

(Foto je uživatele jacob. Ta sekundová ručka tam podle mně byla původně oranžová, ta s obdélníčkem ale vypadá líp.)

post-6998-019828600 1283773935.jpeg

Tak žlutej řemínek jsem ještě neviděl, dělaly se i v jinejch barvách ???

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...