PetrM Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Ano, nechám ji tak dokud se úplně neošoupe, akorát nevím kde sehnat nějakou lepší krom aukra, a na kolik by tak vyšla....Na blešáku, v bazaru, v zastavárně. Najdeš si nějaké vraky za 30 Kč, kde budeš sledovat jen stav lunety. Tak to děláme všichni. Jednou luneta, jednou sklíčko, korunka...Prostě hledáš a nalézáš. Pak se ti doma nahromadí kýbl nebo dva různého šrotu. Já mám už plnou krabici od bot, ale to je na některé zdejší vážené členy úplné prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) Tak doplňuji sestavu Sport2, hlavně ty vínové mě těší, ale ostatní jsou taky super. Sice jsem uvažoval, že bych je někdy vzal na ruku (všechny jsou seřízené od hodináře), ale je mi jich líto, a tak půjdou jako sbírkové na stojánek. A jsou na krásných nepoužitých Safari plastech. A hlavně po těchto červených jsem dlouho pásl. Nádherný stav. Upraveno 19. března 2013 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Tak doplňuji sestavu Sport2, hlavně ty vínové mě těší, ale ostatní jsou taky super. Sice jsem uvažoval, že bych je někdy vzal na ruku (všechny jsou seřízené od hodináře), ale je mi jich líto, a tak půjdou jako sbírkové na stojánek. A jsou na krásných nepoužitých Safari plastech. DSCN2171.JPG DSCN2174.JPG DSCN2172.JPG A hlavně po těchto červených jsem dlouho pásl. Nádherný stav. DSCN2175.JPG DSCN2176.JPGTy jsou opravdu moc hezké, říkal jsem si kampak zmizely tak jsou v dobrých rukou, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Ty jsou opravdu moc hezké, říkal jsem si kampak zmizely tak jsou v dobrých rukou, gratuluju!Moc dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) A mají i bombírované korunky, které na konkrétní Sporty patří. Velká paráda. Edit: Škoda je nosit Upraveno 19. března 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Gratuluju, pekny kousky. Ty fialovy jsi sbalil taky? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Gratuluju, pekny kousky. Ty fialovy jsi sbalil taky? :-)))Ne, fialky nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Moc hezké trojčátka !!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Tak po delší době zase úlovek z Aukra. Koupil jsem je s černými potápkami, které za moc nestojí a dal jsem na ně novou lunetu a řemínek. Jinak jsou v "nálezovém" stavu. Uvažuju, zda nechat vyměnit sklíčko - je to opravdu jen vlásek a je vidět jenom když ho opravdu hledám. Tak mám zase radost a nebyly ani drahý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Tak po delší době zase úlovek z Aukra. Koupil jsem je s černými potápkami, které za moc nestojí a dal jsem na ně novou lunetu a řemínek. Jinak jsou v "nálezovém" stavu. Uvažuju, zda nechat vyměnit sklíčko - je to opravdu jen vlásek a je vidět jenom když ho opravdu hledám. Tak mám zase radost a nebyly ani drahý Moc pekne, blahopreji. Ja jsem se nejak v tech Sport2 nasel. Nejdriv jsem je vubec nechtel, no a ted me nejak berou. Hlavne se oproti Igenum daju sehnat v paradnim stavu (tvuj kousek je jeden z nich) a za prijatelne penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Moc pekne, blahopreji. Ja jsem se nejak v tech Sport2 nasel. Nejdriv jsem je vubec nechtel, no a ted me nejak berou. Hlavne se oproti Igenum daju sehnat v paradnim stavu (tvuj kousek je jeden z nich) a za prijatelne penize.Dík Igeny se taky ještě dají koupit za slušné peníze. Jen to chce hledat a neskočit na každou nabídku. Objevují se, málo sice, ale jsou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Já fakt nechápu co na těch Primkách máte. To vy jako musíte všechny co se dělají od jedné řady vždy 2 kusy jo ?? To já to mám pod kontrolou, stačí mi jich pár. Kluci kluci, Vy se teda vyblbnete, občas se musí i k nějaké té ,,nekoupi" srdečně gratulovat, žejo Jo- a ta poznámka o zbytečném hromadění je vážně vtipná, takhle jsem se dlouho nezasmál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Já fakt nechápu co na těch Primkách máte. To vy jako musíte všechny co se dělají od jedné řady vždy 2 kusy jo ?? To já to mám pod kontrolou, stačí mi jich pár.No, kdybych potřeboval dva kusy od každé řady, bylo by to fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Já fakt nechápu co na těch Primkách máte. To vy jako musíte všechny co se dělají od jedné řady vždy 2 kusy jo ?? To já to mám pod kontrolou, stačí mi jich pár. Hele Longu, mohl by jsi mi někdy dát základy k získání té kontroly? Moc by mi to pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Jakápak kontrola? Strasík mě odhalil. Chci mít všechny v páru, tedy každý kus z řady co mi líbí, vždyť to píšu nahoře. Hele Longu, mohl by jsi mi někdy dát základy k získání té kontroly? Moc by mi to pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Jakápak kontrola? Strasík mě odhalil. Chci mít všechny v páru, tedy každý kus z řady co mi líbí, vždyť to píšu nahoře. No právě. To JE super kontrola, ve srovnání s náma je to úžasný skóre hele, to dokážeš sám nebo na to máš nějaký prášky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Jakápak kontrola? Strasík mě odhalil. Chci mít všechny v páru, tedy každý kus z řady co mi líbí, vždyť to píšu nahoře. Hele, že ty čekáš, že se ti narodí mladý? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 No ták, jako prášky abych se dostal do ajfru a přitvrdil ????? Nato mi stačí láhev červeného, počítač a třeba otevřené Aukro, ale i jiné servery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Konecne jsem si vyzved tyhle raritky (teda doufam ze raritky) na poste a delaj mi zatim radost, nez mi nekdo rekne, ze nemaj origo lunetu atd. Ale kvuli tomu je sem davam, tak do toho.Jo a uz jsou i obleceny do remenu od Honzy Manty, timto jeste jednou dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 To je skladacka, pouzdro se davalo na potápěče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se