Honza.manta Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 V 11. 7. 2010 v 19:06, 'novic' napsal: Další kousky z Nového Města...:-) Tak tady jedny automaty a jedny se surfem na vývoz jako bonus. Automaty celkem pěkné - přeleštit sklíčko, novou lunetu a budou dělat parádu. Jen tak dál.
Sarid Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 tak to jsou teď moje sporty http://img194.imageshack.us/i/s5001618f.jpg/ 1
Biges Odesláno 13. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2010 V 13. 7. 2010 v 12:58, 'Sarid' napsal: tak to jsou teď moje sporty http://img194.imageshack.us/i/s5001618f.jpg/ Pěkné 1
Sarid Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 (upraveno) nebýt Honza.manta tak je nemám, jsem mu za ně vděčný Upraveno 13. července 2010 uživatelem Sarid
Biges Odesláno 13. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2010 (upraveno) Hezké hodinky Upraveno 13. července 2010 uživatelem Biges
Petr Svetr Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Ahojda.Když si chvilku počkáš, na Aukru seženeš i opravdu krásný, zachovalý Primky skoro všech typů. Někdy to je i za slušnou kačku.Pokud je to srdeční záležitost a nekoukáš tak na kačky tak jukni sem ( http://www.antik-hodinky.cz/starozitne-naramkove-hodinky.html ), budeš je mít i s původním origo řemínkem, ale pozor některé mi přijdou jako nestandardní složeniny, tak ať se nespálíš. Jinak automaty jsou fakt krásný sporty 1
rmx Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Nevíte co se dávalo za strojky do těchto Primek, bohužel jsem je neměl v ruce. Díky 1 1
Biges Odesláno 15. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2010 V 14. 7. 2010 v 17:25, 'Petr Svetr' napsal: Ahojda. Když si chvilku počkáš, na Aukru seženeš i opravdu krásný, zachovalý Primky skoro všech typů. Někdy to je i za slušnou kačku. Pokud je to srdeční záležitost a nekoukáš tak na kačky tak jukni sem ( http://www.antik-hodinky.cz/starozitne-naramkove-hodinky.html ), budeš je mít i s původním origo řemínkem, ale pozor některé mi přijdou jako nestandardní složeniny, tak ať se nespálíš. Ano, velmi často složeniny, a ještě dost drahé. V 14. 7. 2010 v 22:28, 'rmx' napsal: Nevíte co se dávalo za strojky do těchto Primek, bohužel jsem je neměl v ruce. Díky Japonská Miyota.
mischa Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Ano, jsou. V dnešní době jejich cena začíná být celkem realistická, tak krásně zachovalých kousků příliš neběhá a kdybych chtěl hezké sporty a neměl jsem jich dostatek, asi bych je koupil. V 15. 7. 2010 v 8:34, 'Biges' napsal: Ano, velmi často složeniny, a ještě dost drahé. Japonská Miyota. A ty napravo jsou v nerezovém pouzdře.
Biges Odesláno 15. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2010 V 15. 7. 2010 v 14:11, 'jovani' napsal: tieto su original? Dik Tyhle kupodivu ano
jovani Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 dik, asik ich skusim kontaktovat
mischa Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 prodejce je mnohanásobně prověřen, velmi solidní, pakliže akceptuješ cenu, nebude problém
Karlos Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 (upraveno) Nechci "sejčkovat", ale nápis na ciferníku mi velice připomíná "Č5 SR" Takže já bych byl s tím doporučováním velice opatrnej. EDIT: a že i Biges... EDIT2: a i armovací kroužek je podezřelej a ručičky jsou moc bílé, jen vteřinovka zažloutlá. Nejspíš tedy sada cifr + ručky + kroužek. Upraveno 15. července 2010 uživatelem Karlos
Pero55 Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 V 15. 7. 2010 v 17:25, 'Karlos' napsal: Nechci "sejčkovat", ale nápis na ciferníku mi velice připomíná "Č5 SR" Takže já bych byl s tím doporučováním velice opatrnej. EDIT: a že i Biges... EDIT2: a i armovací kroužek je podezřelej a ručičky jsou moc bílé, jen vteřinovka zažloutlá. Nejspíš tedy sada cifr + ručky + kroužek. nedával se do těchto hodinek zdobený strojek 68.3 s nápisem PRIM - CZECHOSLOVAKIA?
Alomoh Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 ] V 14. 7. 2010 v 22:28, 'rmx' napsal: Nevíte co se dávalo za strojky do těchto Primek, bohužel jsem je neměl v ruce. Díky Zdravím z BB odpoveď už je známa, ja len dokladám foto, aj keď je to iná farebná varianta toho istého modelu- ale strojčeky boli rovnaké - Miyota. Mňa by skôr zaujímalo kde sa dal "inšpirovať" tentoktát dizajnér - Nautica či Corum ?
Biges Odesláno 18. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2010 V 15. 7. 2010 v 17:25, 'Karlos' napsal: Nechci "sejčkovat", ale nápis na ciferníku mi velice připomíná "Č5 SR" Takže já bych byl s tím doporučováním velice opatrnej. EDIT: a že i Biges... EDIT2: a i armovací kroužek je podezřelej a ručičky jsou moc bílé, jen vteřinovka zažloutlá. Nejspíš tedy sada cifr + ručky + kroužek. Pokud vím, tak Parexo takovýhle ciferník nenabízí, navíc to C5SR má na jejich modelech jiný font a to i samotný nápis PRIM SPORT. Podle mně je to z původních dílů. Že je to příliš bílé, to může být malým dynamickým rozsahem foťáku, respektive i já mám doma dost bílé armováky. Takže bych se nebál. Jen ta cena zrovna za tenhle model...
novic Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 (upraveno) V 14. 7. 2010 v 17:25, 'Petr Svetr' napsal: Jinak automaty jsou fakt krásný sporty Omlouvám se, ale výše focené automaty Petra Svetra jsou fakt paráda. Moc se mi líbí. Gratuluji Petře. p.s. Přidej prosím ještě jednu či dvě fotky. Dík A taky bych rád poprosil o pár fotek HonzuCentis. Děkuji pánové! Upraveno 18. července 2010 uživatelem novic
Petr Svetr Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Ahojda Pánové .Ty soudky jsou opravdu povedený hodinky a to snad ve všech variantách i složeninách. Gratuluju za ukázky parádních kousků.Ve výsledku mi přijde že snad ani nezáleží na tom zda si někdo koupí 100% originál nebo ne- hlavně když mu hodinky dělají radost. Vždyť v Eltonu to občas určitě taky skládali z kde čeho. Letecký automaty jsem už viděl s korunkou PSI, červenou nebo bílou vteřinovkou a který jsou pak vlastně ty pravý? Na těch oranžových PS 2.2 by mě osobně jen zajímalo zda by měli mít broušený strojek a zda se na tento model montovala úzká korunka. Jinak jsou krásný a o polovinu levnější než po renovaci v Eltonu do nerezu. Ta cena mi přijde opravdu rozumná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se