Přejít na obsah

PRIM 2000

Doporučené příspěvky

Tak to jsme asi zatím jen dva zde na fóru.Jestli to je tím že je to quartz? Na netu nic pořádného o hodinkách není,kolegové Primkaři taky nic ,jen nějaké drobné info z Eltonu.

jste tři chlapci...já dostal od maminky k promoci tenkrát tyhle ale v ČERNÉ....nikdo mi to tu nevěřil :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

jste tři chlapci...já dostal od maminky k promoci tenkrát tyhle ale v ČERNÉ....nikdo mi to tu nevěřil :thumbsup_anim:

Nemáš o hodinkách nějaké info?Kolik bylo třeba kusů apod. Psal jsem na Elton,ale zatím jen odpověď příspěvek no.1

Odkaz ke komentáři

Nemáš o hodinkách nějaké info?Kolik bylo třeba kusů apod. Psal jsem na Elton,ale zatím jen odpověď příspěvek no.1

nic moc, jen kdysi tady někdo reagoval na pochybnosti ohledně původu s tím, že se tyhle hodinky moc neprodávaly a bylo to vyhodnoceno jako slepá větev...mě se teda nezdály, stály kolem 3 000,- a měly kovový tah, v Eltonu mě udělaly dámy ještě věnování...

Odkaz ke komentáři

ještě bych dodal, že k těm dvěma chronografům (bílá a černá) existovaly varianty-bílé bez chronografu,černé bez chronografu, digitální (foto tady někde je)

V sekci PRIM (Prim 2000 Elton, Setkáváte se s těmito hodinkami) tam jsem něco strčil.Ta cena asi byla kolem 3-4litry i když VangelicCZ má verzi digi a cena 4650 co udával.Pochybnosti? asi jen proto že o nich nikdo nic moc neví.Jak psala paní jsou z Eltonu,limitka pár kousků a nezdají se být špatné.Byla tu jen kritika že tam je quartz.

Odkaz ke komentáři

Nejsem tak znalej,čekám jestli se tu vyjádří někdo znalej.Třeba Biges nebo Honza.manta by mohli?Ale na netu opravdu nic nemůžu najít.

Když já jsem hlavně na Prim sport 1 a 2. Ale každopádně se v letech 2000 až 2005 vyráběly Prim sport 2 v nerezu s automatickou myiotou, takže asi Elton vyráběl.

Odkaz ke komentáři

Nejsem tak znalej,čekám jestli se tu vyjádří někdo znalej.Třeba Biges nebo Honza.manta by mohli?Ale na netu opravdu nic nemůžu najít.

Díky za uznání, ale podobně jako Honza.manta se zajímám hlavně o Sporty 2, v mém případě mechanické (automat se sem tam také nějaký sveze :) ).

Nicméně co jsem tak vyčetl, tak Elton vyráběl v zásadě stále, jenže postupně "zapomněl" jak vyrábět vlastní strojky, a tak používal cizí. A to trvá vlastně dodnes, i když postupně se výroba vlastních kalibrů také obnovuje.

Jinak tenhle model mně osobně neoslovuje, ale uznávám, že má svůj specifiský styl, designově se povedl. Možná i dnes by to chtělo něco takového odvážnějšího, ale obávám se, že už by to stálo 10x tolik. Co se quartz vs. automat týče - být tam nějaký automat, byly by ty hodinky i tenkrát mnohem dražší. Osobně si myslím, že dříve či později nastane módní čas i těchto hodinek, pak se bude jejich cena na Aukru šplhat vysoko :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Možná ještě nepřišel jejich čas ;)

Není to tak dávno, co by po Prim Sportech pes neštěkl :-)

Čas může být dlouhý nebo krátký, člověk ho má a ještě častěji nemá.Totiž na něco má ?a pro někoho nemá. Musel by si ho udělat, ukrást nebo nastavit. Je tu, jako to jediné, co je zadarmo, a přece je drahý.

Část soutěžního citátu půjčeného od člena Bananero.

Odkaz ke komentáři

Díky za uznání, ale podobně jako Honza.manta se zajímám hlavně o Sporty 2, v mém případě mechanické (automat se sem tam také nějaký sveze :) ).

Nicméně co jsem tak vyčetl, tak Elton vyráběl v zásadě stále, jenže postupně "zapomněl" jak vyrábět vlastní strojky, a tak používal cizí. A to trvá vlastně dodnes, i když postupně se výroba vlastních kalibrů také obnovuje.

Jinak tenhle model mně osobně neoslovuje, ale uznávám, že má svůj specifiský styl, designově se povedl. Možná i dnes by to chtělo něco takového odvážnějšího, ale obávám se, že už by to stálo 10x tolik. Co se quartz vs. automat týče - být tam nějaký automat, byly by ty hodinky i tenkrát mnohem dražší. Osobně si myslím, že dříve či později nastane módní čas i těchto hodinek, pak se bude jejich cena na Aukru šplhat vysoko :)

Já bych spíše tipoval, že jejich cena moc nahoru nepůjde, přeci jen, je to obyčejný quartz a kromě designu na nich nic tak extrovního nevidím..... Já jsem si je tehdy nové v krámu prohlížel a strašně mě zaujalo, jak moc se v pouzdře kývou tlačítka chrona, byly to takové mléčné zuby před vypadnutím...

Odkaz ke komentáři

Možná ještě nepřišel jejich čas ;)

Není to tak dávno, co by po Prim Sportech pes neštěkl :-)

Pes by po nich nedávno neštěknul, já jsem je před patnácti roky běžně bez štěkání kupoval po bazarech za 80-120 Kčs. Jsem tedy ještě něco pod psem... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Já bych spíše tipoval, že jejich cena moc nahoru nepůjde, přeci jen, je to obyčejný quartz a kromě designu na nich nic tak extrovního nevidím..... Já jsem si je tehdy nové v krámu prohlížel a strašně mě zaujalo, jak moc se v pouzdře kývou tlačítka chrona, byly to takové mléčné zuby před vypadnutím...

No právě, kromě designu :)

Hele, člověk se občas diví, za co všechno lidí platí. Já se třeba divil, jak moc jsou tady lidi paf z PM1949 Linea. Pak jsem je viděl naživo, a teďka se divím ještě mnohem víc. Cena je od 28400 nahoru s kalibrem 98, což je o fous vylepšená 96tka :-) To jsou holt věci...

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Poslusne hlasim, ze jsem uz nyni take majitelem PRIM 2000. Jsou to moje prvni poradnejsi hodinky. Koupil jsem je starsi od kamarada, tak je budu muset jeste nechat malonko dat do late a budou fajn. Jsem tu novej, rozkoukavam se, ale az se rozkoukam, tak se pokusim nafotit sbirku kapesnich hodinek a nastenych hodin.

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem. Jsem tady novej, tak zdravím všechny. Jedny Prim 2000 mám taky. Kupováno v r. 2000 přímo v Eltonu, byly tenkrát prezentovány na jejich webu a stály tuším kolem 2.800 Kč. Koupil jsem je právě kvůli jejich designu - mám jednoduchý černý ciferník jen s datumkou a origo kovový tah. S přesností u nich není problém. Pořád se mi líbí a nosím je poctivě - je to pořádný kus oceli a na moji "pacinku" akorát. Jsem rád, že jich podle všeho nebylo prodáno tolik :D. Až budu doma, nafotím a přidám sem foto.

Odkaz ke komentáři

...ale az se rozkoukam, tak se pokusim nafotit sbirku kapesnich hodinek a nastenych hodin.

Ahoj. Tesim uz ted. Rozkoukavej se rychle:-)

Tohoto sortimentu tu zatim bohuzel moc neni. A fot pls hodne.

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Tesim uz ted. Rozkoukavej se rychle:-)

Tohoto sortimentu tu zatim bohuzel moc neni. A fot pls hodne.

Pred rokem a kus jsem nasel v Penny marketu letak od Atlas Edition na sbirku kapesnich hodinek, tak jsem je zacal kupovat. K dnesnimu dni prislo 16 kousku uz. A jsou velice vydarene na to ze to jsou repliky. Az prinesu fotoaparat z opravny pustim se do toho. ;-)

Odkaz ke komentáři

Pred rokem a kus jsem nasel v Penny marketu letak od Atlas Edition na sbirku kapesnich hodinek, tak jsem je zacal kupovat. K dnesnimu dni prislo 16 kousku uz. A jsou velice vydarene na to ze to jsou repliky. Az prinesu fotoaparat z opravny pustim se do toho. ;-)

Dobrý, dobrý, (no možná), ale podívej se v jakém jsi vlákně. Neplevel ho. Dík

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...