Vit Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Dnešní procházka s kočárem, foto z mobilu:
Vit Odesláno 18. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 (upraveno) Nový řemen od ZRNA, vlastně ho ještě nemám, je to vánoční dárek ...Je to prý noha z nějakého pštrosa.Na ruce sedí skvěle, je krásně měkký.Kolik z vás má řemen s jednou dírkou?EDIT: měl jsem ho na ruce jen chvilku, hodinky jsem ani nenapravoval. Znovu ho uvidím zase až na Štědrý den. Upraveno 18. prosince 2011 uživatelem Vit
emba Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Perfektí hodinky i fotky, škoda ten průměr pouzdra, jinak bych si je také koupil.
Vit Odesláno 29. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Skupina dvou medvědů využila mojí nepozornosti a téměř mě připravila o hodinky.Naštěstí jsem nezaváhal a už je mám zase na zápěstí.
Hasňa Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Ti medvedi jsou skveli. Kde se to da koupit? Stejny remen jsem videl na Ostravskem srazu na B-eckach. Je to jak z dinosaura.
Vit Odesláno 29. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Ti medvedi jsou skveli. Kde se to da koupit? Stejny remen jsem videl na Ostravskem srazu na B-eckach. Je to jak z dinosaura. Díky, ti medvědi jsou od Cherokee, řemen je od člena ZRNO.
delikvent Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 ten pstros je nadherny a medvitci uz ted trpi chronobundusem
misoo Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Vsetko pekne, jeden remen, druhy remen, tah... Je to ako s babami, pekna baba moze mat na sebe aj vreco od krumpli a bude to vyzerat dobre...
Vit Odesláno 1. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Můj první letošní příspěvek a fotka.
Vit Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Mas doma hada?? Ano, krajtu královskou, která se jmenuje Kleopatra.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se