Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
tak to je vic fuj nez kdyby sam mel hodinky do 10k a dal falesny rolex, a vi to ta zenska za kolik jsou ty pravy AP? ta by z toho byla jiste nadsena - to by byl mozna teprve srandy kopec :gora:

Dobrý tip, to jí ještě řeknu, na kolik vyjdou AP :thumbsup_anim:

Odesláno
Doufám, že tímto příspěvkem zde nikoho nepobouřím. Předem říkám, že se neptám a ani nenabízím... Byl jsem dnes na návěštěvě a známá mi chtěla oslnit svýma Lady Datejustama, prý dárek od bohatého blízkého známého. Při prvním pohledu se mi hned nezdály, tak jsem je prohlédnul bíže a bylo mi to jasné, je to FAKE. Stačilo mi už jen to, že zlato je ošoupané. Tak jsem se s ní chvíli bavil a rezerva chodu je ani ne den. No, tak jsem jí vysvětlil co a jak a otevřel jsem je. Dýnko jsem odšrouboval pouhou rukou. Měl jsem foťák, tak tady pár fotek, plus jedna fotka originálů z netu. Dávám to sem jen tak ilustračně :sleeping_03anim:

Aka laska taky dar?? :thumbsdown_anim:

Odesláno
to pak ty dva spolu uz asi docukrujou, sranda musi bejt :thumbsup_anim:

Když jsme u srandy, tak jsem jí to oznámil, koukala chvíli kysele, pak řekla to si děláš pr..l a dodala, to je haj.. a pak ještě pár milých poznámek. Ale na víkend spolu jedou do Itálie, takže asi odpuštěno :speak_cool: Jinak výmluva zněla takto: koupil jsem to od kamaráda za super peníze, netušil jsem to... Klasika :thumbsup_anim: Ale tuším, že jeho žena má pravé Chopardy :whistling:

Odesláno
Když jsme u srandy, tak jsem jí to oznámil, koukala chvíli kysele, pak řekla to si děláš pr..l a dodala, to je haj.. a pak ještě pár milých poznámek. Ale na víkend spolu jedou do Itálie, takže asi odpuštěno :speak_cool: Jinak výmluva zněla takto: koupil jsem to od kamaráda za super peníze, netušil jsem to... Klasika :thumbsup_anim: Ale tuším, že jeho žena má pravé Chopardy :whistling:

tam to bude nejaky zamotany, docela dobre se z toho vylizal, za usetrene penize si mozna pozdeji koupi pro sebe asi nejake pekne dalsi hodinky :thumbsup_anim:

Odesláno
tam to bude nejaky zamotany, docela dobre se z toho vylizal, za usetrene penize si mozna pozdeji koupi pro sebe asi nejake pekne dalsi hodinky :thumbsup_anim:

Je to zajímavá kombinace vztahů a hodinek, celkem rád si občas u vínka poslechnu pár jobovek, člověk se musí sem tam zasmát :smile_anim: Ale je to střelec, přeji mu to, teď mi říkal, že pase po PAM 270 :)

Odesláno
Je to zajímavá kombinace vztahů a hodinek, celkem rád si občas u vínka poslechnu pár jobovek, člověk se musí sem tam zasmát :smile_anim: Ale je to střelec, přeji mu to, teď mi říkal, že pase po PAM 270 :)

No vidis a je to tady! :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
He, teď jen,aby ho to nechytlo trochu víc, nestal se členem a neobjevil tuto diskuzi :D

Jinak super vtipný počtení :thumbsup_anim:

Já mu tu diskuzi ukázal, celkem se bavil, myslím že se v brzku registruje, takže až tu bude borec s novýma PAM 270 a AP v záloze, víte o koho jde ;)

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno
Tak jestli se i on tou diskuzí bavil, tak je to fakt borec :thumbsup_anim:

Je, má jí na háku, osobně si myslím, že jí ty rolády koupil, když byl se ženou v Thajsku :D

Odesláno
Takže jestli jsem to dobře pochopil, ten, který kupuje milence faky Rolád aby ušetřil, je borec :suicide_anim: ? Protože já si doteď myslel, že někdo takový je blb :o .

Jo, jo. Smutná historka...

Odesláno
Takže jestli jsem to dobře pochopil, ten, který kupuje milence faky Rolád aby ušetřil, je borec :suicide_anim: ? Protože já si doteď myslel, že někdo takový je blb :o .

Na druhou stranu, aspon ta dotycna (milenka) vi, na cem s nim je... :thumbsdown_anim:

Odesláno

Jestli ona se stejná vlastnost (a dala by se nazvat i jinak než blbost) neprojevuje už tím, že má milenku.

Odesláno (upraveno)
Jestli ona se stejná vlastnost (a dala by se nazvat i jinak než blbost) neprojevuje už tím, že má milenku.

A to takovou, kterou oblafne ošoupaným fejkem rolád se skleněnými diamanty, ten chlap nemá velký sebevědomí.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

O jeho sebevědomí to nic nevypovídá (btw. ona je kus), jen mi pobavila celkově ta story z jejich vztahu, kde byly v hlavní roly faky rolád... To ,,borec" jsem myslel s nadsázkou, pochopiteůlně v tom, s jakým klidem dá své ,,milence" faky, když sám nosí AP. Jak zde někdo vtipně podotknul, nejspíš na tomto šetří, aby si je koupil pro sebe (další ryze jen vtipná poznámka). Mít, či nemít milenku, to je na každém, já sám nejsem svatoušek ;) Smutné je snad jen to šíření a podpora faků, ale v celku mi to přijde jako opravdu úsměvná histroka, hlavně to, jak se ona milenka nechá oblbnout, a to hned dvakrát :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...