Baker Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 TAG Heuer Carrera Calibre 1887 Chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 co je to za ukazatel na pozici 9? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 co je to za ukazatel na pozici 9? to je ukazatel (komplikace), která jednou za minutu připomene název použitého kalibru, tedy šipka ukáže na číslo 1887 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 ja si snad na sklo pam co mam ted na ruce napisu lihovou fixou treba 2008, at mi ta vterinovka pripomina kazdou minutu kdy jsem si je koupil ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 to je ukazatel (komplikace), která jednou za minutu připomene název použitého kalibru, tedy šipka ukáže na číslo 1887 Hm...dobrá vychytávka. Já myslel, že je to ukazatel nabití baterky. Když se šipka zastaví tak je vybitá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 co je to za ukazatel na pozici 9? Je to vterinovka. **** Hosi nechapu Vase prispevky, dotycny je zde registrovany asi tyden, hodinky jej pravdepodobe zaujaly a slusne se zeptal, chapu ze vy uz jste ti mazaci, ale takto presne vznika ta podivna atmosfera na chronomagu .... sorry, nemohl jsem si pomoct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 A to já se zase hezky pobavil. A ještě navíc měl bandicoot samozřejmě pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 A to já se zase hezky pobavil. A ještě navíc měl bandicoot samozřejmě pravdu Jsem za kavku, normálně jsem se na tu porvní fotku znova podíval, pak mi to došlo, ale pravda to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 ... ale takto presne vznika ta podivna atmosfera na chronomagu .... sorry, nemohl jsem si pomoct. Neblbni, dyť to je legrace. Myslím, že pokud STAovi zájem o hodinky vydrží tak se tomuto vláknu velice brzy sám od srdce zasměje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) potvrzuji, že to měla být vtipně zabalená pravda a ne prdelky z nováčka edit: vyložený blufy bych sem nedával, protože si vzpomínám časy, kdy jsem sám nevěděl, že u chrona je velká vteřinovka stopková, fakt to měl bejt bejt joke Upraveno 23. března 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Neblbni, dyť to je legrace. Myslím, že pokud STAovi zájem o hodinky vydrží tak se tomuto vláknu velice brzy sám od srdce zasměje. Díky, odpovědi mě pobavili, aspoň vidím že tady nejsou žádní suchaři :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchout Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 TAG Heuer Carrera Calibre 1887 Chronograph Krasne hodinky, sa tesim ked k nam dojdu na predajnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Díky, odpovědi mě pobavili, aspoň vidím že tady nejsou žádní suchaři :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 ... a jeste v cerne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 (upraveno) ... a jeste v cerne. Taky jsem je už v černé objevil a mooc se mi líbí! Nevíš cenu přibližně? Upraveno 31. března 2010 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Nevíš cenu přibližně? Na cenu je myslim jeste brzy. Kalibr 1887 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudecbr Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 1887 vypadaji dost obycejne. Jako normalni Carrera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2good4u Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 ... a jeste v cerne. V te cerne vypadaji skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2010 1887 vypadaji dost obycejne. Jako normalni Carrera ved to aj je carrera u mna biele Aj ked sa mi vacsinou pacia cierne, ci uz linky,alebo carrery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchout Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2010 Vyvinuta k oslave 150. vyrocia zalozenia firmy TAG HEUER. Dizajnovo sa vracaju naspat k jednoduchosti a cistote ale vo vnutry sa nachadza novy in-house caliber 1887 (Edouard Heuer patentoval v roku 1887 oscilacnu ihlu) pri vyvoji spolupracovali s firmou Seiko, ktorej kaliber (Seiko TC78) je ciastocne pouzity v predizajnovanej podobe aj v novej Carrere 1887, v kazdom pripade vyvoj trval cca 4roky a stal viac nez 20 milionov CHF, v roku 2010 by ich malo byt vyrobenych 20.000 kusov tejto novej Carrery, vyrobena je z 320 komponentov a rezerva natahu je okolo 50 h. Hovori sa, ze cena sa bude pohybovat cca okolo US$3,900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se