Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Tak já přidám variantu, co se mi líbí ze všech dvojkových Sportů nejvíc. Armovák je černý, pouzdro jsem vzal z Humbert. Černý se hodí víc jak bílý, rozšiřuje ciferník a hodinky mají modernější vzhled.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to není moc poznat, protože jsou barevně dost vyblité, ale je to ta světlá varianta oranžových(nesvítících) indexů a tam patří tyhle ručky.

Ty myslíš tyhle - ty mám taky rád. :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Dik za rychlou odpověď. Dalo by se poznat pouhým okem /lupou zda je vlásek slepený? Pokud ano jak se to pozná? Kdyby byl slepený, případně zmagnetizovaný tak je to asi na výměnu, že?

Hm vyndej setrvačku s mustkem vymáchej v čistém benzínu,Zmagnetovat vlásek dá zabrat,když tak stroj protáhni cívkou /relé..na 220V a pod./...U cylindrových hodinek je to běžné váleček stoupací kolo ,vzvlášt když si někdo odkládal hodinky na rádio. Sri ,to jsem odbočil.
Odkaz ke komentáři

Prim Sport 2, original? :rolleyes:

Skládačka jako Brno. Tenhle armovací kroužek tam nepatří - má tam být čistě černý, tenhle se do sportů nikdy nedával, i když je moc hezký. A je tam strojek kal.68.3 a má tam být 68.4. Takže dle mého 100% skládačka.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...