Peta-Biker Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Peťane, Tvoje příspěvky je fakt radost číst. Už ať jsi tady na sraze, těším se na Tebe.
Hasňa Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Souhlasim. Je to takove zive, vtipne psani s nadhledem. To se mi libi.
Z. Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 ... Tak padl návrh, ať si pořídím hodinky (třeba i v na můj vkus vyšší cenové hladině), ale ať opravdu stojí za to a nemám potřebu pokukovat po dalších... No a to si myslím, že je dobrý řešení... Hm, hezká idea. Problém je ale v tom, že se ti časem začne trochu proměňovat definice hodinek, které "opravdu stojí za to"...
Chumpus Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 No, kdyby to bylo tak snadný, tak už je dávno mám... Prostě, Omega Seamaster jsou skvělý a skvěle vypadající hodinky, častokrát jsem přemýšlel o jejich nákupu, ale vždycky jsem si řekl právě to "A co když někde out there jsou jiný a lepší?" Na to hledám právě odpověď za pomoci zkušených matadorů tady z fóra. No a pokud odpověď nenajdu, tak to tak asi i dopadne, že půjdu do Omega Seamaster (no jo, ale pak je tady další dilema, jestli klasiku, nebo PO... ) Kup je z druhý ruky. Když je pak budeš chtít střelit a pořídit něco jinýho, tak nebudeš tolik tratit. Asi nejlepší recept na tuhle nemoc. A ještě jedna rada, dej tomu výběru čas...
Návštěvník salamio Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 P-B, H.: nes.rte, jinak budu muset odhalit kult osobnosti a navíc provést sebekritiku! Navíc všechno, co píšu, myslím smrtelně vážně. To, že to vypadá jako pr.el, je tragédie života (nebo moje, teď nevím). Kdyžtak modi prosím smažte OT. I když v tomto tématu snad málokterý příspěvek bude brán jako OT. Zpět k hodinkám: smiř se s tím že žádné nebudeš mít nafurt: bohužel už jsi navštívil toto fórum, takže pro tebe je pozdě, jak píše Z. Maximálně se můžeš podle Chumpusovy rady pokusit minimalizovat ztráty. Ale jestli snad přítelkyni vadí samotný proces obměny hodinek nebo vícečetné vlastnictví, tak to se tím bohužel nevyřeší.
Helex Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 (upraveno) Pokud za a ) nejsi muž v domácnosti b ) nemáte hladovějící dítě c ) tě nepřepere Tak si kup co se ti líbí a pak ji je ukaž..a jestli ještě nevíš co se ti líbí, nech to uzrát Upraveno 22. března 2010 uživatelem Helex
levistrauss Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Chlapi, kurňa, vy ste chytří! Asi z vás mluví zkušenost, ale já ještě pořád hraju kličkovanou!!! Jako jsou to moje prachy a nikdo mi nekecá do toho, jak s nimi naložím (názory mé drahé beru jako doporučení), ale zase já cítím, že bych měl s prachama nakládat trochu zodpovědněji... A že jsem od začátku roku uvalil za hodinky ke 40k, to je i na můj vkus docela privela. Vlastně je výhra, že si bez problémů můžu koupit hodinky za 60k, s čímž jsem v tuto chvíli moc ani nepočítal (a když tak přemýšlím, kdybych se držel na uzdě, limit by mohl klidně být 100k a to už je zase jinej výběr). No, ale zpět k výběru. Jasně, že si dám záležet a nebudu spěchat. Je pravda, že jako jistotu beru ty omegy, dokud nenarazím na něco, z čeho padnu na pr.el. Rozhodně se děsím toho, že to chytnu od Vás a už mi nebude pomoci. Takže zatím se držím následujícího výběru (jasně, každé uvedené hodinky jsou v celku jiné, ale jde spíše o orientační fotky, než o finální kusy) a chtěl bych Vás poprosit o případná +/- uvedených hodinek (vzhled, funkčnost, ale i cokoliv dalšího Vás napadne). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 (upraveno) z toho všeho Bondovky. Nesmrtelné legendy, pro každodenní nošení ideální. Upraveno 23. března 2010 uživatelem Peta-Biker
skalis Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Tak ty, co jsi koupil za 40k prodej, ze ziskane sumy odeber zhruba 25k a pridej k tem 60k a mas 85k, za coz se daji koupit second-hand Milgaussy. A za zbytek penez (z toho prodeje) kup mile prstynek nebo jiny sperk. A mas pokoj, budes mit skvely hodinky, ktery muzes povazovat (ted prijde chronokacirska myslenka) za definitivni a udelas radost i slecne.
Hasňa Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 (upraveno) Z vystavenych kusu se mi nelibi ani jedny. Tomhle vlakne http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25977 bych si ovsem urcite vybral. Upraveno 23. března 2010 uživatelem Hasňa
levistrauss Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Tak ty, co jsi koupil za 40k prodej, ze ziskane sumy odeber zhruba 25k a pridej k tem 60k a mas 85k, za coz se daji koupit second-hand Milgaussy. A za zbytek penez (z toho prodeje) kup mile prstynek nebo jiny sperk. A mas pokoj, budes mit skvely hodinky, ktery muzes povazovat (ted prijde chronokacirska myslenka) za definitivni a udelas radost i slecne. No, prodej jsem zvažoval, ale vzhledem k tomu, že s hodinkama nezaházím zrovna v rukavičkách, i ty nejnovější už vykazují známky nošení a když tak čtu příspěvky některých s nákazou již v latentní fázi, jak posuzují vlasové škrábance a jejich množství, tak bych ty svoje tady asi neprodal, nebo hodně pod cenou... Nas druhou stranu, kromě dosud zmíněných rad týkajících se nákupu hodinek, beru nápad s nákupem prstýnku nebo prostě čehokoliv pro mou přítelkyni jako v tuto chvíli nejpřínosnější!!! Takže SKALIS, smekám před tvou důmyslností!!! Opět se vrátím k doporučením a návrhům - vypadá to, že omega vážně vede. Je nějaký důvod, proč např. Tag Heuer nebo Longines ne? Teda kromě vzhledu, což je dost subjektivní záležitostí...
skalis Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Opět se vrátím k doporučením a návrhům - vypadá to, že omega vážně vede. Je nějaký důvod, proč např. Tag Heuer nebo Longines ne? Teda kromě vzhledu, což je dost subjektivní záležitostí... To bude asi kvuli zvucnejsi znacce. Omega je proste Omega, cili zadnej Hujer brylotvorce ani Longines, ktery je v ramci Swatch Group taky o stupinek nize. Ale pokud se Ti nektere libi vic, tak neni duvod se jich obavat. Mne se treba Hydroconquesty velmi libi.
Baker Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Chtel jsi GMT, rozpocet mas slusny, tak proc ne tyto ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Helex Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Omega nebo Tagy, Brejtle ne z osobních nesympatií a Longines, no nevim.. Jinak s takovým rozpočtem by se možná dalo koupit i něco rafinovanější, než Seamastery. Najít kompromis mezi "fajnšmekrovskejma" a zároveň se vejít do kategorie značek v širším povědomí. A nebo, co Submarinery? http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...p;hl=submariner
levistrauss Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Tak jsem si přečetl podle mě skvělou recenzi na Tag Heuer (http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14601) a musím říct, že mě ještě víc zaujaly... To Baker: no, vlastně proč ne (i když ty GMT jsem považoval za alternativní hodinky k hodinkám na denní nošení, a to jen když jsem v zahraničí), do rozpočtu by se vlezly. Ale až teď jsem zjistil, že mají průhledné dýnko a to fakt nemusím.
Andrew Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 (upraveno) Tedy pokud bych si já měl vybrat, tak bych šel do IWC Da Vinci z Vintage kolekce, prodávaných zde na fóru. IMHO jsou to hodinky od skvělého výrobce, kterého není třeba nikomu zvlášť představovat a přitom není tak "profláklý", jako např. Breitling (IWC je o třídu výš). Design je krásně retro a přitom univerzální k obleku i casual. Přestože mě hranatý hodinky nikdy nebraly, tak tyhle jsou skvělý. A pokud je chceš předávat z generace na generaci, tak moc lepších nenajdeš - nejsou sice přímo limitovaná edice, ale díky retro kolekce se asi nebudou vyrábět furt a časem by mohly být vyhledávaným modelem sběratelů. Omegy jsou samozřejmě sportovnější, ale já bych to na Tvém místě zvážil P.S. a jsou tu za opravdu skvělou cenu... Foto z prodejního vlákna: Upraveno 23. března 2010 uživatelem Andrew
Hasňa Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Presne. Ty Da Vinci od sibirnayaeho :-) jsou z jine ligy nez konfekcni bondovky a v tomhle pripade jeste navic za naprosto uzasnou cenu. Nekoupit ted nedavno jine hodinky, sel bych do nich. Ale maji pruhledne dynko, takze asi nic pro Tebe, bohuzel.
Andrew Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Presne. Ty Da Vinci od sibirnayaeho :-) jsou z jine ligy nez konfekcni bondovky a v tomhle pripade jeste navic za naprosto uzasnou cenu. Nekoupit ted nedavno jine hodinky, sel bych do nich. Ale maji pruhledne dynko, takze asi nic pro Tebe, bohuzel. Dýnko je připláclé k ruce, to není vidět ... a kdyby levistraussovi nesedly, tak je třeba pustí dál v době, kdy já už budu mít našetřeno!
sibirnaya Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Do hodinek jsem uvalil, a ještě jsem se chystal uvalit, docela hodně peněz a vlastně jsem nikdy nebyl na 100% spokojenej (no a jak koukám na ten kolotoč tady a vidím, jak třeba jedny hodinky za relativně krátkou dobu změní svého majitele i třikrát, tak si říkám, kolik chronomagůrů tady opravdu má ty svoje vysnění hodinky). Tak padl návrh, ať si pořídím hodinky (třeba i v na můj vkus vyšší cenové hladině), ale ať opravdu stojí za to a nemám potřebu pokukovat po dalších... No a to si myslím, že je dobrý řešení... to je sice dobry reseni, ale je to totalni nesmysl, takhle to proste nefunguje. musis vsechno zkusit, ohmatat, ponosit chvili, a pak mas jakous takous jistotu. ja jsem timhle dospel k roladam, ale ty love, co se protocily - vetsinou teda jen koupit a s mirnou ztratou prodat, takze nejsem az tolik v minusu - to je dost sileny. udelal sem si ve fotogalerii sekci na ruce se dlouho neohraly, ale pak me to proste prestalo bavit, protoze toho bylo strasne moc...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se