Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Včera jsem si sjel na otočku do Brna za sibirnayou, abych s ním vyměnil PAM210 za PAM005 :). Překvapivě jsem přechod z Radiomirů na Luminory dost řešil, vyslechl si spoustu názorů, dokonce i ženu utěšoval, když Radiomiry oplakávala, ale.. Po dvou dnech, co je mám u sebe musím říct, že nelituju ani trochu. Jsou prostě boží :).

Fotky zase na jedno brdo, ale tak aspoň pro ilustraci. Hrozně mě štve ten prach, ale ať jsem to utíral jak jsem utíral, tak se mi tam vždycky nějaký zrnko objevilo :(.

post-6759-1269198795.jpg

post-6759-1269198800.jpg

post-6759-1269198805.jpg

post-6759-1269198810.jpg

post-6759-1269198817.jpg

post-6759-1269198820.jpg

post-6759-1269198825.jpg

post-6759-1269198829.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno
To je zajímavý, vždycky člověk, kterej je mě relativně sympatickej, si pořídí OP. Máš taky Wartburga?

Už jsem OP měl posledních 15 měsíců, to ti muselo utéct :D. Wartburga mám téměř .. :D

Odesláno

Gratuluju, jsou moc hezky, mel jsem i tu cest je videt nazivo u jednoho z predchozich majitelu a maji jednu vec, kterou jim a 000 jako majitel 112 (111) zavidim a to je dynko, okamzite bych pruhled menil za tohle "tool" ;)

Odesláno (upraveno)

vsichni ste banda uchylu, k tomu neni co dodat :) ale gratuluju. neska du na pohreb, tak si tam vemu ty 210ky, at je taky provetram.

Upraveno uživatelem sibirnaya
  • po měsících...
Odesláno

Tak tady není co dodat, prostě nádhera.. :smile_anim:

Mas sice pravdu, ale pokud neprestanes takhle lacine nahanet prispevky, tak Te ceka odmena v podobe zluteho zahnuteho ovoce...

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Gratulacia. Aj ked som silne Panerai positive ,ale rada Radiomir mi nic nehovori (nechcem tu rozputat debatu Luminor verzus Radiomir...je to iba moj subjektivny nazor), takze podla mna to bola dobra vymena....Uz sa neviem dockat kedy moje nulky pridu z hollanska ,kam som ich poslal na DLC tunning.

Upraveno uživatelem stando

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...