Přejít na obsah

oblečení na sebe pro "chlapy"

Xampik

Doporučené příspěvky

Botasky můžeš úplně v pohodě i v našem věku...

já mám TYHLE a zcela vážně se mně lidi ptaj, jestli nejsem naštvanej, že mi je děti počmáraly.

Nacož odpovídám, že jsem si je počmáral sám, že to mám už od základky, kdy jsem si před třiceti lety propiskou zdobil bačkory, kecky a cvičky.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodně oblečení si kupuju tady, taky tady a v obchodních řetězcích.

Konečně někdo přiznal barvu! Já se divil, že tady v nejrůznejších diskuzích lítají Hugo Boss, Versace, Lacoste, jak si ručně necháváte šít boty a obleky a když se pak kouknu na fotky ze srazů, tak najdu partu chlápků v sepraných vytahaných tričkách :D

Odkaz ke komentáři

Taky se přidám...

Můžu doporučit jeansy G-star,pepe jeans

Trika Scotch and Soda-návykové .....Košile La Martina

Při mých cca 110 kg vše bez problémů a kupuji už bez zkoušení,vše super sedí a materiály OK ....

Odkaz ke komentáři

Taky se přidám...

Můžu doporučit jeansy G-star,pepe jeans

Trika Scotch and Soda-návykové .....Košile La Martina

Při mých cca 110 kg vše bez problémů a kupuji už bez zkoušení,vše super sedí a materiály OK ....

La Martina ,,moc dobre kosile maji.kupoval jsem pritelkyni a je super

Odkaz ke komentáři

Do práce:

spodní prádlo Bellinda:-D(to je furt stejný-pro rýpaly: nerozlišuji jestli do práce či na volno)

rifle mi nejlíp sedí Lee, k tomu košile Blažek(nebo nějaký z Itálie-jsem líný se zvednout a jít mrknout do skříně), svetříky TH, 4You, Esprit v poslední době nahrazuji svetříky sáčkem od Blažka, boty něco ze Salamandru....

Na volno

G-Star(tady si ujíždím v poslední době), Quiksilver, Billabong, Burton, O Neil, DC, Oakley...., ale tady ty Surfovoskateový značky čím dál tím míň nějak se po třicítce přestávám cejtit....

Brýle Ray-Ban

Odkaz ke komentáři

Když se zmiňuješ o brýlých Ray Ban, už to asi není co bývalo a z laboratorních měření vyplývá, že nemají moc dobrý polarizační filtr...

http://is.muni.cz/th/101063/lf_m/diplomka.txt

To mě bylo jedno... Prostě mám velkej frňák a byly to jedny z mála co mi sedly :-D tak jsem je vzal:-)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

hilfiger, boss, gant, cottonfield, la martina, dolce & gabbana, versace...

hilfiger nevim, měl jsem par věcí a nespokojenost

...jinak pola (obecne)se kteryma neslapnes vedle

fred perry (twin tip klasika v pique provedeni mi sedi nejlip(viz obr.), lacoste me prijde takovy tahaci a prijde mi, ze ztraci tvar)

lyle & scott

original penguin...

Posted Image

Odkaz ke komentáři

hilfiger nevim, měl jsem par věcí a nespokojenost

...jinak pola (obecne)se kteryma neslapnes vedle

fred perry (twin tip klasika v pique provedeni mi sedi nejlip(viz obr.), lacoste me prijde takovy tahaci a prijde mi, ze ztraci tvar)

lyle & scott

original penguin...

v cem nespokojeny s TH?
Odkaz ke komentáři

v cem nespokojeny s TH?

nějak ryhle se opraly trička, a vůbec celá ta story za tim (viz kniha No Logo od Naomi Klein)...mladá firma,

bez historie, všechno v licenci dělaj, takže každej kus jiná ves imho

treba Lacoste je na tom sice podobne, ale je to jako Laco a Steinhart, kdy Laco je Lacoste a TH je Steinhart...Laco bych si koupil, i kdyz vim, ze to uz neni to pravy orechovy, ale neco na tom je, kdezto TH ani Steinhart me nemaji cim oslovit

Odkaz ke komentáři

nějak ryhle se opraly trička, a vůbec celá ta story za tim (viz kniha No Logo od Naomi Klein)...mladá firma,

bez historie, všechno v licenci dělaj, takže každej kus jiná ves imho

treba Lacoste je na tom sice podobne, ale je to jako Laco a Steinhart, kdy Laco je Lacoste a TH je Steinhart...Laco bych si koupil, i kdyz vim, ze to uz neni to pravy orechovy, ale neco na tom je, kdezto TH ani Steinhart me nemaji cim oslovit

lacoste je pokud vim, celkem stara fima. Starej René, prezdivanej krokodyl uvedl trika nekdy uz v 30 letech. takze FP byl o nejakych 20-30 let pozdeji co se tyka polo trik. ale zas tak detailne historii neznam. kupuju kdyz maji peknej vzor, barvu nejaky motiv.
Odkaz ke komentáři

lacoste je pokud vim, celkem stara fima. Starej René, prezdivanej krokodyl uvedl trika nekdy uz v 30 letech. takze FP byl o nejakych 20-30 let pozdeji co se tyka polo trik. ale zas tak detailne historii neznam. kupuju kdyz maji peknej vzor, barvu nejaky motiv.

jasny, vim, ja myslel vnitrni souvislost...lacoste uz totiz neexistuje a dela vsechno licencne jako TH...kdyz se podivas na visacku polotrika, tak tam je napsano Devanlay, coz je Svycarska firma, ktera dela hadrovou cast, Procter a Gamble parfemy, boty zas Pentland brands atd. atd.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...