Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Watchi - ta linea l.e. bylo taky jenom zvětšení stávajícího modelu - až během času jsme vypustili datum, dali tam 66 a naopak vymysleli detaily, které se objevili i v seriové verzi (např. vypuštětí automatic), dokonce jsme prima donutili k experimentu s tenkejma ručkama (prý se úplně nezdařil, ale to je u experimentu logický - u mě ale zatím dobrý.)

Linea le je jak cigi pise zvetseni stavajiciho modelu. Neni to ale zvetseni nebo remake nejake predlistopadoveho modelu, ktery se da koupit jako NOS za par stovek.

Ja osobne proti remaku a uprave starych modelu nic nemam, jen jsem premyslel o tom, jestli to neni duvod pro nedostatecny pocet zajemcu.

Papirova zkouska (41x45) dopadla dobre, mimochodem dobry napad. Pouzdro s pristupem zhora je zajimave, ale stale si to nedovedu predstavit. Tim odpada prosklene dynko a je vic mista na (ceske?? :)) napisy na dynku.

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Pouzdro s pristupem zhora je zajimave, ale stale si to nedovedu predstavit. Tim odpada prosklene dynko a je vic mista na (ceske?? :)) napisy na dynku.

Nechci vam do toho kecat, ale pouzdro s pristupem pres sklicko je podle meho tezky anachronismus a koledujete si o problemy s pripadnym servisem. Riziko poskozeni sklicka pri opetovnem sundavani a nandavani je podle mne velke a v pripade safiru vetsich rozmeru to muze zamrzet ;) Pokud tam ale jde plast, je to asi jedno. Ale i tak, servis je narocnejsi. Zatim co pro serizeni presnosti beznych hodinek staci otevrit vicko a neni treba vybirat strojek, tady by to znamenalo sundat sklicko, rucicky, cifernik, vybrat cely strojek a pak to zase cele slozit. Vic kroku = vic rizik s tim spojenych! Takze na to myslete! ;)

Odesláno
Take by bylo zajimave vedet, jaky vliv ma pouzdro s pristupem pres sklicko na celkovou cenu hodinek. Je to levnejsi nebo drazsi?

To mě taky zajímá. Pokud by to neměla být úspora, tak radši klasické šroubovací dýnko.

Odesláno

Vážení a milí, nemyslete si, že tuto diskusi nesleduji. Jen čekám, k čemu se začnete přiklánět v nějakém větším počtu. Pokud jde o mne, asi bych je nejrraději dělal v původní velikosti nebo mírně zvětšené. Trošku se bojím, aby z toho nebylo obrovské bago.

Pokud se máme dostat na rozumnou cenu, rozhodně neušetříme tím, že obětujeme přístup zezadu. Jedním důvodem je, že potřebná dýnka jsou již v několika standardizovaných rozměrech vyrobena (není třeba je konstruovat a připravovat výrobu) a druhým důvodem je to, co zmiňoval Odklizec a má jednoznačně pravdu. Absence zadního víka stíží závěrečnou regulaci strojku a tím i jednoznačně prodraží montáž.

Jinak o přední montáži se dá uvažovat pouze tehdy, když se rozhodnete pro jen a pouze verzi s plastovým sklem.

Takže, když to shrnu, jsem spíše pro repliku, ale nehodlám Vás omezovat. Jen je mi jasné, že když by diskuse mířila směrem k replice, určitě bych dokázal část vývojových nákladů rozložit i mezi své další zákazníky, takže by to vyšlo i pro Vás levněji.

Odesláno

Jen tak pro zajimavost, co te tak laka na jednodilnem pouzdre? Protoze mi fakt unika jakakoliv jeho vyhoda, krome snad toho, ze je z jednoho kusu? Tim podle mne jeho vyhody konci a zacina dlouhy vycet nevyhod.

Odesláno

Bohuzel cigi, asi neposilim. Tenhle styl mne nechava naprosto chladnym. Mam navic v hlave jiny napad, ktery zrealizuju hned jak mi to situace dovoli. Bohuzel, v tuto dobu jsem mel byt prestehovan v nove zrekonstruovanem byte a zatim to tam jeste porad vypada jako v bejrutu :( Ale uz vidim svetlo na konci tunelu! :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...