volfda Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 (upraveno) Já trochu nechápu, jak baba, co má barák, mercedes a gauč za 300 může bejt tak blbá... Že by i ty vyjmenované komodity baly dary? Jak jinak, je to letuška, co je jaksi ne příliš myšlenkově bystrá, vše má jen díky svému drahému příteli. Proto mi ty fake také překvapily, o to je to vtipnější. Ale onen muž je opravdu řízek, viděl jsem ho jen párkrát a teď naposledy jsem se pobavil. Pořád jí něco kupuje, ona chce stále víc a nemá záklopku (jeho problém, že jí rozmazliz), tak když chtěla hodinky, dostala tyto, co tím zamýšlel, to je věc druhá Upraveno 13. dubna 2010 uživatelem volfda
bandicoot Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 (upraveno) Řízek by to byl, kdyby neměl manželku. No aspoň, že má zcela správně srovnaný priority a pravý manželce dá pravý hodinky a levý milence levý hodinky Nebo možná je to ještě dál a předstíraná značka reaguje na "opravdovost" letuščiných orgasmů? V tom případě by to bylo fakt vtipný. Upraveno 13. dubna 2010 uživatelem bandicoot
volfda Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Nebo možná je to ještě dál a předstíraná značka reaguje na "opravdovost" letuščiných orgasmů? V tom případě by to bylo fakt vtipný. Mohu se někdy optat
cigi Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Sebevědomí jsem napsal v širším smyslu slova, než pouhá sebedůvěra, ta mu jistě nechybí, myslel jsem i sebeúcta a takový ty srágory, co ho jistě nezajímaj. Ale je to fakt šťavnatý , jak ze sněmovny ...
volfda Odesláno 15. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 U které společnosti ta dáma létá? U ČSA Ale její příjmy rozhodně nekryjí ony vyjmenované věci
azazelo Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 je mi to jasný, od určité úrovně(a mám to od lidí s příslušnou praxí)patří k dobrému tónu mít v portfoliu milenek i jednu letušku:)
volfda Odesláno 15. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 je mi to jasný, od určité úrovně(a mám to od lidí s příslušnou praxí)patří k dobrému tónu mít v portfoliu milenek i jednu letušku:) Ony tam bývají slušné kousky, ale bývajé zároveň velmi rozmazlené, důkaz je toto vlákno
azazelo Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Jj... milenky je vůbec dobrý téma.... možná by si zasloužily samostatné vlákno podobně jako ho tu mají survival nože nebohorský kola:))) Kdo nikdy nezhřešil ať hodí kamenem, že?
Z. Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Jj... milenky je vůbec dobrý téma.... možná by si zasloužily samostatné vlákno podobně jako ho tu mají survival nože nebohorský kola:))) ... ... a ještě vlákno Pochlubte se novými přírůstky a Fotogalerii...
Bert Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Mohu se někdy optat Asi jsem natvrdlej, ale koho se na co zeptáš? Chlapa na hodinky a letušky na orgasmy? Doporučuji obojí, aby byla jistota ......
volfda Odesláno 16. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Asi jsem natvrdlej, ale koho se na co zeptáš? Chlapa na hodinky a letušky na orgasmy? Doporučuji obojí, aby byla jistota ...... Chtěl jsem se optat, jestli má orgasmy stejně tak rpavé, jako ty hodinky Jinak jsem pro s tím vláknem o milenkách, bude legrace a spousta zajímavých historek... Jen už nebudu přítelkyni ukazovat toto forum
Pixelator Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Nebo možná je to ještě dál a předstíraná značka reaguje na "opravdovost" letuščiných orgasmů? V tom případě by to bylo fakt vtipný.
rorda Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Takže máme další "hodinky s příběhem" ... Každopádně podle obsahu to už víceméně patří do bulvární sekce OSTATNÍ ...
volfda Odesláno 16. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) Takže máme další "hodinky s příběhem" ... Každopádně podle obsahu to už víceméně patří do bulvární sekce OSTATNÍ ... Kdybych nebyl přes víkend mimo dossah internetu, založil bych vlákno milenky a historky o nich... Vzhledem k tomu, že to bude rachot, nechám si to na pondělí:-) Jen bych dodal, že máme FAKY s příběhem, bohužel Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem volfda
Návštěvník Jan M Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) Ahoj všem, nemůžu odolat se nezeptat. Nebo spíš se nezamyslet. Nepřipadá Vám, že milenky, partnerky a manželky odrážejí naší vlastní úroveň (stejně jako vše, co si vědomě vybíráme)? Milenka co se nechá oblafnout fejkem Rolexů je jako vizitka toho vítečníka. Dosti laciná a asi ne moc kvalitní. Připadá mi že i milenka by měla mít víc než jen pěkný nohy a tvary. Jinak tím světu (a hlavně sobě) říkám - "hele na co jsem se zmohl (nezmohl)". Takže chlubit se tím jak mám blbou milenku co skočí na můj levný trik a nazve mně hajzlem po jeho odhalení za pomoci mého kamaráda mi případá dost "nechytré". Nechci moralizovat, jen mě napadlo že mít takovou milenku je stejný jako si koupit fejk čehokoliv (pro sebe). Takže NE fejkům hodinek a NE "fejkovým" ženským:-) Ale musím uznat že je to dost povedená taškařice s hodinkami v hlavní roli! Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem Jan M
decebal Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Ahoj všem, nemůžu odolat se nezeptat. Nebo spíš se nezamyslet. Nepřipadá Vám, že milenky, partnerky a manželky odrážejí naší vlastní úroveň (stejně jako vše, co si vědomě vybíráme)? Milenka co se nechá oblafnout fejkem Rolexů je jako vizitka toho vítečníka. Dosti laciná a asi ne moc kvalitní. Připadá mi že i milenka by měla mít víc než jen pěkný nohy a tvary. Jinak tím světu (a hlavně sobě) říkám - "hele na co jsem se zmohl (nezmohl)". Takže chlubit se tím jak mám blbou milenku co skočí na můj levný trik a nazve mně hajzlem po jeho odhalení za pomoci mého kamaráda mi případá dost "nechytré". Nechci moralizovat, jen mě napadlo že mít takovou milenku je stejný jako si koupit fejk čehokoliv (pro sebe). Takže NE fejkům hodinek a NE "fejkovým" ženským:-) Ale musím uznat že je to dost povedená taškařice s hodinkami v hlavní roli! A co soudíš o pravopisu? Ten naši úroveň neodráží ? 1
Cyber Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Není tohle vlákno zralé na smazani? Nejenže začíná fejkem,a dost indiskretnim pribehem,ale začíná se z toho stávat trapný bulvár. Něco co s gentlemanstvim nemá nic spolecnyho.Nebo jsem tu sám, komu drbani o milenkach pripada pod úroveň ??? 1 1
volfda Odesláno 16. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) Není tohle vlákno zralé na smazani? Nejenže začíná fejkem,a dost indiskretnim pribehem,ale začíná se z toho stávat trapný bulvár. Něco co s gentlemanstvim nemá nic spolecnyho.Nebo jsem tu sám,ko mu drbani o milenkach pripada pod úroveň ??? V milenky se to zvrhlo, to s tím vláknem o nich byl jen žert. Původně to začalo jako pouhé podivení se nad fakem na návštěvě, ke kterému se přidal celkem bizardní příběh, který mi přišel úsměvný. Ano, celkově to do sekce Rolex asi už nepatří, ale to abychm tu přesouvali 30% vláken. Toto je fortum snad nemusí být striktně jen o hodinkách... Faky opravdu nesnáším, chtěl jsem se podělit o historku a vyfotit fake na ukázku, včetně toho, co si hraje na kalibr. Myslím že ukázat zde fake s tím, že je to fake není nic špatného... Pokud jsem někoho pohoršil, poté se omlouvám. Dovoluji se považovat za gentlemana, ale jsem také živel, takže beru život s humorem a toto byla humorná životní historka, navíc pravdivá Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem volfda
Návštěvník Jan M Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) A co soudíš o pravopisu? Ten naši úroveň neodráží ? Ten bohužel taky... Ani nevím proč jsem do tohoto divného vlákna psal... Tohle vlákno i ten můj předešlý příspěvek jsou vlastně podivné a trochu trapné. Jako bych tu nebyl...... Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem Jan M 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se