Přejít na obsah

Rubrika PRODEJ

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

cody: to cos napsal z 90% beru ...

myslím, že se už z mého původního vyjádření udělala zbytečně nafouknutá bublina, akroát jsem upozornil na to, že v prodejním vláknu se opakuje, že staří pardi, kteří naprosto přesně vědíí, jak to tu chodí, kazí někomu obchod svými subjektivními poznámkami o hodinkách, které tam někdo chce slušně prodat - a když se totéž stane jim, nebo někomu ze zpřízněných duší, jsou jedni z prvních, kteří se proti tomu ozvou... toť vše.

Opravdu souhlasím s tím co uvádíš a dalo by se to ještě rozvést, což ale asi nemá smysl, a docela si vážím toho, žes tomu věnoval tolik času - fakt, bez ironie. Nikoho tady nepoučuju a ani nehodlám poučovat o hodinkách, nebo hodinařině, to ani náhodou - vjádřil jsem svůj názor k pravidlům - mluvím jen o dodržování / nedodržování psaných i nepsaných pravidel - a ty platí pro všechyn stejně, jinak by neměly smysl...

Micméně díky

:rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 175
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Quido Moravo, normálně tě mám v ignorovaných členech (protože mě tvoje příspěvky nebaví a množství příspěvků unavuje), ale teď když ti tady odpovídají, tak jsem si některé tvé příspěvky přečetl. Pochopil jsem dobře, že ti vadí kecání v prodejních vláknech? Mně vadí taky. Proto nechápu třeba tento tvůj příspěvek. Nebo jsem celou věc nepochopil a máš trable s něčím jiným?

Odkaz ke komentáři

jsem tu poměrně nováček ,čtu hlavně o hodinkách,ale když už je toho až až rád se do sekce výměna prodej podívám,je to oddechovka, nedávno jsem tam koupil Canona kterého jsem jinde marně za rozumný peníze hledal, o to víc potěší,že je to od člena fora obchod proběhl rychle a korektně.

Přístroj přišel v perfektním stavu, prostě to tu není jak sázka do loterie na aukru.

Za mě ano.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsíci...
Návštěvník Kamil

Poslední dobou se tady rozmáhá prodej téměř čehokoliv. Když se podívám do prodejů či výměn zpětně, najdu nože, pera a propisky, telefony, brýle, kola, nábytek, foťáky a příslušenství, pistole, audio-video, kuřivo a zapalovače, pneumatiky, lyže, oblečení a boty, atd. Není toho nějak moc? Jsme server o hodinkách, většina jmenovaných předmětů má vlastní tématicky zaměřené webové stránky. Nemělo by se to prodávat tam, případně na Aukru, neděláme tady z toho vetešnictví?

Jaký je váš názor?

Opakuji svůj první příspěvek z tohoto vlákna.
Odkaz ke komentáři

Opakuji svůj první příspěvek z tohoto vlákna.

Kamile, ono to je tezky.

Ja tady treba jednou koupil fotak, kdyz se mi nechtelo vybirat v obchodech a stejne tomu prd rozumim, takze po doporuceni prodavajiciho nebylo co resit. A dodnes v pohode slouzi.

Taky jsem koupil vybornej fotostan a taky dodnes skvele slouzi ve skrini s haraburdim :D , ale co kdyby jednou, ze? :)

Pak jsem se vyborne bavil, kdyz Milis prodaval novou frajerskou bundicku...

A takovych prikladu by se nasla spousta.

A pak jsem taky byl pekne znechucenej z prodeje vosmathanejch bot nebo rozpite flasky s cimsi.

Takze namisto zprisneni pravidel bych nechal tak nejak samocistici mechanismus. Kdyz to nekdo prestreli, at mu do vlakna klidne kdokoliv napise, jestli is nahodou neuprdnul v kine, a at to tam moderatori nechaji. Do prodejnich inzeratu se sice kecat nema, ale do tech pres caru nebo do tech smelinarskych klidne jo. A ty jdou po chvili poznat snadno.

Odkaz ke komentáři

Já jsem taky pro zachování. Už jsem koupil taky věci mimo hodiny a k plné spokojenosti a i prodal, vyměnil nebo daroval. Tady když někdo něco prodává, tak mu prostě věřím osobně jen kouknu na datum registrace počet příspěvků a jsem klidný a kupuji popřípadě prodávám, měním. A když někdo prodává dle mě blbost, tak jen zakroutím hlavou a jdu pryč i když každá věc má svého kupce!

To můj názor na věc.

Už se těším až tu bude třeba narozeninový nakouslý dort. Nechutnal, ale třeba někomu bude. :gora:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

nemůžu hlasovat, protože prý nejsem přihlášený :D, ale to je fu*ck = mě to NEVADÍ x teda nevadí mi prodej veteše ----- pravda je, že pokud někdo nabízí potažmo koupí jetou voňafku, flašku moku nebo jetý ponožky tak je to trochu v kontrastu s hodinkama za stopade a trochu to degraduje místní smetánku :D a podstatu webu----- ale co už že jo ? ----- pokud si budeme hrát na spec web pouze o hodinkách, tak by to tu mělo být pouze o hodinkách se vším všudy, ale jak říkám, já si klidně Milisovo jetý trenky koupím už i pro to, že nemám prachy a taky se ho neštítím :lol:

Y

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Ty jety vonavky vadily me a to se za smetanku nepovazuju.

Hracicky typu fotaku, nozu, zapiku, aut, jsou tu OK, ale jak se rika vocas pocad.

dyk to píšu - buď tomu utnout tipec se vším všudy a nebo to nechat být - pokud je vize Boha o tom, že toto bude pouze web o hodinkách a spol, tak není o čem přemýšlet a místo přidávání vláken bych jich pár ubral - to je celý a jak to dopadne mi je v zásadě fuk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...