Chorche Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Není to o znalosti, ale o úrovni inteligence, nebo chceš li, zdravého rozumu. Aniž bych chtěl kohokoliv urazit, s tímto musím souhlasit...stačí trocha zdravého rozumu...
skalis Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Hele, zadnej ucenej z nebe nespadl. Ze je to fejk je jasny uz od stolu, JLC za 2k nesezenes ani s turbem ani bez, protoze za ty penize nesezenes na JLC ani remen... a nejspis ani sponu . Ale zajdi tam a nech si je ukazat. A poradne si je prohledni. Klidne tomu dej chvili cas a ani nebudes potrebovat srovnani s originalem. Vsimej si detailu zpracovani. Za par vterin zkoumani zacnes videt, jaka je to sragora a priste to poznas na prvni pohled.
Daves97 Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Hele, zadnej ucenej z nebe nespadl. Ze je to fejk je jasny uz od stolu, JLC za 2k nesezenes ani s turbem ani bez, protoze za ty penize nesezenes na JLC ani remen... a nejspis ani sponu . Ale zajdi tam a nech si je ukazat. A poradne si je prohledni. Klidne tomu dej chvili cas a ani nebudes potrebovat srovnani s originalem. Vsimej si detailu zpracovani. Za par vterin zkoumani zacnes videt, jaka je to sragora a priste to poznas na prvni pohled. S odstupem času si myslím, že mě zmátlo hlavně to turbo (nebo něco co se jako turbo třeba snažilo vypadat). Troufám si tvrdit, že obyčejný fejk od Rolexu, Omegy apod. koupený u pláže za tři stovky poznám okamžitě (JLC naproti tomu neznám prakticky vůbec), páč sem už několik mých spolužáků s těmito "skvosty" viděl a po taktní otázce někde bokem mi bylo potvrzeno, že mám pravdu. Ale fejk, který je tak "promakaný" že má opravdu "turbo", s tím jsem se setkal poprvé a možná proto jsem měl pocit, že by to fejk být nemusel. Každopádně dík za komentář, ve kterém mi nebylo naznačeno, že sem totální debil, ale prostě jsem jen uletěl... ))
Hasňa Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 No tak nejobycejnejsi JLC remen bych odhadoval tak na 15 a sponu na podobnou castku. Za dvojku tak mozna tu stuzku, kterou prodavac prevaze darkove baleni.
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 čéče Hasňo, JLC kupodivu má řemeny (kožak) za 179,-? Troufám si tvrdit, že obyčejný fejk od Rolexu ... poznám okamžitě tak to já ne - cokoliv jo, ale rolády ne
Hasňa Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 No tak to docela koukam. To je normalni lidovka i pro na, solviny. :-)
charles Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Jsem šel dneska okolo, tak jsem kouknul do toho bazaru. Za trojku se tam daji sehnat i Rolexy, Omegy a Breitlingy. No není to super?
Dantechno Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Jsem šel dneska okolo, tak jsem kouknul do toho bazaru. Za trojku se tam daji sehnat i Rolexy, Omegy a Breitlingy. No není to super? Videl jsi tam tyhle konkretni JLC?
charles Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Videl jsi tam tyhle konkretni JLC? Ne. A nebo jsem je mohl přehlídnout. Zrovna zavírali a zhasínali vitrínu, takže nebylo moc času očumovat.
Dantechno Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Ne. A nebo jsem je mohl přehlídnout. Zrovna zavírali a zhasínali vitrínu, takže nebylo moc času očumovat. Asi uz meli vydelano
Josef01 Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Tam se na hodinky práší týdny a měsíce, třeba zjistili, že bezdomovec ukradl originál
Dali Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25134 Tady máš pár fotek. Můžeš je porovnat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se