Doriaan Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Díky za pochvalu, popravdě zvažuji výměnu pásku a přemýšlíl o tahu či kůži. Takže původní pásek bych nabídnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 (upraveno) Předem se omlouvám za dotaz - určitě se to zde řešilo ale musel bych u toho sedět hodiny... ) Dotaz : Ciferník z kalibru 68 bude pasovat na 64 nebo ne (jinak "packy") ? Pokud ne - jaký na 64 pasuje ? Osud mi přihrál vcelku pěkný strojek 64, leží mi už rok a půl v šuplíku a přemýšlím jak ho využít....chtěl bych ho dát do sportek II. Díky za info. Honza PS: datum na trojce Upraveno 26. října 2015 uživatelem honza.hasic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Strojky 66, 68, 64 a 69 mají stejnou rozteč nožek a cifru jsou záměnné. Ale 64 a 69 mají průměr o půl milimetru větší, stejný jako 96, takže musíš do sportů použít upevňovací rámeček strojku z PSII automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oolan Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Konečně se taky mohu přidat. Dnes první den pro moje první Sporty rovnou na novém pásku :-)Kde se dá tento řemínek koupit?Předem děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Na primalandu je má Accutron v nabídce ovšem novodobé a za rozumnou cenu.Zkus se mrknout na stránky nedávno je prodával i na aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Kde se dá tento řemínek koupit?Předem děkuji za odpověď.http://www.cheapestnatostraps.com Koupil jsem to zde, ale nevim, jestli maji 18mm, tohle je 20 a vejde se dost blbe, ale vejde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oolan Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 (upraveno) Taky se pochlubím...Moje nový sporty. Po vyčištění a drobném přeleštění mi dělají radost.A ano vím že ty ručky tam nepatří :-) , ale jinak myslím že je vše tak jaká má a originální ;-).p.s. jsem teprve začátečník. Upraveno 28. října 2015 uživatelem oolan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Mám nový mesh i s knihou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Otevřel jsem sporty II a zdá se mi, ze je tam 68,2 jde to špatně vidět, je to možné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Těžko,stroj 68.2 ještě spolehlivě nikdo neviděl.Vždy je to jen nějaké špatně vyražené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Podle nezdobených můstků je to 68.4. Navíc 68.2 se nikdy nevyráběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Strojky 66, 68, 64 a 69 mají stejnou rozteč nožek a cifru jsou záměnné. Ale 64 a 69 mají průměr o půl milimetru větší, stejný jako 96, takže musíš do sportů použít upevňovací rámeček strojku z PSII automat.Díky. Takže jdu na to. Rámeček bude trochu problém, ale snad seženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Jen upřesním, 68 má průměr 25,0mm a 64 má průměr 25,6mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 mám to brát tak, že 69 a 96 mají stejný distanční rámeček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 dík, teď ještě tedy sehnat ten rámeček, nemáš jeden navíc? nebo nějaký tip, že by Elton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oolan Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Když není řemen podle představ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Klobouk dolu...díky za inspiraci. Budu muset vyzkoušet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Já ne, ale v Eltonu lze objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oolan Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Já ne, ale v Eltonu lze objednat.Objednat co...? Ten řemen? A s jakou dodací lhůtou a cenou?Takhle jsem za hodinu neměl co dělat a ještě z toho mám radost. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se