straspol Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Mám to stejně - u naklapávaček považuji za dostačující jeden černý a jeden bílý model. Mně padesát variant dvojkových sportů stačí. No tak, nebuď troškař...
Honza.manta Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Jo modry maj neco do sebe, jsem je vytahl na prochazku radsi vsechny:) Moje holka, kdyz to vydela, tak me chtela nechat jit samotnyho.......IMAG1682.jpg Jojo, modrá je dobrá ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Jeste tu mam posledni rozlouceni se Sv. trojici, uz delaj radost o dum dal:) Seminko chronobundusu se chytlo na poli neoranem:)IMAG1662.jpg A co svatá čtveřice? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 A co svatá čtveřice? P1010915.jpgNonono, sice se mi mooooc líbí, ale ty žluté už si asi nepořídím
Honza.manta Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Nonono, sice se mi mooooc líbí, ale ty žluté už si asi nepořídím A to ani radši neukazuji odvrácenou stranu...
straspol Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 A to ani radši neukazuji odvrácenou stranu...Tak nedělej drahoty, no... Když už se mám nasrat, tak mě nešetři.
Honza.manta Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Tak nedělej drahoty, no... Když už se mám nasrat, tak mě nešetři. Tak jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kadakii Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Jinak jsem rad, ze je zase na co koukat, za me dneska snad naposled. Nastupce Sv. trojice. (fotky hrozny, sorry) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Fozky mi nevadí - ale ten polskej bázmek místo řemínku na těch červenejch mi vadí. Sorry.
straspol Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Tak jo P1010922.JPG :suicide_anim: :suicide_anim: :suicide_anim: a já vůl si vo to eště sám řeknu
kadakii Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Fozky mi nevadí - ale ten polskej bázmek místo řemínku na těch červenejch mi vadí. Sorry.Prozatimni, cervenej se blbje schani, as you know:) Ta smecka automatu je fakt husta, mam jenom s modrym.......
stanik73 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Dlouho jsem přemýšlel, při jaké hokejové příležitosti s nimi jít do světa. A protože titul mistra světa nebo vítězství na olympiádě se nás asi dlouho týkat nebude, spokojím se s oslavou Lojzovo odstoupení . Číselník je ve středové části trochu jiný než ten, který prošel před časem Aukrem. Hodinky jsou zcela autentické a nic na nich včetně ruček nebylo měněno, jen jsem rozleštil sklíčko. Myslím, že jim u mě bude dobře . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Georgeisin Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Jo modry maj neco do sebe, jsem je vytahl na prochazku radsi vsechny:) Moje holka, kdyz to vydela, tak me chtela nechat jit samotnyho.......IMAG1682.jpg Pěkná modrá PSII GMT komplikace .
Georgeisin Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Dlouho jsem přemýšlel, při jaké hokejové příležitosti s nimi jít do světa. A protože titul mistra světa nebo vítězství na olympiádě se nás asi dlouho týkat nebude, spokojím se s oslavou Lojzovo odstoupení . Číselník je ve středové části trochu jiný než ten, který prošel před časem Aukrem. Hodinky jsou zcela autentické a nic na nich včetně ruček nebylo měněno, jen jsem rozleštil sklíčko. Myslím, že jim u mě bude dobře . no ty sou.
financ Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Navrhuju dát Stanikovi ban. Minimálně mu někdo zatrhněte vkládání obrázků
Frostie Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Navrhuju dát Stanikovi ban. Minimálně mu někdo zatrhněte vkládání obrázků+1, to je hnus velebnosti...
straspol Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Dlouho jsem přemýšlel, při jaké hokejové příležitosti s nimi jít do světa. A protože titul mistra světa nebo vítězství na olympiádě se nás asi dlouho týkat nebude, spokojím se s oslavou Lojzovo odstoupení . Číselník je ve středové části trochu jiný než ten, který prošel před časem Aukrem. Hodinky jsou zcela autentické a nic na nich včetně ruček nebylo měněno, jen jsem rozleštil sklíčko. Myslím, že jim u mě bude dobře .Staníku, Staníku, já celej den dřu jako hovado a když přijdu domů a naleju si skleničku červenýho a sednu k Chronomagu tak čekám že mě něco pohladí po duši, ne že mi nějakej takovej kolega jako jsi Ty vrazí žhavej nůž do aorty a začne s ním surově kroutit. Jestli okamžitě nenapíšeš že to tisknul někdo před týdnem na Moravě a ty vohemraný indexy sis tam nanesl sám, tak mě máš vážně na svědomí!!!
Petr_P Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Pro srovnání. Tyto prodával-neprodával Tolja:
stanik73 Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Staníku, Staníku, já celej den dřu jako hovado a když přijdu domů a naleju si skleničku červenýho a sednu k Chronomagu tak čekám že mě něco pohladí po duši, ne že mi nějakej takovej kolega jako jsi Ty vrazí žhavej nůž do aorty a začne s ním surově kroutit. Jestli okamžitě nenapíšeš že to tisknul někdo před týdnem na Moravě a ty vohemraný indexy sis tam nanesl sám, tak mě máš vážně na svědomí!!! Dobrá dobrá, až je přinesu do hospody, máš u mě jako odškodnění a prevenci něco na umrtvení ran . Některé indexy jsou sice vohemraný, ale žádný nechybí a číselník je jinak v krásným stavu. Nejvíce mě těší, že si nemusím lámat hlavu jak ty hodinky postavím - prostě takto byly kdysi postavené a bílé ručky s lumi tomu světlému středu sluší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se