Přejít na obsah

Prečo pijete?

dizi

Doporučené příspěvky

Hele,voni si uz navzajem kecaj i vo chlastu........abych to uved na pravou miru,je naprosto jasny,ze Salam a Utrejch chlastaj,protoze musi a Ricous je na to zvyklej z rachoty........sem hrdej,ze sem s chlastem,motorkama a nablblym nakupovanim hodinek seknul,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hergot,co ja budu cely leto delat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

preto lebo mi potom pripadá Baker, Peťa-Biker, HIFI, Marosh, DavidB,Kulix, Salamio, Z., Kalifx, Spiderer, Kamil, Bandicoot, RomanI, lib, Hasňa, Kubson, Traveller, Fazer, Dantechno, Sukhoi, Lolohh, NIGHTinGALE, Skalis, Phoenix,Ricous... hezčí :wub:

a nestydím se za to...:)

všem se kterýma jsem pil a přitom na ně zapoměl se omlouvám, buď jsem byl tak v náladě, že si to nepamatuju nebo jsem už takový sklerotik, páč si chlastem ničím mozkové buňky...

Odkaz ke komentáři

salamio napsal:
Cože? Si nepamatuju... asi jsem byl našrot :guiltysmiley: :).

To bola narážka na toto:

salamio napsal:
Jedna z mých nejoblíbenějších knih je Nedokončený kalendář na tento rok i všechny roky příští od Eberharda Hauptbahnhofa, tak si umíte představit, jaká muka musím každý den sám se sebou zažívat. Někdy je to skoro nesnesitelné. Proto tolik chlastám .
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
  gas napsal:
protože mě můj trenér říká, že nesmím chlastat a taky mě to živí :)

Na co Ty máš trenéra? Skrze Tvoje živobytí bych řekl, že bys měl mít trenéra tak akorát na to chlastání, abys mohl víc pracovat :D

Odkaz ke komentáři

Tada napsal:
Na co Ty máš trenéra? Skrze Tvoje živobytí bych řekl, že bys měl mít trenéra tak akorát na to chlastání, abys mohl víc pracovat :D

jeblo mě a poslední 4 měsíce 4krát týdně trénuju v rámci přípravy na maraton :D ale jelikož si nosím práci domů, tak je to stejně všechno v haj.lu ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...