Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím!

chtěl jsem se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost z čištěním pásku na G-SHOCKách?

Mám oranžové Risemany a páseček velmi dobře chytá barvu z oblečení, takže na několika místech (hlavně na hranách) je už slušně černý. Zkoušel jsem podle návodů z netu všechno od vody s mýdlem po savo a odlakovač na nehty, ale nic zvlíšť nepomohlo:-(

Odesláno

obavam se, ze z toho to obarveni od obleceni nedostanes. Na bilych je to urcite nemozne. Co s tim udelalo savo? Nic? Zadne fleky?

Odesláno

savo s tim neudelalo nic zvlastniho, mozna obarveni trochu zmizelo..

docela me to obarveni mrzi, cekal bych nejakou sofistikovanejsi technologii, ktera se neobarvi:-(

Odesláno

Takovou "technologii" mají jen kovové tahy. Gumy a silikony jako materiály mají prostě tu vlastnost, že se obarvují od okolních materiálů. Aspoň člověk vidí, jakými svinstvy jsou barvené věci naší denní potřeby, jako je oblečení a podobně. Pak nemá být tolik alergií a různých nemocí...

Odesláno
  Karlos napsal:
Takovou "technologii" mají jen kovové tahy. Gumy a silikony jako materiály mají prostě tu vlastnost, že se obarvují od okolních materiálů. Aspoň člověk vidí, jakými svinstvy jsou barvené věci naší denní potřeby, jako je oblečení a podobně. Pak nemá být tolik alergií a různých nemocí...

Njn, dřív nevolníci chodili v nebarveném oblečení... no a boháči chodili v něčem, co taky slušně barvilo, bez obav :)

No a není problém spíš v oblečení než v řemínku? Nechytá to prostě jen běžnou "denní špínu"?

Odesláno
  Biges napsal:
Njn, dřív nevolníci chodili v nebarveném oblečení... no a boháči chodili v něčem, co taky slušně barvilo, bez obav :)

No a není problém spíš v oblečení než v řemínku? Nechytá to prostě jen běžnou "denní špínu"?

mně se řemen dost barví od toho, jak kreslím tužkama nebo píšu propiskou a šrdlám s ním po papíře (jsem levák). očistit to prostě nejde, spíš se to časem "vstřebává".

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...