Přejít na obsah

Prim Sport II Sada Parexo

Doporučené příspěvky

Parexo nástupce rozhodně není, alspoň v tom se shodneme, že jo. MPM taky není nástupce eltonu, koupil značku prim od jiné firmy, než byl elton, která tu samou značku již dříve prodala eltonu, jinak nic. Už to tu někdo z mých odpůrců dáávno správně napsal. Nástupce eltonu je v hodinářství jen jeden - elton.

Ramone, takže podle tebe se elton vloupal do trezoru eltonu a zcizil plány, nebo co ?? Musím říct, že dělat ty podle tebe předražené renovace s nééékonečnou dodací lhůtou jen proto, abych v české veřejnosti vzbudil falešný dojem , že jsem pravý prim , je vskutku geniální marketingový trik a nejsem takový žonglér se svým duševnem, abych ho prokoukl :D Ty ale zjevně ano, gratuluju. A že doma na koleně točíš originály, o tom nepochybuj, točej se ti i v hlavě a jsou to docela klenoty.

Harry, chlapče, ještě jsem tu neslyšel prohlášení, že cokoli odjinud, než z eltonu jsou fejky, prohlašuji toliko, že primky sport II pouzdra, ciferníky z Č5SR, lunety s jinou 4 a dýnka číslo 000215 z parexa jsou fejky, a dokonce dodávám, proč. Bert na základě zkušeností prohlašuje, že jsou to i šmejdy. A společně nechápeme, že vás taková nabídka za bratru nemalé peníze přivádí k nadšení. Soustřeď se !! :)

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přiznám se, že už se zájmem sleduji, co jen ten cigi zase napíše na téma PRIM ... :)

Nelze mu ovšem upřít znalost věci, analytické myšlení a podnětné myšlenky ... B)

Plave sice proti proudu, ale jak se zdá, má to rád, to by prostě nebyl on ... A to je třeba ocenit, i když se s ním nemohu ve spoustě věcí ztotožnit a vidím je odlišně ... Limitky si vzal za svá "dítka" a hodně toho na nich udělal ...

Odkaz ke komentáři

Parexo nástupce rozhodně není, alspoň v tom se shodneme, že jo. MPM taky není nástupce eltonu, koupil značku prim od jiné firmy, než byl elton, která tu samou značku již dříve prodala eltonu, jinak nic. Už to tu někdo z mých odpůrců dáávno správně napsal. Nástupce eltonu je v hodinářství jen jeden - elton.

Je to opravdu tak? Logo a značku Prim vlastnila Chronotechna, ovládaná tehdy firmou tehdy chlapíkem, jehož jméno jsem zapomněl.

No, chtěli to prodat Eltonu (značku Prim). Dohoda zněla, že prodaj logo a dostanou love. Nic jiného tam nebylo. Bez souhlasu prodávajícího Elton chňapl po logu/značce a započetl vlastní pohledávku. Jenže s tím musí souhlasit oba. Ergo Chronotechna prodala logo jinému a Elton - který chtěl ušetřit (nic proti tomu), ostrouhal... Takže je na tom při výrobě něčeho, co nese logo Prim, lautr stejně, jako někdo jiný, kromě MPM.

Cigi, jestli přijmu tvoji argumentaci, tak bych mohl mazaně:

- koupit kus areálu bývalé Jawa n.p. Stejně v min.polovičcce není nic, či cizí sklady. Začít vyrábět (nebo i montovat) jakékoliv motocykly. A označovat je názvem Jawa... Sice příměr skřípe, protože logo & značka Jawa bylo mazaně "vyvedeno" do Jawa moto s.r.o. a Jawa a.s., v kterou se přeměnila Jawa n.p., šla do konkurzu, a Jawa patří Charouzovi, ikdyž podíl je zastavený pro J&T, ...ale já bych teda sekal třeba Jawa manufacture 2010 a tvrdil, že jsem v stejných halách, kde už vyráběl Janeček, mám stejné lidi a na všechny bych dělal dlouhý nos. Co? A budu fejkař???? Budu používat cizí motory pro začátek (ne švýcarskou Etu, ale legální kopii Hondy CB 125-250 z Číny), udělám jenom pouzdro a řidítka a všem řeknu, jak jsem tradiční :)

Odkaz ke komentáři

Ramone, takže podle tebe se elton vloupal do trezoru eltonu a zcizil plány, nebo co ??

Ne, to si nemyslím. Na to co dělají si udělali plány své vlastní, tak jak to udělal pan Parexo.

Musím říct, že dělat ty podle tebe předražené renovace s nééékonečnou dodací lhůtou jen proto, abych v české veřejnosti vzbudil falešný dojem , že jsem pravý prim , je vskutku geniální marketingový trik a nejsem takový žonglér se svým duševnem, abych ho prokoukl.

Jo, a docela to koukám na pár jedinců i zafungovalo, když k tomu začali používat to logo co jim nepatří, tu rozsáhlou slovní omáčku, a nikdo jiný nebyl donedávna schopen podobnou službu nabídnout. Ale samozřejmě taky proto, aby navodili dojem, že je to teď nějaký luxus ty jejich Prim manufaktůre, a taky chtěli v neposlední řadě vydělat nějaké ty peníze, že :whistle:

A že v Eltonu jsou velcí marketingoví žongléři, to si piš. Marketing to je dnes složitá věda :)

Odkaz ke komentáři

Je to opravdu tak? Logo a značku Prim vlastnila Chronotechna, ovládaná tehdy firmou tehdy chlapíkem, jehož jméno jsem zapomněl.

No, chtěli to prodat Eltonu (značku Prim). Dohoda zněla, že prodaj logo a dostanou love. Nic jiného tam nebylo. Bez souhlasu prodávajícího Elton chňapl po logu/značce a započetl vlastní pohledávku. Jenže s tím musí souhlasit oba. Ergo Chronotechna prodala logo jinému a Elton - který chtěl ušetřit (nic proti tomu), ostrouhal... Takže je na tom při výrobě něčeho, co nese logo Prim, lautr stejně, jako někdo jiný, kromě MPM.

- koupit kus areálu bývalé Jawa n.p. Stejně v min.polovičcce není nic, či cizí sklady. Začít vyrábět (nebo i montovat) jakékoliv motocykly. A označovat je názvem Jawa... Sice příměr skřípe, protože logo & značka Jawa bylo mazaně "vyvedeno" do Jawa moto s.r.o. a Jawa a.s., v kterou se přeměnila Jawa n.p., šla do konkurzu, a Jawa patří Charouzovi, ikdyž podíl je zastavený pro J&T, ...ale já bych teda sekal třeba Jawa manufacture 2010 a tvrdil, že jsem v stejných halách, kde už vyráběl Janeček, mám stejné lidi a na všechny bych dělal dlouhý nos. Co? A budu fejkař???? Budu používat cizí motory pro začátek (ne švýcarskou Etu, ale legální kopii Hondy CB 125-250 z Číny), udělám jenom pouzdro a řidítka a všem řeknu, jak jsem tradiční :)

Pokud jsem zaslechl, hodlal elton to love zatáhnout jakousi pohledávkou, což asi nebylo právně možné, bez jejich souhlasu - absurdní, ale právně asi OK, podobně jako když mi dluží finančák na přeplacených zálohách a já mu stejně musím platit DPH. Ale mimo jiné samotná existence jakékoli pohledávky eltonu za tím vlastníkem značky prim dokládá nějakou formu legální návaznosti, nevím ale jakou, mohli tu pohledávku taky koupit, to je pravda. Kdybys získal i autorská práva ke grafické podobě loga jawa, její archiv, technickou dokumentaci, tiskové matrice, zbytky skladových zásob, řadu strojů, vyráběl bys vlastní motory, a celé motorky v tom závodě, byl bys pro mne pokračovatelem tradice jawa, ať si tu značku charouz nacpe do břicha. Jak by ses cítil ty ? Nakonec bretling má taky vícero nástupců, ale bylo to řízené, a ve švýcarsku a tak je v tom větší pořádek.

Pro jistotu to opakuju, netvrdím, že MPM nesmí používat značku prim, smí. Tvrdím, že parexo dělá fejky primáckých pouzder, ciferníků, dýnek a lunet.

Je zvláštní, že ty lunety z Polska, co se to jimi hemží na aukru, označujete za fejk všichni.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Jen tak pro informaci nejnovější informace :

15 let existoval soudní spor o značku Prim.

V tomto sporu vystupovaly dvě společnosti, které si na ni dělaly nárok

- Elton z Nového Města nad Metují (tedy původní Prim, byť po transformacích a privatizacích a všem tom balastu devadesátých let)

a společnost MPM Quality, což je (opět po transformacích etc.) Chronotechna Šternberk. Není třeba tu rozebírat soudní při, už o ní bylo napsáno dost.

Trvala velmi dlouho a lidově řečeno ho vedení Eltonu prokaučovalo z vlastní hlouposti

(značku Prim si nárokovali na základě jakési neproplacené faktury, tedy jako "vzájemný zápočet" - ty mi fakturu nezaplatíš a já

si za to nechám značku Prim). To už je dnes jedno, soud případ uzavřel a značku přidělil MPM.

Odkaz ke komentáři

Dobrý! :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

To je právě tvůj problém. Jasní nástupci jsou minimálně dva: Elton a MPM. :thumbsup_anim:Chápeš to?

Jsou spise tri - Elton, MPM a Parexo :thumbsup_anim: + samozrejme pripadne vsichni dalsi, kteri by se rozhodli z dobre vule nejake ty dily za mrzky peniz pustit do obehu, jen to jsou regulerni nastupci :)

Uz se tesim az budou konecne i ty Rolexky dostupny, protoze predstava, ze pouzdro bude sice tak trosku zmetek, ale za dvojku dobry a ten zbytek taky tak = bude tu spousta majitelu te spravne znacky a vsichni budou spokojeni.. treba potom nakonec ty "levny" dily bude skupovat i Rolex a usetri naklady a budou moci charite venovat jeste mnohem vice nez nyni, svet pak bude mnohem barevnejsi :)

Odkaz ke komentáři

Jsou spise tri - Elton, MPM a Parexo :thumbsup_anim: + samozrejme pripadne vsichni dalsi, kteri by se rozhodli z dobre vule nejake ty dily za mrzky peniz pustit do obehu, jen to jsou regulerni nastupci :)

Uz se tesim az budou konecne i ty Rolexky dostupny, protoze predstava, ze pouzdro bude sice tak trosku zmetek, ale za dvojku dobry a ten zbytek taky tak = bude tu spousta majitelu te spravne znacky a vsichni budou spokojeni.. treba potom nakonec ty "levny" dily bude skupovat i Rolex a usetri naklady a budou moci charite venovat jeste mnohem vice nez nyni, svet pak bude mnohem barevnejsi :)

No, co ti na tohle říct? Uznej sám.

Odkaz ke komentáři

No jo, vždyť já můžu mít rolexky za babku! Nakoupím pár náhradních dílů z druhovýroby a hurá k mechanovi. Tos to dopracoval, mistře, ale uznej konečně, že to v tvém systému uvažování nebude potíž - jo a můžeš si dosadit i pateky, dknespl ti s chutí vypomůže. :D Vždyť je to jak olejovej filtr na stodvácu !! Každej ti to tady potvrdí. Tedy až na milise, rolexky už se fejkují ? omegy ještě ne ? primky určitě nefejkují - jsou levný šmejdy, co za to nestojí, co milis ??

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

primky určitě nefejkují - jsou levný šmejdy, co za to nestojí, co milis ??

A jaký smysl by to jako mělo, dávat tam dražší díly než jsou hodinky v NOS stavu? :speak_cool: Dávat na ně pouzdro, které je potažmo z jiného materiálu než původní, má asi jiný důvod.

Upraveno uživatelem ramon
Odkaz ke komentáři

No jo, vždyť já můžu mít rolexky za babku! Nakoupím pár náhradních dílů z druhovýroby a hurá k mechanovi. Tos to dopracoval, mistře, ale uznej konečně, že to v tvém systému uvažování nebude potíž - jo a můžeš si dosadit i pateky, dknespl ti s chutí vypomůže. :D Vždyť je to jak olejovej filtr na stodvácu !! Každej ti to tady potvrdí. Tedy až na milise, rolexky už se fejkují ? omegy ještě ne ? primky určitě nefejkují - jsou levný šmejdy, co za to nestojí, co milis ??

Sakra, mírni se. Nikde tu nenajdeš, že bych něco takového nabízel. A taky, s uvažováním máš evidentně problém ty.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...