Honza.manta Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Jo pěkný jsou a ten řemínek se mi taky dost líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Po modrých šihám taky a tyto jsem právě pro... Jinak pár sklíček na některých pouzdrech mám taky poničených, ale nejsem si jist, jestli by to stálo za výměnu, myslel jsem, že v domácích podmínkách to nejde, lehce se mi to podařilo jen na dětských. Nemáte někdo navíc černý cifr se zelenýma indexama, co patří do staršího pouzdra. Jestli jsem to dobře našel tak na ty hodinky B z fotky patří právě tento - takže hodinky budou origo kromě ciferníku. Je v nich i zdobený kalibr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Po modrých šihám taky a tyto jsem právě pro... Jinak pár sklíček na některých pouzdrech mám taky poničených, ale nejsem si jist, jestli by to stálo za výměnu, myslel jsem, že v domácích podmínkách to nejde, lehce se mi to podařilo jen na dětských. Nemáte někdo navíc černý cifr se zelenýma indexama, co patří do staršího pouzdra. Jestli jsem to dobře našel tak na ty hodinky B z fotky patří právě tento - takže hodinky budou origo kromě ciferníku. Je v nich i zdobený kalibr...Napiš mi po víkendu SZ, myslím, že mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Včera dorazili z Aukra. Modré jsem dlouho sháněl vždy mě někdo přehodil proto mě udivilo že o tyto nikdo nestál.Foto z inzerátu, ve skutečnosti vypadají trochu lépe. Pouzdro pěkné původní PS2.1 s centrovací drážkou na armovací kroužekStrojek 68.3Ciferník a ručky v nádherném stavu ,lumi svítíKorunka vypadá taky jako původníJen to sklo a lunetu bude potřeba vyměnitJak se pozná původní pouzdro PS2.1 s centrovací drážkou na armovací kroužek pokud nevyndám strojek?Jen vidím hodinky-má trošku jiný tvar,rozměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Tvarově je stejné, jen má zevnitř ten prolis na vycentrování armovacího kroužku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Bez vyndání strojku to nepoznáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Po modrých šihám taky podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Děkuji Vám za jasné odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 V mých šťouralských pokusech jsem se dostal i k vylisování sklíčka z PS II. Jsem ale překvapený z toho, že mezi sklíčkem a pouzdrem není žádné těsnění.Jak je tedy prosím řešena vodotěsnost hodinek?Na stránkách Mavezu je v nabídce nějaké těsnění skel ,, I kroužky '', ale z označení rozměrů nejsem moudrý.http://www.mavex.cz/sklicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 žádné těsnění tam nepatří. Počti tady na fóru, pohledej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Sklíčko má malý přesah a při lisování dovnitř se přesně ořízne pouzdrem a je šponováno proti pouzdru armovacím kroužkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Sklíčko má malý přesah a při lisování dovnitř se přesně ořízne pouzdrem a je šponováno proti pouzdru armovacím kroužkem. Děkuji za vysvětlení. ................kurnik, stejně mi to hlava nebere, že by to plexi dokázalo roztáhnutím (šponováním) těsnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Děkuji za vysvětlení. ................kurnik, stejně mi to hlava nebere, že by to plexi dokázalo roztáhnutím (šponováním) těsnit Vyzkoušeno, fungovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Jo modry maj neco do sebe, jsem je vytahl na prochazku radsi vsechny:) Moje holka, kdyz to vydela, tak me chtela nechat jit samotnyho.......Po modrých šihám taky a tyto jsem právě pro... Jinak pár sklíček na některých pouzdrech mám taky poničených, ale nejsem si jist, jestli by to stálo za výměnu, myslel jsem, že v domácích podmínkách to nejde, lehce se mi to podařilo jen na dětských. Nemáte někdo navíc černý cifr se zelenýma indexama, co patří do staršího pouzdra. Jestli jsem to dobře našel tak na ty hodinky B z fotky patří právě tento - takže hodinky budou origo kromě ciferníku. Je v nich i zdobený kalibr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Jeste tu mam posledni rozlouceni se Sv. trojici, uz delaj radost o dum dal:) Seminko chronobundusu se chytlo na poli neoranem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 A vubec se tu nak moc keca, tak to trosku zafotkujem.......... Konecne mam zaklapavaci komplet v uchazejicim stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Nojo, moc krásný... jseš si jistej že je to už v kompletku všechno? Viz Manťákova teorie světlezelených a domodrazelených indexů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Nojo, moc krásný... jseš si jistej že je to už v kompletku všechno? Viz Manťákova teorie světlezelených a domodrazelených indexů Jsem, dle cetnosti vyskytu jsem se rozhodl, ze ty zbyle jsou bastly a basta:) Nekdo to snad potvrdi, ci vyvrati. Ale jen s neprustrelnymi dukazy prosim, jinak jsem jenom v pulce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Mám to stejně - u naklapávaček považuji za dostačující jeden černý a jeden bílý model. Mně padesát variant dvojkových sportů stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Mám to stejně - u naklapávaček považuji za dostačující jeden černý a jeden bílý model. Mně padesát variant dvojkových sportů stačí.No tak slava a viktoria. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se