Přejít na obsah

oblečení na sebe pro "chlapy"

Xampik

Doporučené příspěvky

V 9. 7. 2010 v 11:58, 'Frantik' napsal:

Pastelový svetr, pastelová košile (pistaciová, lososová, meruňková ...

Netušil jsem, jak se to tady rozproudí s těmi "messed up" límečky, ale tohle je přesně to Frantíku, co cítím i já, když to vidím.

Neříkám, že můj názor na tyhle věci je nejlepší a jediný správný, to v žádném případě! Ovšem určitě se nemýlím v tom, že ty límce

nahoru už jsou taky dávno OUT i z hlediska té zprofanované šampónkovské módy. Proto taky jedním z důkazů buranství může a myslím, že

je právě i ten límec nahoře. U nás, na Balkáně, nebo kdekoliv jinde, u boháče nebo studentíka.

Mám svůj, bohužel dost radikální, názor na módu šampónků. Tenhle "trend" mě velkým obloukem míjí a rád se, a to přiznávám, všem těm

slaďoušům normálně směju. Někdy nahlas a do tváře :( Vím, je to hloupé, ale nemohu si pomoci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 9. 7. 2010 v 12:23, 'bobika' napsal:

Netušil jsem, jak se to tady rozproudí s těmi "messed up" límečky, ale tohle je přesně to Frantíku, co cítím i já, když to vidím.

Neříkám, že můj názor na tyhle věci je nejlepší a jediný správný, to v žádném případě! Ovšem určitě se nemýlím v tom, že ty límce

nahoru už jsou taky dávno OUT i z hlediska té zprofanované šampónkovské módy. Proto taky jedním z důkazů buranství může a myslím, že

je právě i ten límec nahoře. U nás, na Balkáně, nebo kdekoliv jinde, u boháče nebo studentíka.

Mám svůj, bohužel dost radikální, názor na módu šampónků. Tenhle "trend" mě velkým obloukem míjí a rád se, a to přiznávám, všem těm

slaďoušům normálně směju. Někdy nahlas a do tváře :( Vím, je to hloupé, ale nemohu si pomoci.

není to hloupé, je to fajn Posted Image

V 9. 7. 2010 v 12:15, 'skalis' napsal:

Tady si uhodil hrebicek na hlavicku. A co na to pani Beata?

Beata určitě souhlasí, je to stylová ženská Posted Image

Odkaz ke komentáři

Sorry za OT.

Ničím zásadním vám sem nepřispěju.

Tak snad jen . Děcka vy máte starosti. :D

P.S. Mám jedno růžové tričko a na dovolené jsem ho nosil i s vyhrnutým límečkem a bylo mi fajn. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

V 9. 7. 2010 v 12:34, 'honza71' napsal:

Sorry za OT.

Ničím zásadním vám sem nepřispěju.

Tak snad jen . Děcka vy máte starosti. :D

P.S. Mám jedno růžové tričko a na dovolené jsem ho nosil i s vyhrnutým límečkem a bylo mi fajn. ;)

Super, já mám taky jedno růžové, ikdyž límeček nosím dolů:-)

V 9. 7. 2010 v 12:35, 'Micey' napsal:

To jsou ovšem apartní, jak by řekl můj otec, posrávačkyPosted Image

Jo:-) Jestli se nepletu, tak mají v rozkroku prostor pro plenu:-)
Odkaz ke komentáři

Cestou domů jsem potkal dvě mikroauta s teenagery za volanty... Muší brejle a hádejte jak měli límečky...

Taky jednoho cool mládežníka na skútru od pežotu. A límeček? Pche...

Jakmile je toho tolik, samo o sobě to je out. Souhlas s bobika.

Taky mě napadlo, proč vůbec tihle mladí nosí trika s límečky? Asi ukázat, že na to mají, stejně jako ti třicátníci, původní cílovka...

Já osobně je nosím jen že se to sluší, nejradši bych nosil triko Motörhead nebo prostý bílý. Jsem ale stará škola, vtloukali mi do hlavy, že oblek můžu nahradit sportovním sakem jen když jdu v neděli na fotbal...

...a ještě OT k mikrouatům - potkávám je často a ani jednou jsem neviděl, že by ti blbečci dodržovali předpisy. Však on to fotřík vyžehlí, když zatáhl tři kila za pidiauto. Naší ulicí plný dětí občas takhle túruje nějakej debílek. Jindy zas se mi takový kokůtci málem rozmázli o nárazník, protože se lochtali a tlemili a nevšimli si, že stojíme na červený. No co s nima udělat kdybych kvůli nim byla moje pětičlenná rodina pár týdnů bez auta.

Pardon, je to sice OT, ale jakmile vidim náctiletýho blbštajna s mouchama a patkou přes oko mam rudo...

A férově uznávám, že jsem nesnášenlivej a je mi jasný, že jsem v kanadách a bombru byl pro okolí taky směšnej.

edit: čímž jsem na sobě názorně ukázal, že mě ani nevadí límeček, ale to, co reprezentuje, tedy v 90% vytlemenýho blbštajna, který nezapadá do škatulky "zlatej chlapec", ale je strááášně free (jak je free můžete posoudit sami, ani si nedovolí nenosit tu uniformu)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

V 9. 7. 2010 v 11:58, 'Frantik' napsal:

...trapně stejný, nucený, proste za každou cenu křečovitě in ... kreativita, originalita a koule!!!!

V 9. 7. 2010 v 12:15, 'skalis' napsal:

Tady si uhodil hrebicek na hlavicku. A co na to pani Beata?

Presne vyjadreno! Ale je to stejne marny, jako skripeni zubu nad lidma, co si vezmou Crocsy do mesta a ne k vode, nebo nad oplacanyma slecnama a jejich vyvalenyma spekama z o dve cisla mensich bokovek.

Snad z toho vetsina vyroste, pokud se nerozmazne v pidiautu nebo neudusi lakem na vlasy.

2bandicoot: To "cestou domu" me hodne insirovalo ... jdu domu ... i´m going home ... Posted Image

Upraveno uživatelem martini
Odkaz ke komentáři

V 9. 7. 2010 v 13:56, 'martini' napsal:

Presne vyjadreno! Ale je to stejne marny, jako skripeni zubu nad lidma, co si vezmou Crocsy do mesta a ne k vode, nebo nad oplacanyma slecnama a jejich vyvalenyma spekama z o dve cisla mensich bokovek.

Snad z toho vetsina vyroste, pokud se nerozmazne v pidiautu nebo neudusi lakem na vlasy.

Jojo, zrovna dneska jsem si vzal Crocsy do města. Jako obvykle v tomto počasí. A k tomu kraťasy. Asi by ses vyvrátil :P .
Odkaz ke komentáři

V 9. 7. 2010 v 14:13, 'decebal' napsal:

Jojo, zrovna dneska jsem si vzal Crocsy do města. Jako obvykle v tomto počasí. A k tomu kraťasy. Asi by ses vyvrátil :P .

No jo, ale ty jsi taky jedinej, komu tohle obuti vazne slusi:-)

Posted Image

Nic, koncim, to je z toho vedra.

Upraveno uživatelem martini
Odkaz ke komentáři

V 9. 7. 2010 v 14:25, 'martini' napsal:

No jo, ale ty jsi taky jedinej, komu tohle obuti vazne slusi:-)

Nic, koncim, to je z toho vedra.

Crocsy ke kratasum do mesta nosim taky a nikdy mi na tom neprislo nic divnyho, stejne tak jako zabky a dalsi "plazovou obuv" - nekdy se hodi pri vnimani toho co je OK nebo toho co je OUT neprilis omezenej a priklad s panem v oranzove uz je opet trosku mimo, jelikoz podobne trapny muze byt i jiny pan, ktery spatne zkombinuje veci, ktere treba tobe prijdou OK ;)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  V 9. 7. 2010 v 13:47, 'bandicoot' napsal:

A férově uznávám, že jsem nesnášenlivej....

Typická krize středního věku. V mládí jsi to neřešil a až budeš starší, budeš víc tolerantní.:)

EDIT: Spajdy a decebale jste normální křupani! :lol2: Jen doufám, že v těch Crocsech nemáte fusekle... nebo nosíte s kožešinkou? Posted Image

Odkaz ke komentáři

V 9. 7. 2010 v 13:47, 'bandicoot' napsal:

Taky mě napadlo, proč vůbec tihle mladí nosí trika s límečky? Asi ukázat, že na to mají, stejně jako ti třicátníci, původní cílovka...

Já osobně je nosím jen že se to sluší, nejradši bych nosil triko Motörhead nebo prostý bílý. Jsem ale stará škola, vtloukali mi do hlavy, že oblek můžu nahradit sportovním sakem jen když jdu v neděli na fotbal...

Pardon, je to sice OT, ale jakmile vidim náctiletýho blbštajna s mouchama a patkou přes oko mam rudo...

A férově uznávám, že jsem nesnášenlivej a je mi jasný, že jsem v kanadách a bombru byl pro okolí taky směšnej.

No, za mladýho se ještě považuju, patku mám (ale ne přes oko :) ), nosím trička s límečkem, nosím dokonce i košile a proč je nosím? Protože mi to přeci sluší :D Nějak nevnímám, že původní cílovka jsou třicátníci. Prostě dobrý piqué polo je pro mě jedna z nejpohodlnějších věcí. A tím to pro mě končí.

p.s.: kdyžtak definuj "mladýho" :) (náctiletej už nějakej ten pátek nejsem)

Odkaz ke komentáři

V 9. 7. 2010 v 14:58, 'Kamil' napsal:

Typická krize středního věku. V mládí jsi to neřešil a až budeš starší, budeš víc tolerantní.:)

EDIT: Spajdy a decebale jste normální křupani! :lol2: Jen doufám, že v těch Crocsech nemáte fusekle... nebo nosíte s kožešinkou? Posted Image

V létě s kožešinkou? Fuj. Dnes mám epesní tmavěmodrý NAVY model s proužkem na boku :). Ale mám jich několik, takže to prohazuju a hodlám rozšířit stáj!
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...