Honza.manta Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 ahoj,dnes mi přišly z aukra Prim Sport II http://picsstorage.aupedo.com/aupedolive5/040614/6bb14db135405930428e95a87d7e1d3f.jpg a jelikož jsem v těchto záležitostech panic , potřeboval bych poradit.První otázka, k čemu slouží to černý otočý ozubený kolo?A druhá, jak se nastavuje datum? díky za odpověďiHodinky hezký, ale skládačky - ručky tam patří jiné.Datum se přehazuje pohybem ruček přes dvanáctku a o dvacet minut zpět furt dokola.To černé kolečko je luneta.Vše se tady už řešilo a lze to tady dohledat.
fredie Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Hodinky hezký, ale skládačky - ručky tam patří jiné.Datum se přehazuje pohybem ruček přes dvanáctku a o dvacet minut zpět furt dokola.To černé kolečko je luneta.Vše se tady už řešilo a lze to tady dohledat. díky moc, jdu hledat
doktor584 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Poprosím místní odborníky o radu zda tam tyto ručky patří nebo ne. Osobně si myslím že tam mají být bílé, ale mejsem zas takový odborník. Předem všem děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Poprosím místní odborníky o radu zda tam tyto ručky patří nebo ne. Osobně si myslím že tam mají být bílé, ale mejsem zas takový odborník. Předem všem děkujiŘekl bych, že tam mají být niklované.
Honza.manta Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Niklované svítící.Přesně tak, stejné jako v černých a modrých.
doktor584 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Tušil jsem zradu, nemáte je někdo volné? Případně nabídnu jedny z leteckých....
Tikal Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 (upraveno) Koupil jsem na Aukru jedny dvojky, kvůli pásku,tak jsem je ani nestudoval,ale když jsem to vybalil,tak koukám,že jsou nodate...Podle špíny a odřenin a šrámů na víčku,to je už dlouuuuho takhle v hromadě a celkem i nošené. Až do nich vlezu,tak zjistím,co je tam za strojek. Zatím není důvod,protože běží velmi přesně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. července 2014 uživatelem Tikal
Tikal Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 To každopádně,ale je vidět,ža ta nodate manie je už staršího data
Honza.manta Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Hezkej bastl. A koukám, že kvůli většímu ciferníku nemají armovák.
Tikal Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Jo nemají,ale po rozleštění skla jsou parádní, junior je ještě nesundal z ruky...dostal na ně nový pásek - nerez rallye s vestavěnou extenzí,co jsem na dvojkách nosil,když jsem byl malý http://aukro.cz/2x-krasne-nepouzivan-v-origo-etujich-z-ery-komun-i4322679800.htmlnekup to....
Tikal Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Tak změna, včera na to koukal hodinář a armovák tam je...
Návštěvník Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Vývozní PS2 Humberto Ancre Shockproof 17 Jewels v metalické tyrkysové barvě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Vývozní PS2 Humberto Ancre Shockproof 17 Jewels v metalické tyrkysové barvě.Krásné, včetně gumového Jubilee.
straspol Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Vývozní PS2 Humberto Ancre Shockproof 17 Jewels v metalické tyrkysové barvě.Pěkné, pěkné!! A dýnko?
Návštěvník Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Pěkné, pěkné!! A dýnko? Dýnko je hladké bez žádného popisku, asi něco zkušebního, ale fotku nemám.
financ Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Nikdy.Skoda, je čas dovolenych a nerad bych to prosvihnul. Uz jsou prodany?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se