Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím znalci. Mám jedny PS2 s tmavým chromem. Jiné PS2  černé jsem takové neviděl. Jestli se to tady probíralo, tak se omlouvám. 

Na fotce to tak nevypadá ale ta kovově tmavá barva vypadá dost dobře. 

post-38450-0-55061100-1442662807_thumb.jpg

Odesláno

Pani vie niekto rozmery okruzku (tesnenia) pod dynko? Dakujem.  A mam este jednu technicku. Ked natahujem sporty, tak po cca piatich otococh sa v nutri nieco preklzne a mozem natahovat znovu a znovu a znovu. Takto natiahnute vydrzia ist cca 6 hodin a kaput. Moze to byt nieco banalne, alebo som natrafil a kupil srot?

Odesláno

vcera som sa odhodlal na opravu prepakovania...3h prace,kdz to bli prve moje hodinky co som rozoberal a hlavne povypadali kolieska a skladal som a aj studoval...ale vsetko ok, len si to odniesol nater sekundovky a idu zatial :)

Odesláno

Pani vie niekto rozmery okruzku (tesnenia) pod dynko? Dakujem.  A mam este jednu technicku. Ked natahujem sporty, tak po cca piatich otococh sa v nutri nieco preklzne a mozem natahovat znovu a znovu a znovu. Takto natiahnute vydrzia ist cca 6 hodin a kaput. Moze to byt nieco banalne, alebo som natrafil a kupil srot?

Prachsprostě prasknuté natahovací pero,myslím,že u hodináře banální oprava /výměna pera/.

Odesláno

vcera som sa odhodlal na opravu prepakovania...3h prace,kdz to bli prve moje hodinky co som rozoberal a hlavne povypadali kolieska a skladal som a aj studoval...ale vsetko ok, len si to odniesol nater sekundovky a idu zatial :)

Vítej do klubu hodinářů amatérů.

Odesláno (upraveno)

Dakujem. Zjavne som psky prechvalil a aj moju pracu. Po novom idu hodinu a zastanu. A pritom natah je stale natiahnuty, teda staci len trocha dotiahnut. Vcera som spravil experiment a dal dole sekundovku. Dotiahol a rano stale isli. Tak teraz tipujem, ze chyba bude asi v tom, ze sa nejak ohla sekundovka. No nechapem, ze hodinu idu a potom by sa zasekli. Skusim este raz ich nechat bezat  bez sekundovky a uvidim. Ak pojdu, chyba je jasna. Ak nie, tak si asi sam neporadim. Len rozobrat a prejst tie casti, ktore som skladal.

Upraveno uživatelem CsabaC
Odesláno

Tak zatial bezia a vyzera to tak, ze problem bude so sekundovkou. Dnes somich otocil dole hlavou, skusit i v inej polohe a zajtra ak pojdu ich hodim na remienok a na ruku. este obnovim farbu, ktoru som oskrel na rucickach a kooonecne ich uzavriem :D

Odesláno

...a jeste si rikam, ze bych k nim poridil nerez pouzdro. Mozna by se siknul i jiny cifr. No to mi byl cert dluzny!!! :D

Odesláno (upraveno)

No jo, ale to bych musel koupit ten vrak...a to už sm.dí sběrem :death:

edit: ale než já se k tomu dokopu, tak se na to rači vys... ;)

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno (upraveno)

Velkou trojku nemám, ale mám pestrou trojku - nejen barevně ale i původem - od leva trojnásobný bastlík, uprostřed originál a vpravo renovace do nerezu (u ní je zajímavý jiný armovací kroužek na okraji ciferníku). Nemůžu si pomoct, nejvíc se mi líbí ten bastlík vlevo - to tedy asi budu "praštěný chronomagor" :-)

Edit: řemínky nepůvodní nepestře stejné.

post-19465-0-59932700-1443469965_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mipa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...