Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Po modrých šihám taky a tyto jsem právě pro... Jinak pár sklíček na některých pouzdrech mám taky poničených, ale nejsem si jist, jestli by to stálo za výměnu, myslel jsem, že v domácích podmínkách to nejde, lehce se mi to podařilo jen na dětských.

Nemáte někdo navíc černý cifr se zelenýma indexama, co patří do staršího pouzdra. Jestli jsem to dobře našel tak na ty hodinky B z fotky patří právě tento - takže hodinky budou origo kromě ciferníku. Je v nich i zdobený kalibr...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po modrých šihám taky a tyto jsem právě pro... Jinak pár sklíček na některých pouzdrech mám taky poničených, ale nejsem si jist, jestli by to stálo za výměnu, myslel jsem, že v domácích podmínkách to nejde, lehce se mi to podařilo jen na dětských.

Nemáte někdo navíc černý cifr se zelenýma indexama, co patří do staršího pouzdra. Jestli jsem to dobře našel tak na ty hodinky B z fotky patří právě tento - takže hodinky budou origo kromě ciferníku. Je v nich i zdobený kalibr...

Napiš mi po víkendu SZ, myslím, že mám.

Odkaz ke komentáři

Včera dorazili z Aukra. Modré jsem dlouho sháněl vždy mě někdo přehodil proto mě udivilo že o tyto nikdo nestál.

Foto z inzerátu, ve skutečnosti vypadají trochu lépe.

Pouzdro pěkné původní PS2.1 s centrovací drážkou na armovací kroužek

Strojek 68.3

Ciferník a ručky v nádherném stavu ,lumi svítí

Korunka vypadá taky jako původní

Jen to sklo a lunetu bude potřeba vyměnit

Jak se pozná původní pouzdro PS2.1 s centrovací drážkou na armovací kroužek pokud nevyndám strojek?Jen vidím hodinky-má trošku jiný tvar,rozměr?

Odkaz ke komentáři

V mých šťouralských pokusech jsem se dostal i k vylisování sklíčka z PS II.

Jsem ale překvapený z toho, že mezi sklíčkem a pouzdrem není žádné těsnění.

Jak je tedy prosím řešena vodotěsnost hodinek?

Na stránkách Mavezu je v nabídce nějaké těsnění skel ,, I kroužky '', ale z označení rozměrů nejsem moudrý.

http://www.mavex.cz/sklicka.

post-9165-0-46201500-1393163510_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Sklíčko má malý přesah a při lisování dovnitř se přesně ořízne pouzdrem a je šponováno proti pouzdru armovacím kroužkem.

Děkuji za vysvětlení. ................kurnik, stejně mi to hlava nebere, že by to plexi dokázalo roztáhnutím (šponováním) těsnit  :blink:

Odkaz ke komentáři

Jo modry maj neco do sebe, jsem je vytahl na prochazku radsi vsechny:) Moje holka, kdyz to vydela, tak me chtela nechat jit samotnyho.......

post-27255-0-77888600-1393676239_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nojo, moc krásný... jseš si jistej že je to už v kompletku všechno? Viz Manťákova teorie světlezelených a domodrazelených indexů  :whistling:

Jsem, dle cetnosti vyskytu jsem se rozhodl, ze ty zbyle jsou bastly a basta:) Nekdo to snad potvrdi, ci vyvrati. Ale jen s neprustrelnymi dukazy prosim, jinak jsem jenom v pulce:)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...