vraby Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Hodinky PRIM 2000 byly vyrobeny k příležitosti milénia.Byly vyrobeny jednorázově v omezeném počtu (několik stovek kusů od každého typu). Hodinky jsou vybaveny quartzovým strojkem, minerálním sklem a řemínkem z hovězí kůže s motýlovou sponou anebo kovovým tahem.
Biges Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Elton, nebo MPM? (Já vím, že Elton, MPM získalo značku PRIM až v roce 2001.) Upraveno 30. března 2010 uživatelem Biges
vraby Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Elton, nebo MPM? (Jo, MPM začalo vyrábět hodinky až později, že jo? :-) ) Příspěvek no.1 je odpověď z Eltonu.
filo-boxer Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Už je k nim jedno vlákno v sekci Quarz. Kdo má zájem může si je ještě koupit.
Biges Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Příspěvek no.1 je odpověď z Eltonu. Dobrá, dík za info. Už je k nim jedno vlákno v sekci Quarz. Kdo má zájem může si je ještě koupit. Hezký nový avatar!
t2 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Bez uržky tohle mi víc než připomíná mpm. Ten velkej nápis a vlastně celé hodinky byly jako prototyp kterýho se v mpm chytli. Elton má štěstí, že mpm nezčlo dělat retro modely jako sport 2 nebo diplomat. To by se pak mohli jít klouzat.
kacer001 Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 docela stačí, že MPM dělá vcelku hezké retro Prim Sport, mezi námi nazývané PS3
vraby Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Bez uržky tohle mi víc než připomíná mpm. Ten velkej nápis a vlastně celé hodinky byly jako prototyp kterýho se v mpm chytli. Elton má štěstí, že mpm nezčlo dělat retro modely jako sport 2 nebo diplomat. To by se pak mohli jít klouzat. Ten nápis hodně připomína mpm,ale jinak nevypadají špatně.S mpm bych to nesrovnával tam já bych si nevybral asi žádný model. Možno tohle vlákno přesunout do původního(quartz) odkaz od filo-boxer a nasledně smazat.
Biges Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Ten nápis hodně připomína mpm,ale jinak nevypadají špatně.S mpm bych to nesrovnával tam já bych si nevybral asi žádný model. Možno tohle vlákno přesunout do původního(quartz) odkaz od filo-boxer a nasledně smazat. Já bych to nechal tady v Primkové sekci. Přeci jen zájemci o Prim nemusí nutně zavítat do quartzové sekce Jinak ty hodinky nejsou můj styl, nicméně mají zajímavý retro-design 70. let.
vraby Odesláno 3. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Hodinkový strojek SEIKO VD57, quartz, 100M. VD57 Height: 4.57mm 3 hands/date chrono second/ minute/ 1/10 second BL : 2 years (SR920SW)
quest987 Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 jak jsou velike?bud jsem to tu nekde prehlidl,nebo to tu neni nikde napsane?
vraby Odesláno 6. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 jak jsou velike?bud jsem to tu nekde prehlidl,nebo to tu neni nikde napsane? 40mm.S korunkou 43mm.Řemen 20mm.
Ptiger Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 já mám ty černý chronografy, JSOU z ELTONU, sami mi je tam dvakrát opravovali, mají totiž vadu-mizerně uchycený pásek, ale pro mě mají citovou hodnotu, dostal jsem je od maminky k promoci...
quest987 Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Tak jsem přítelkyni koupil tyto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a tímto se přidávam mezi majitele. vlastni fotky budou az budu mit naladu a vystrizlivim. rychly dotaz koukal jsem na to uchyceni remenu ,pujde vymenit za nejaky jiny?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se