dizi Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Pije tu veľa ľudí, takmer každý. Salamio sa nám priznal, že pije kvôli literatúre. Prečo pijete vy ostatní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 dizi napsal: ...Salamio sa nám priznal, že pije kvôli literatúre... Cože? Si nepamatuju... asi jsem byl našrot . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Ja piju proto, abych byl stastny a vesely ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Já mám asi ty psychické problémy z dětství a navíc se začínám bát stáří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Lebo mi to chutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Protože mi můj fitnes trenér řekl, že mám pít hodně vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Ja piju jen z donuceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Kdo pije umře, kdo nepije umře taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Hele,voni si uz navzajem kecaj i vo chlastu........abych to uved na pravou miru,je naprosto jasny,ze Salam a Utrejch chlastaj,protoze musi a Ricous je na to zvyklej z rachoty........sem hrdej,ze sem s chlastem,motorkama a nablblym nakupovanim hodinek seknul,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hergot,co ja budu cely leto delat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Mám rád červené víno, každý den aspoň 2dcl večer u televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 preto lebo mi potom pripadá Baker, Peťa-Biker, HIFI, Marosh, DavidB,Kulix, Salamio, Z., Kalifx, Spiderer, Kamil, Bandicoot, RomanI, lib, Hasňa, Kubson, Traveller, Fazer, Dantechno, Sukhoi, Lolohh, NIGHTinGALE, Skalis, Phoenix,Ricous... hezčí a nestydím se za to... všem se kterýma jsem pil a přitom na ně zapoměl se omlouvám, buď jsem byl tak v náladě, že si to nepamatuju nebo jsem už takový sklerotik, páč si chlastem ničím mozkové buňky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Protože mi to chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 salamio napsal: Cože? Si nepamatuju... asi jsem byl našrot . To bola narážka na toto: salamio napsal: Jedna z mých nejoblíbenějších knih je Nedokončený kalendář na tento rok i všechny roky příští od Eberharda Hauptbahnhofa, tak si umíte představit, jaká muka musím každý den sám se sebou zažívat. Někdy je to skoro nesnesitelné. Proto tolik chlastám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 (upraveno) ricous napsal: Lebo mi to chutí Pripájam sa , no delím to na kategórie, čo mi chutí a čo nechutí. Upraveno 31. března 2010 uživatelem pykof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 protože mě můj trenér říká, že nesmím chlastat a taky mě to živí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 ....lebo chcem trochu oddialit mrtvicu co ma caka.... a ked nie to tak si aspon sprijemnit cakanie na nu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 gas napsal: protože mě můj trenér říká, že nesmím chlastat a taky mě to živí Na co Ty máš trenéra? Skrze Tvoje živobytí bych řekl, že bys měl mít trenéra tak akorát na to chlastání, abys mohl víc pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Kolikrat me trapi otazka, jaky ma zivot vubec smysl, kdo jsme a kam kracime. Pak si naliju odpoved a je mi zase veseleji. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 No ty vo.e, to je zase téma.. radši sem šoupnul sedmičku červenýho, dobrotku z jižní Moravy a teď ti tu můžu vyjmenovat tisíc důvodů.. Ale v podstatě zatím souhlasím s předřečníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Tada napsal: Na co Ty máš trenéra? Skrze Tvoje živobytí bych řekl, že bys měl mít trenéra tak akorát na to chlastání, abys mohl víc pracovat jeblo mě a poslední 4 měsíce 4krát týdně trénuju v rámci přípravy na maraton ale jelikož si nosím práci domů, tak je to stejně všechno v haj.lu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se