PetrH Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 zdravím! chtěl jsem se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost z čištěním pásku na G-SHOCKách? Mám oranžové Risemany a páseček velmi dobře chytá barvu z oblečení, takže na několika místech (hlavně na hranách) je už slušně černý. Zkoušel jsem podle návodů z netu všechno od vody s mýdlem po savo a odlakovač na nehty, ale nic zvlíšť nepomohlo:-(
nAscA Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 obavam se, ze z toho to obarveni od obleceni nedostanes. Na bilych je to urcite nemozne. Co s tim udelalo savo? Nic? Zadne fleky?
ramon Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Barva pronikla dovnitř do gumy, nepomůže nic. Jedině celé přebarvit jinou, tmavší barvou. Někde tu byl recept a myslím to radí výrobce.
PetrH Odesláno 21. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2010 savo s tim neudelalo nic zvlastniho, mozna obarveni trochu zmizelo.. docela me to obarveni mrzi, cekal bych nejakou sofistikovanejsi technologii, ktera se neobarvi:-(
Karlos Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Takovou "technologii" mají jen kovové tahy. Gumy a silikony jako materiály mají prostě tu vlastnost, že se obarvují od okolních materiálů. Aspoň člověk vidí, jakými svinstvy jsou barvené věci naší denní potřeby, jako je oblečení a podobně. Pak nemá být tolik alergií a různých nemocí...
Biges Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Karlos napsal: Takovou "technologii" mají jen kovové tahy. Gumy a silikony jako materiály mají prostě tu vlastnost, že se obarvují od okolních materiálů. Aspoň člověk vidí, jakými svinstvy jsou barvené věci naší denní potřeby, jako je oblečení a podobně. Pak nemá být tolik alergií a různých nemocí... Njn, dřív nevolníci chodili v nebarveném oblečení... no a boháči chodili v něčem, co taky slušně barvilo, bez obav No a není problém spíš v oblečení než v řemínku? Nechytá to prostě jen běžnou "denní špínu"?
lub Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Biges napsal: Njn, dřív nevolníci chodili v nebarveném oblečení... no a boháči chodili v něčem, co taky slušně barvilo, bez obav No a není problém spíš v oblečení než v řemínku? Nechytá to prostě jen běžnou "denní špínu"? mně se řemen dost barví od toho, jak kreslím tužkama nebo píšu propiskou a šrdlám s ním po papíře (jsem levák). očistit to prostě nejde, spíš se to časem "vstřebává".
botox Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Já použil TECHNICKÝ LÍH a jsou hodinky jak nový
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se