Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jo koukal jsem na tve osobni vlakno a mam v tom jasneji :) diky. rikas - nebyla mimostredka, tak sly z domu rychle :D

Myslím, že je to jen fotkou, nebo je cifr trochu vyšíslej. Ale to už je otázka na jejich současného majitele :)

Odesláno

Přesně tak - a ještě udělaly radost. Ovšem Sporty I. i II. se mi moc líbí, jen (u PS II) je nesmím dát na ruku - na ní se mi prostě líbit přestanou. Pouhým tvarem pouzdra to není, s 090 amfibiemi problém nemám. Asi kombinace tvar a velikost.

Odesláno (upraveno)

Přesně tak - a ještě udělaly radost. Ovšem Sporty I. i II. se mi moc líbí, jen (u PS II) je nesmím dát na ruku - na ní se mi prostě líbit přestanou. Pouhým tvarem pouzdra to není, s 090 amfibiemi problém nemám. Asi kombinace tvar a velikost.

To je dobře, ještě ty sporty kdybys sbíral, to už by na nás chudáky paběrkáře nezůstalo vůbec nic...

Upraveno uživatelem straspol
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Od dnes som aj ja majitelom ps2 :) da sa luneta kupit aj niekde na sk shope?, lebo z ciech chcu brutalne postovne. A sklicko musim vybrusit, tak musum tu pohladat navod jak rozobrat sporty. U skoro diplomatiek som to zvladol :Dpost-40281-1442591938,45.jpg

Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku

Odesláno

Ale dynko musim rozobrat, lebo cele vnutro ma malu volu a musim podvihnut tie onee. To iste som robil aj na mojich skorodiplomatoch

Klidně. Pak vyměníš těsnění a budou zas ok.

Odesláno

Aha. Dik za radu, tak to skusim rozlestit nejak takto v kope.

staci ,ked das dole plastovu lunetu a puzdro oblepis papierovou paskou,aby si neposkriabal chrom, a mozes kludne lestit sklicko.

Odesláno

Dik pani :) ano lunetu som dal dole a potom tam bolo dost miesta. Sklicko uz je hotove a to dynko, no najskor musim zohnat tesnenie a zistit ake tam ide.

Odesláno

Mají dýnko na automat? Ukaž tu knížečku, to je super vidět to takhle pohromadě !!

To mě mate. Mám 2 a jedny mají automatové dynko a druhé ploché dynko. Oboje miyota ? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...