cigi Odesláno 3. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
odklizec Odesláno 3. října 2006 Nahlásit Odesláno 3. října 2006 Ja nekroutim hlavou nad velikosti. Podle mne je v pripade rectangular pouzdra velikost 37x40 OK. Klidne i 37x37! Co se mi osobne nelibi, je uchyceni remenu (neviditelne nozicky) a kulaty cifernik na vice mene ctvercovem pouzdru. V pripade ctvercoveho/obdelnikoveho pouzdra a zaroven i ciferniku, bych zacal velmi vyznamne uvazovat! Ale takhle bohuzel..
cigi Odesláno 3. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2006 (upraveno) , Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
HonzaX Odesláno 3. října 2006 Nahlásit Odesláno 3. října 2006 Mám tytéž výhrady jako Odklízeč. Mě taky moc nebere čtvercový tvar a kulatý ciferník.
Prokop Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Prime - děkuji za vstup, je vidět, že vás to opravdu zajímá - prosím o odpověď na pár doplňujících otázek: co je to mírně zvětšené pouzdro - navrhuji abyste určil limit (cena je důležitý faktor) - zkusíme papírový test taky nechci dopadnout jako ondraj s novými věžnímu omegami :) Ale já mám pocit, že právě to zvětšení je pro mnohé ten rajc, takže je třeba se trefit - vy máte odbornou mušku. replikou myslíte pouzdro, nebo i ciferník a kalibr? váš názor na možnost naharazení rovné horní plochy pouzdra válcovou plochou znižující se mírně k 6 a 12 nerez parciálně kalený ciferník je realita nebo science fiction? jednodílné pouzdro - bude dražší a možnost ergonomického tvarování spodní plochy vás asi taky neláká (je asi taky spíš samoúčelná) takže proč ne klasiku se šroubovacím dýnkem - ztratíme jen trochu originality, nu což. Myslím, že odpovědět na tyhle otázky je teď zásadní krok pro stanovení hrubé specifikace jako podkladu pro předběžnou (výhodnou ) kalkulaci - a pak teprve se můžou lidi víc hlásit, známe svoje kocourkovské. Nerad bych vás omezoval ve velikosti. Když se shodnete, vyrobím Vám i 50mm. Spíše jsem vyjadřoval svůj názor na potřeby naší vlastní klientely, která se zde na Chronomagu neobjevuje a ta by preferovala původní rozměry, tedy spíše repliku původních hodinek (pouzdra). Pokud se bude vyrábět remake, pak není problém ani se zvětšením pouzdra ani se zakřivením horní plochy. S tím číselníkem jsme o tom spolu již hovořili, nepovažuji to za sci-fi z hlediska vyrobitelnosti. To si dokážu představit a nemuselo by to být ani drahé. Otázku vidím jedině v tom, zda vaše nadšení pro toto řešení sdílí i ostatní.
cigi Odesláno 4. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2006 (upraveno) - Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Prokop Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Čtvercové cylindrické sklo? .... Nemožné.
VS Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Prime, kolik by stálo tohle pouzdro z nerezu? Dneska jsem dostal tyhle hodinky, jdou, jenom pouzdro je poškrábané a sklíčko prasklé. Nebo nemáte aspoň původní chromované, ale nové?
cigi Odesláno 6. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2006 (upraveno) , Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
VS Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Přemýšel jsem, že bych to pouzdro vzal jemným smirkem, až na mosaz, přeleštil a nechal pochromovat. Mám se do toho pouštět? Nebo někde čeká zrada?
xmenm05 Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Odkud proboha popshop všechny ty hodinky tahá???
pavel23 Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 Tak bude nějaká I.e. serie, nebo to je jen taková diskuse. Podle datumu u připomínek to už bude od první úvahy skoro dva roky.
cigi Odesláno 9. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
saturn Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 pro VS.. Kyselinou solnou ti chrom sleze až na mosaz. Někde jsem četl, že chrom se nanáší na nikl. Ta kyselina ti sežere i ten nikl. Takže gavanicky nikl, poté vyleštit, pak galvanicky chrom.Že ti nepůjde nasadit sklíčko, tak si ho upravíš. Že ti dá mnohem větší práci úprava dýnka, to si piš.
pavel23 Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 cigi,tak hoď jak budou vypadat a jaká bude cena a možná je objednám. ještě taky kde. Díky.
cigi Odesláno 10. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
cigi Odesláno 23. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
VS Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Je pozlacené. Duhové barvy vyrobil scanner, na focení není dobré světlo.
cigi Odesláno 28. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2006 (upraveno) <a . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se