Vit Odesláno 3. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Letos poprvé v práci s nedělním pštrosem od Zrna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 Pár fotek na pštrosovi od Zrna venku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 Nádhernej řemen. Kožku měl Zrno nebo si dodal svůj materiál? A to všechno fotíš z ruky? Pokud to dokážeš udržet, můžeš klidně dělat oční chirurgii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 (upraveno) Nádhernej řemen. Kožku měl Zrno nebo si dodal svůj materiál? Sakumpikum mi to dodal Zrno. O nic jsem se nestaral, jen jsem řekl, že to takto chci. A to všechno fotíš z ruky? Pokud to dokážeš udržet, můžeš klidně dělat oční chirurgii. Díky, ale musíš ty fotky brát s rezervou, jsou to takové rychlovky focené mobilem ...Jsou tam i drobné kapky, zrovna poprchalo. Upraveno 5. ledna 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 nedávno jsem tu kvůli nerozhodnosti projel v prodejním vlákně M20 a když vidím, jak by mohly vypadat na takhle kulervoucim remenu, je mi do Vite, vážně krásnej řemen, poklona Otovi a gratulace tobě! Opravdu se mi ten řemen velice líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Parádní hodiny. Nejvíc se mi líbí na tom tahu. Kdyby je někdo někde prodával za nějakou fajn cenu, hned bych po nich skočil :-) Váha podle mě není problém. Praváci aspoň vyrovnají svalovou disbalanci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 nedávno jsem tu kvůli nerozhodnosti projel v prodejním vlákně M20 a když vidím, jak by mohly vypadat na takhle kulervoucim remenu, je mi do Vite, vážně krásnej řemen, poklona Otovi a gratulace tobě! Opravdu se mi ten řemen velice líbí! Parádní hodiny. Nejvíc se mi líbí na tom tahu. Kdyby je někdo někde prodával za nějakou fajn cenu, hned bych po nich skočil :-) Váha podle mě není problém. Praváci aspoň vyrovnají svalovou disbalanci :-) Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCo Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Tak, Vit, si osobne zodpovedný za to, že teraz poškulujem po LÜM-TEC - och. Nemôžem odolať tomu wolfrámu... Vďaka za recenziu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) To jestli se teď nějaké objeví v prodejní sekci tak o ně asi bude velkej boj EDIT: Chápu to správně, že na těch stránkách http://www.lum-tec.com/ lze objednat model M52 pouze na kůži a ten tah se musí následně dokoupit ? Ptám se jen proto, že nikde v nabídce příslušenství ho nevidím... Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 To jestli se teď nějaké objeví v prodejní sekci tak o ně asi bude velkej boj EDIT: Chápu to správně, že na těch stránkách http://www.lum-tec.com/ lze objednat model M52 pouze na kůži a ten tah se musí následně dokoupit ? Ptám se jen proto, že nikde v nabídce příslušenství ho nevidím... model M52 je komplet balení, tah+guma+kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Článek z časopisu Hodinky a šperky.HS_2012_05_Lum_Tec_M8_02.pdfHS_2012_05_Lum_Tec_M8_03.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) wow, tak to je PECKA ! Lze to ta těch 995,- doláčů sehnat i někde na území ČR / SR ? Za 19 a půl tyče by to byly pěkné tool hodinky, po kterých již takovou dobu mé srdce touží ! EDIT: Jsem taky idiot, jenom kdybych si přečetl popisek..( 3 straps included:Tungsten Carbide bracelet. 24/22 size. ) Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 wow, tak to je PECKA ! Lze to ta těch 995,- doláčů sehnat i někde na území ČR / SR ? Za 19 a půl tyče by to byly pěkné tool hodinky, po kterých již takovou dobu mé srdce touží ! EDIT: Jsem taky idiot, jenom kdybych si přečetl popisek..( 3 straps included:Tungsten Carbide bracelet. 24/22 size. ) tady a myslím že nebudeš ani čekat tak dlouho jako já http://www.lum-tec.com/collection/current-models/m52-995.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 No, mě jako první napadlo toto: http://toptime.eu/sk/Hodinky/LUM-TEC/LUM-TEC-M52-volfram.html Četl jsem na jejich stránách, že poskytují slevu 10% pro členy jejich hodinkového fóra. Mysliš, že je to důvěryhodný obchod ? Za 720,- EUR by to byla docela dobrá nabídka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 No, mě jako první napadlo toto: http://toptime.eu/sk/Hodinky/LUM-TEC/LUM-TEC-M52-volfram.html Četl jsem na jejich stránách, že poskytují slevu 10% pro členy jejich hodinkového fóra. Mysliš, že je to důvěryhodný obchod ? Za 720,- EUR by to byla docela dobrá nabídka...to nevím, zkušenost nemám ale tadyhttp://www.kabtime.eu/?lang=skje to určitě v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCo Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Had na LT M8 Had bol v cene hodiniek, alebo je to príslušenstvo za príplatok?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Had bol v cene hodiniek, alebo je to príslušenstvo za príplatok?? Had je domácí mazlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 No ale tam jsem je vůbec nenašel - nejsou tam, nebo blbě hledám ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 V práci na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se