Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Ano, nechám ji tak dokud se úplně neošoupe, akorát nevím kde sehnat nějakou lepší krom aukra, a na kolik by tak vyšla....

Na blešáku, v bazaru, v zastavárně. Najdeš si nějaké vraky za 30 Kč, kde budeš sledovat jen stav lunety. Tak to děláme všichni. Jednou luneta, jednou sklíčko, korunka...Prostě hledáš a nalézáš. Pak se ti doma nahromadí kýbl nebo dva různého šrotu. Já mám už plnou krabici od bot, ale to je na některé zdejší vážené členy úplné prd. :goof:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak doplňuji sestavu Sport2, hlavně ty vínové mě těší, ale ostatní jsou taky super. Sice jsem uvažoval, že bych je někdy vzal na ruku (všechny jsou seřízené od hodináře), ale je mi jich líto, a tak půjdou jako sbírkové na stojánek. A jsou na krásných nepoužitých Safari plastech.

post-23666-0-38755500-1363709741_thumb.jpg  post-23666-0-48950900-1363709803_thumb.jpg

post-23666-0-12063700-1363709765_thumb.jpg

A hlavně po těchto červených jsem dlouho pásl. Nádherný stav.

post-23666-0-49553900-1363709825_thumb.jpg  post-23666-0-04510900-1363709905_thumb.jpg

Upraveno uživatelem PetrM
Odkaz ke komentáři

Tak doplňuji sestavu Sport2, hlavně ty vínové mě těší, ale ostatní jsou taky super. Sice jsem uvažoval, že bych je někdy vzal na ruku (všechny jsou seřízené od hodináře), ale je mi jich líto, a tak půjdou jako sbírkové na stojánek. A jsou na krásných nepoužitých Safari plastech.

attachicon.gifDSCN2171.JPG  attachicon.gifDSCN2174.JPG

attachicon.gifDSCN2172.JPG

A hlavně po těchto červených jsem dlouho pásl. Nádherný stav.

attachicon.gifDSCN2175.JPG  attachicon.gifDSCN2176.JPG

Ty jsou opravdu moc hezké, říkal jsem si kampak zmizely :clap:  tak jsou v dobrých rukou, gratuluju!

Odkaz ke komentáři

Tak po delší době zase úlovek z Aukra. Koupil jsem je s černými potápkami, které za moc nestojí a dal jsem na ně novou lunetu a řemínek. Jinak jsou v "nálezovém" stavu. Uvažuju, zda nechat vyměnit sklíčko - je to opravdu jen vlásek a je vidět jenom když ho opravdu hledám. Tak mám zase radost a nebyly ani drahý  :whistling:

post-9723-0-63863900-1363900391_thumb.jpeg

post-9723-0-87858600-1363900401_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Tak po delší době zase úlovek z Aukra. Koupil jsem je s černými potápkami, které za moc nestojí a dal jsem na ně novou lunetu a řemínek. Jinak jsou v "nálezovém" stavu. Uvažuju, zda nechat vyměnit sklíčko - je to opravdu jen vlásek a je vidět jenom když ho opravdu hledám. Tak mám zase radost a nebyly ani drahý  :whistling:

Moc pekne, blahopreji. Ja jsem se nejak v tech Sport2 nasel. Nejdriv jsem je vubec nechtel, no a ted me nejak berou. Hlavne se oproti Igenum daju sehnat v paradnim stavu (tvuj kousek je jeden z nich) a za prijatelne penize.

Odkaz ke komentáři

Moc pekne, blahopreji. Ja jsem se nejak v tech Sport2 nasel. Nejdriv jsem je vubec nechtel, no a ted me nejak berou. Hlavne se oproti Igenum daju sehnat v paradnim stavu (tvuj kousek je jeden z nich) a za prijatelne penize.

Dík  :smoke: Igeny se taky ještě dají koupit za slušné peníze. Jen to chce hledat a neskočit na každou nabídku. Objevují se, málo sice, ale jsou..

Odkaz ke komentáři

Já fakt nechápu co na těch Primkách máte. :mobile:

To vy jako musíte všechny co se dělají od jedné řady vždy 2 kusy jo ??

To já to mám pod kontrolou, stačí mi jich pár.

:smile_anim: Kluci kluci, Vy se teda vyblbnete, občas se musí i k nějaké té ,,nekoupi" srdečně gratulovat, žejo :smile_anim:

Jo- a ta poznámka o zbytečném hromadění je vážně vtipná, takhle jsem se dlouho nezasmál.

Odkaz ke komentáři

Jakápak kontrola? Strasík mě odhalil. Chci mít všechny v páru, tedy každý kus z řady co mi  líbí, vždyť to píšu nahoře. :eek:

Hele Longu, mohl by jsi mi někdy dát základy k získání té kontroly? Moc by mi to pomohlo. :angel:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...