straspol Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 No ano- ANCRE. Co se týká Meister Anker, jediné vodítko je Manťákova info- možná by věděl Mischa. Má tuším modré...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Ancre by měly mít dýnko s anglickým popisem.Dle mého zdroje informací by Meister anker měly mít hladké dýnko bez popisů a ražení.
Lamiczka Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Teď jedny s anglickým dýnkem šly v kovolutech na aukruhttp://aukro.cz/hodinky-prim-sport-11-i3906691948.html Jsou to ty vlevo nahoře a mají cifr Prim
straspol Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Jo, občas se tyhle smontované křapky objeví..
Lamiczka Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 (upraveno) Tak dneska jsem rozbalil konvolut PSII, většina jsou humberta, chtěl jsem se ale zeptat, při bližsím pohledu s mi nezdají některé cifry, mají ten tisk takový jakoby rozmazaný (že by parexo?), konkrétně je to vidět na kusech E a F. Taky si nejsem jistý tím bílým armovákem u B a C a ručičkama u B. Pokud by měl někdo jen odkaz na vhodnou literaturu, kde by byly vyjmenované varianty, budu moc vděčný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. února 2014 uživatelem Lamiczka
Honza.manta Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 B a C jsou skládačky - pouzdro z dřívějšího modelu a ty E a F pošli samostatné fotky - takhle je to moc malé.
prim-ky Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Zdravím a pokusím se odpovědět.Cifry se mi zdají v pořádku,tisk PRIM a 17JEWELS je někdy na některých takový trošku rozmázany a na některých čistý(tak to mám i já).Bílý armavák na humberta nepatří,jen černý.Ručky u ,,B,, se zdají dobré,ale ta vteřinovka určitě určitě ne.
Lamiczka Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Vyfotil jsem E a F samostatně, ten tisk je opravdu takový neostrý, ostatní jsou mnohem lepší, snad je to už více patrné, klidně věřím, že to bude origo. C budou asi extrémní skládačky. Je v nich kalibr značený 68.4, ale je zdobený - proužky na mástku a kolo má nápis PRIM. Nepotkal jste to někdo? U B a C se mi ten bílý armovák právě nezdál, ale tu vteřinovku už jsem na nic několikrát vidět, opravdu se jedná o "tuning"? Zrovna ten cifr je jak nový a strojek 68.3 Pouzdro je celkem OK, ale armovák je navíc ještě trochu posunutý mimo indexy. Jak ho srovnat, bojím se, abych ho nezničil, i když je to skládačka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 A co ta vteřinovka s okýnkem, opravdu na PS2 nepatří?
financ Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Vyfotil jsem E a F samostatně, ten tisk je opravdu takový neostrý, ostatní jsou mnohem lepší, snad je to už více patrné, klidně věřím, že to bude origo. C budou asi extrémní skládačky. Je v nich kalibr značený 68.4, ale je zdobený - proužky na mástku a kolo má nápis PRIM. Nepotkal jste to někdo? U B a C se mi ten bílý armovák právě nezdál, ale tu vteřinovku už jsem na nic několikrát vidět, opravdu se jedná o "tuning"? Zrovna ten cifr je jak nový a strojek 68.3 Pouzdro je celkem OK, ale armovák je navíc ještě trochu posunutý mimo indexy. Jak ho srovnat, bojím se, abych ho nezničil, i když je to skládačka... Prim_sport_II_02.pngViděls někdy ciferník na dvojkový Sporty z Parexa? Buď v klidu, tyhle cifry jsou origo.Bílý armovák tam nepatří, skládačka
Lamiczka Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 No kromě leteckých asi ne, ale to mě ještě neuklidnilo v tom, že by neexitoval, každopádně díky! Zatím je tu všechny čistím, pak je zkusím nafotit, dost mě překvapuje, jak zvládají prokouknout :-)
financ Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 No kromě leteckých asi ne, ale to mě ještě neuklidnilo v tom, že by neexitoval, každopádně díky! Zatím je tu všechny čistím, pak je zkusím nafotit, dost mě překvapuje, jak zvládají prokouknout :-)On existuje i na dvojkovy, ale je to ultrahnus rozpoznatelny na první pohled.
Honza.manta Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Na dvojkové sporty byly ty cifry C?SR.
koromant1 Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 A co ta vteřinovka s okýnkem, opravdu na PS2 nepatří?Ne,taková na humberta nepatří.
Mila_T Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Včera dorazili z Aukra. Modré jsem dlouho sháněl vždy mě někdo přehodil proto mě udivilo že o tyto nikdo nestál.Foto z inzerátu, ve skutečnosti vypadají trochu lépe. Pouzdro pěkné původní PS2.1 s centrovací drážkou na armovací kroužekStrojek 68.3Ciferník a ručky v nádherném stavu ,lumi svítíKorunka vypadá taky jako původníJen to sklo a lunetu bude potřeba vyměnit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Včera dorazili z Aukra. Modré jsem dlouho sháněl vždy mě někdo přehodil proto mě udivilo že o tyto nikdo nestál.Foto z inzerátu, ve skutečnosti vypadají trochu lépe. Pouzdro pěkné původní PS2.1 s centrovací drážkou na armovací kroužekStrojek 68.3Ciferník a ručky v nádherném stavu ,lumi svítíKorunka vypadá taky jako původníJen to sklo a lunetu bude potřeba vyměnitNo, někdy se nedoplatíš a jindy je to třeba za kačku. To je holt AUKRO
odjinud Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Ber to logicky, proč by to někdo měnil a pak dal jako konvolut? To tak leda o PSI nebo leteckých. Tak dneska jsem rozbalil konvolut PSII, většina jsou humberta, chtěl jsem se ale zeptat, při bližsím pohledu s mi nezdají některé cifry, mají ten tisk takový jakoby rozmazaný (že by parexo?), konkrétně je to vidět na kusech E a F. Taky si nejsem jistý tím bílým armovákem u B a C a ručičkama u B. Pokud by měl někdo jen odkaz na vhodnou literaturu, kde by byly vyjmenované varianty, budu moc vděčný.
odjinud Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 To podstatný vypadá skvěle, ten jen dáš 300 za sklo a 200 za lunetu, takže asi si lidi spočetli, že to až zas takový rito nebude.Po měnění sklíčka na leteckých už PSII s praským sklíčkem nekupuju. Včera dorazili z Aukra. Modré jsem dlouho sháněl vždy mě někdo přehodil proto mě udivilo že o tyto nikdo nestál.Foto z inzerátu, ve skutečnosti vypadají trochu lépe. Pouzdro pěkné původní PS2.1 s centrovací drážkou na armovací kroužekStrojek 68.3Ciferník a ručky v nádherném stavu ,lumi svítíKorunka vypadá taky jako původníJen to sklo a lunetu bude potřeba vyměnit
Mila_T Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Sklo už jsem párkrát měnil a chce to hodně síli a citu akorát teď žádné navíc nemám. V nejhorším pošlu do Eltonu na výměnu sklo 300 Kč luneta 70 Kč. To podstatný vypadá skvěle, ten jen dáš 300 za sklo a 200 za lunetu, takže asi si lidi spočetli, že to až zas takový rito nebude.Po měnění sklíčka na leteckých už PSII s praským sklíčkem nekupuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se