Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nejde to moc poznat z obrazku - ten datumovy venec je jen obarveny a nema cisla? jinak luneta bez barevne vyplne dobry napad, chtelo by to pak barevno ufotku :)

Odesláno

skládal je můj kamarád -hodinář....Dal tam tehdy ručičky co měl k dispozici...Nicméně jsi mně Honzo nahlodal,s těmi oranžovými by to mohlo být hezké...No nic,stejně je budu dávat na přetěsnění,tak se po ručkách pozeptám....

2 Feltharg - ta luneta je pouze oleštěná používáním....v tom právě spočívá ta krása - jako kluk jsem takhle nebo jen částečně oleštěné lunety vídal kolem sebe,kromně designového zjednodušení to má i kouzlo "pracovního nástroje"....Dnes je mám na ruce a užívám si je,na té jednoduché gumně mi to voní mládím....P.S. barevná fotka je tam v předchozím postu...

Odesláno

ty lunety by mně doma fakt nevadily....nicméně když už bych do dvacet let zafixovaného designu mých srdcovek hrábl,bylo by to o ciferníku bez datumovky,černém a s indexy jako na prvních PSII....neporadíte? jakýsi šikula tu dělal pokusy,ale to byl asi jen papír?

Odesláno

Já jsem chtěl cifr bez datumky v rámci renovace Igenů. Elton by to sice uměl, ale protože by se musela dělat nová matrice, tak by jeden kus vyšel někam k deseti tisícům. A organizovat limitku se mi nechtělo, vyřešil jsem to černým datumovým věncem...

Odesláno

Nevím do jaké kategorie tyto hodinky patří, tak je dávám do PS2. Viděl někdo z vás něco podobného? Pouzdro jsem koupil samotné a dal jsem do něj vnitřek a stroj, který tam podle mého názoru asi patří, ale stejně jsem na to čuměl jako puk.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

V devadesátých letech byl chvíli problém se závitem na dýnko a vyřešili to těmito naklapávacími dýnky. Přesně ne tenhle model se to pouzdro dávalo.

Náčelníku, já tohle vím. A tyhle modely mám ve sbírce taky, ale tohle pouzdro má zespodu hrany jako na soudcích. Není to standardní tvar pouzdra na SPORTy...

Odesláno

Já je mám v normální pouzdru na PSII (se závitem), pokud je dotaz na toto.

To já taky, dvoje černé a dvoje bílé s různými barvami indexů. Ale všechny mají na pouzdru zespoda standardní sporťácké hrany... A stejnou sadu s naklapávacími dýnky. Taky se stejnými standardními hranami.

Odesláno

Temato hodinkama to zacalo - manzelka je nasla v lese a venovala mi je. Pak na netu cetla clanek o primkach a byla tam zminka o orlicich. Tak si nasla tohle forum, zaregistrovala se, aby videla prilozene fotky. Trosku ji zklamalo, ze mi nevenovala Orliky, ale ja jsem rad i za Prim Sport II. Postupne jsem jeji ucet zacal vyuzivat spise ja :)
Takze tady jsou :)

Pouzdro, cifr, rucicky, jsou v dobrem stavu, jen cifernik se trochu hybe, otaci se asi tak o 2°... Da se to nejak jednoduse upevnit? Hodinky jsem mel rozebrane, ale nebyl tam zadny sroubek, tak jsem je zase zavrel.

Odesláno

Ahoj, podařilo se mi vyhrabat tenhle kousek. Jsou funkční, ale asi bude potřeba seřídit a vyměnit sklíčko. Znáte nějakého hodináře v Praze co by to zvládl?? Děkuji.

http://imageshack.us/photo/my-images/96/5o0r.jpg/

Malé hodinářství v ulici V olšinách č.p.70, Praha 10, teď má ale cca do 15.8. dovolenou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...