Honza.manta Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Tu knížečku nemám a mám obyčejnou rakvičku. Fuj na to!
straspol Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Tak to je BRUTální. Co budem dělat? To mám zase shánět? Ha- krabičku asi mám !!!!
brut12358 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Tu knížečku nemám a mám obyčejnou rakvičku. Fuj na to! V rakvičce to mám taky ale s chromaným pouzdrem a automatovým dynkem.
Honza.manta Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Já mám nerez a automatové dýnko a rakvičku. Bohužel knížka se nedochovala.
brut12358 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Zdravím znalci. Mám jedny PS2 s tmavým chromem. Jiné PS2 černé jsem takové neviděl. Jestli se to tady probíralo, tak se omlouvám. Na fotce to tak nevypadá ale ta kovově tmavá barva vypadá dost dobře.
radorado Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Pani vie niekto rozmery okruzku (tesnenia) pod dynko? Dakujem. A mam este jednu technicku. Ked natahujem sporty, tak po cca piatich otococh sa v nutri nieco preklzne a mozem natahovat znovu a znovu a znovu. Takto natiahnute vydrzia ist cca 6 hodin a kaput. Moze to byt nieco banalne, alebo som natrafil a kupil srot?
CsabaC Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 vcera som sa odhodlal na opravu prepakovania...3h prace,kdz to bli prve moje hodinky co som rozoberal a hlavne povypadali kolieska a skladal som a aj studoval...ale vsetko ok, len si to odniesol nater sekundovky a idu zatial
bohus76 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Pani vie niekto rozmery okruzku (tesnenia) pod dynko? Dakujem. A mam este jednu technicku. Ked natahujem sporty, tak po cca piatich otococh sa v nutri nieco preklzne a mozem natahovat znovu a znovu a znovu. Takto natiahnute vydrzia ist cca 6 hodin a kaput. Moze to byt nieco banalne, alebo som natrafil a kupil srot?Prachsprostě prasknuté natahovací pero,myslím,že u hodináře banální oprava /výměna pera/.
Honza.manta Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 vcera som sa odhodlal na opravu prepakovania...3h prace,kdz to bli prve moje hodinky co som rozoberal a hlavne povypadali kolieska a skladal som a aj studoval...ale vsetko ok, len si to odniesol nater sekundovky a idu zatial Vítej do klubu hodinářů amatérů.
CsabaC Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 (upraveno) Dakujem. Zjavne som psky prechvalil a aj moju pracu. Po novom idu hodinu a zastanu. A pritom natah je stale natiahnuty, teda staci len trocha dotiahnut. Vcera som spravil experiment a dal dole sekundovku. Dotiahol a rano stale isli. Tak teraz tipujem, ze chyba bude asi v tom, ze sa nejak ohla sekundovka. No nechapem, ze hodinu idu a potom by sa zasekli. Skusim este raz ich nechat bezat bez sekundovky a uvidim. Ak pojdu, chyba je jasna. Ak nie, tak si asi sam neporadim. Len rozobrat a prejst tie casti, ktore som skladal. Upraveno 21. září 2015 uživatelem CsabaC
CsabaC Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Tak zatial bezia a vyzera to tak, ze problem bude so sekundovkou. Dnes somich otocil dole hlavou, skusit i v inej polohe a zajtra ak pojdu ich hodim na remienok a na ruku. este obnovim farbu, ktoru som oskrel na rucickach a kooonecne ich uzavriem
nickolas Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Tak jsem si prave na sve Humberta objednal Jubilee...no nesem ja chuj?
nickolas Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 ...a jeste si rikam, ze bych k nim poridil nerez pouzdro. Mozna by se siknul i jiny cifr. No to mi byl cert dluzny!!!
straspol Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Nenič je. Renovaci udělej z nějakýho vraku, ne?
nickolas Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 (upraveno) No jo, ale to bych musel koupit ten vrak...a to už sm.dí sběrem edit: ale než já se k tomu dokopu, tak se na to rači vys... Upraveno 23. září 2015 uživatelem nickolas
radorado Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Dnes dorazil aj nato remienok vo farbe ciferniku a ruciek, natahovacia pruzinka vymenena, spokojny som moc Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku
Mipa Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 (upraveno) Velkou trojku nemám, ale mám pestrou trojku - nejen barevně ale i původem - od leva trojnásobný bastlík, uprostřed originál a vpravo renovace do nerezu (u ní je zajímavý jiný armovací kroužek na okraji ciferníku). Nemůžu si pomoct, nejvíc se mi líbí ten bastlík vlevo - to tedy asi budu "praštěný chronomagor" :-) Edit: řemínky nepůvodní nepestře stejné. Upraveno 28. září 2015 uživatelem Mipa
straspol Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Překvapuje mě naprosto odlišné logo u renovace- takový rozdíl jsem tam nikdy nevnímal..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se