Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo modry maj neco do sebe, jsem je vytahl na prochazku radsi vsechny:) Moje holka, kdyz to vydela, tak me chtela nechat jit samotnyho.......

attachicon.gifIMAG1682.jpg

Jojo, modrá je dobrá ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Fozky mi nevadí - ale ten polskej bázmek místo řemínku na těch červenejch mi vadí. Sorry.

Prozatimni, cervenej se blbje schani, as you know:)

Ta smecka automatu je fakt husta, mam jenom s modrym....... :death:

Odesláno

Dlouho jsem přemýšlel, při jaké hokejové příležitosti s nimi jít do světa.

A protože titul mistra světa nebo vítězství na olympiádě se nás asi dlouho týkat nebude, spokojím se s oslavou Lojzovo odstoupení :D .

Číselník je ve středové části trochu jiný než ten, který prošel před časem Aukrem. Hodinky jsou zcela autentické a nic na nich včetně ruček nebylo měněno, jen jsem rozleštil sklíčko.

Myslím, že jim u mě bude dobře :rolleyes:  .

Odesláno

A protože titul mistra světa nebo vítězství na olympiádě se nás asi dlouho týkat nebude, spokojím se s oslavou Lojzovo odstoupení :D .

Číselník je ve středové části trochu jiný než ten, který prošel před časem Aukrem. Hodinky jsou zcela autentické a nic na nich včetně ruček nebylo měněno, jen jsem rozleštil sklíčko.

:eek: no ty sou.

Odesláno

Navrhuju dát Stanikovi ban. Minimálně mu někdo zatrhněte vkládání obrázků

+1, to je hnus velebnosti...

Odesláno

Staníku, Staníku, já celej den dřu jako hovado a když přijdu domů a naleju si skleničku červenýho a sednu k Chronomagu tak čekám že mě něco pohladí po duši, ne že mi nějakej takovej kolega jako jsi Ty vrazí žhavej nůž do aorty a začne s ním surově kroutit. Jestli okamžitě nenapíšeš že to tisknul někdo před týdnem na Moravě a ty vohemraný indexy sis tam nanesl sám, tak mě máš vážně na svědomí!!!

Odesláno

Staníku, Staníku, já celej den dřu jako hovado a když přijdu domů a naleju si skleničku červenýho a sednu k Chronomagu tak čekám že mě něco pohladí po duši, ne že mi nějakej takovej kolega jako jsi Ty vrazí žhavej nůž do aorty a začne s ním surově kroutit. Jestli okamžitě nenapíšeš že to tisknul někdo před týdnem na Moravě a ty vohemraný indexy sis tam nanesl sám, tak mě máš vážně na svědomí!!!

Dobrá dobrá, až je přinesu do hospody, máš u mě jako odškodnění a prevenci něco na umrtvení ran  :)  .

Některé indexy jsou sice vohemraný, ale žádný nechybí a číselník je jinak v krásným stavu. Nejvíce mě těší, že si nemusím lámat hlavu jak ty hodinky postavím - prostě takto byly kdysi postavené a bílé ručky s lumi tomu světlému středu sluší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...