Hanusek Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Nějak se mi začaly rozkládat prý nezničitelné ruské stroje:)... Rok staré Strely začaly stávkovat- stopky běží minutu a pak se celé zastaví. Originální původní vintage Strely jdou s přesností plus minus dvě hoďky denně. A teď mi klekly Burany s ukazatelem měsíčních fází- nepřeklápí se datumovka. To vše během dvou měsíců!!! Máte někdo vyzkoušeného hodináře, který by se na to byl schopen podívat? Jsem zý toho ouplně zhořklej a přemýšlím, že všechny Rusy pošlu do světa! Podotýkám, že nepracuji s hodinkami na ruce v kamenolomu, alébrž opravuju lidi!
Jerryl Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Já jsem u p. Frýdla s rusama byl - prasklé pero a poslal mě pryč, že na to nemá díly. Pokud by to bylo v seřízení tak by asi pomohl. Já jsem s hodinkami nakonec skončil u pana Brože ( snad se tak jmenuje) v Pasáži Alfa na Václavském náměstí. Hodinky mi opravil a jdou.
Ivan Lelák Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Já jsem u p. Frýdla s rusama byl - prasklé pero a poslal mě pryč, že na to nemá díly. Pokud by to bylo v seřízení tak by asi pomohl. Já jsem s hodinkami nakonec skončil u pana Brože ( snad se tak jmenuje) v Pasáži Alfa na Václavském náměstí. Hodinky mi opravil a jdou. Nejsou ještě v záruce? Kde jsi je koupil? Zkoušel jsi volat na Slovensko k dovozci? Údajně by měli uznávat záruku u hodinek koupených u původního CZ dovozce..
ELDA76 Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Možná by pomohl p. Sentenský, Telefon je 553 671 924. Viz vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...poljot&st=0
Hanusek Odesláno 15. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Děkuju za všechny typy, přátelé. Burany jsou koupené tady už jako starší, Strely jsem si nechal dovézt od Germánů, ale už taky budou mít přes dva roky. jsem z Havlíčkova Brodu, Praha ale není problém, jsem tam občas taky... Ty Burany byl takový úlet spíše do vitrínky, ovšem Strely mi přijdou dobrý na denní nošení, takže chápete moje rozčarování... Uvidíme, jak dopadnu ve snaze napravit, co mužik nedotáhnul do konce..
Zipíno Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 S těmito značkami by mohli pomoct ve firmě Tulipán s.r.o., oni je totiž dovážejí. Já to mám horší, rozpadly se mi Čistopolské Vostok Amfibia, automaty - ležely v autě za oknem a odpadlo sklíčko i s kovovým kroužkem pod ním. Navíc se sklíčko zploštilo a po přiložení na ciferník zastavuje vteřinovku. Nevíte, kdo by opravil tohle?
Poljot Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 Nové sklo na Molnia. Poradíte někdo? Na Tulipán žádné dobré reference... 3
dejvid-s Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Pokud myslíš klasický starý kapsáče Molnia, tak na ty má nový plastový sklíčko každej hodinář. Je to běžnej rozměr, práce na minutu, cena tak 50 Kč..
H.Chase Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 S těmito značkami by mohli pomoct ve firmě Tulipán s.r.o., oni je totiž dovážejí. Já to mám horší, rozpadly se mi Čistopolské Vostok Amfibia, automaty - ležely v autě za oknem a odpadlo sklíčko i s kovovým kroužkem pod ním. Navíc se sklíčko zploštilo a po přiložení na ciferník zastavuje vteřinovku. Nevíte, kdo by opravil tohle? Ahoj, napiš mi prosím jak jsi dopadl s těma amfibiema - mám podobný problém, potřebuji sklíčko a lunetu, pochromovat nebo vyměnit. Každá rada drahá - díky
FraK Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Otec má tyto hodinky (viz foto) a rapidně mu u nich klesla rezerva chodu. Po natažení vydrží jít tak maximálně 2 hodiny. Hodinky má z nějakého důvodu rád a chtěl by si je nechat opravit. Myslíte si, že to je v ČR reálné? Ideálně někde v Praze, Českých Budějovicích, Benešově u Prahy, Vlašimi nebo Nymburce a okolí? Neznám bohužel ani výrobce, ani typ hodinek či strojku.Předem díky za radu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. září 2012 uživatelem FraK
Rudina Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Ahoj, je to Vostok komandirskie 2416 automat, a opravit by to mohl podle závady každý hodinář. Jinak seženeš úplně nové ty a samé za bratru 900 korun.
Rudina Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 ted koukám, že to má 17 kamenů, takže manual :-)
FraK Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 (upraveno) To Rudina, díky za odpověď. Jak jsem psal, tak to nejsou moje hodinky, ale hodinky mého táty. BTW: Nemáte někdo typ na prodejce těchto hodinek? Nevíte někdo, jaký je typ u těchto konkrétních hodinek s ručním nátahem? Že jsou Komadirskie vidím na ciferníku :-). Tátovi se asi líbí, že mají ten tank namalovaný na ciferníku - přeci jenom mu je přes 80 let a tak už asi začíná být na stará kolena trochu infantilní, což je lepší, než senilní :-). S tím tankem jsem ale nikde neviděl. Jinak by samozřejmě byl nákup nových asi jednodušší, než oprava. Upraveno 19. září 2012 uživatelem FraK
travex Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 To Rudina, díky za odpověď. Jak jsem psal, tak to nejsou moje hodinky, ale hodinky mého táty. BTW: Nemáte někdo typ na prodejce těchto hodinek? Nevíte někdo, jaký je typ u těchto konkrétních hodinek s ručním nátahem? Že jsou Komadirskie vidím na ciferníku :-). Tátovi se asi líbí, že mají ten tank namalovaný na ciferníku - přeci jenom mu je přes 80 let a tak už asi začíná být na stará kolena trochu infantilní, což je lepší, než senilní :-). S tím tankem jsem ale nikde neviděl. Jinak by samozřejmě byl nákup nových asi jednodušší, než oprava. Tady je pár Komandirskie s tankem, jsou to ale automaty. http://www.meranom.com/komandirskie-classic/92/vostok-watch-komandirskie-921306.htmlhttp://www.smirs.com/en/russian-watches/vostok-watches/automatic-watch-vostok-komandirskie/automatic_watch_vostok_komandirskie1/http://shop.vostok-inc.com/index.php?route=product/product&path=47&product_id=382
kuncák7 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Ahoj, napiš mě do SZ, kde se v Praze pohybuješ. Podle toho bych se ti pokusil nějakého šikovného hodináře dohodit.
FraK Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 To Kuncák - díky za nabídku na pomoc. Poslal jsem SZTo Travex - taky moc díky z typ. Hlavně ten Smirs vypadá dobře. Snad by se táta s upgradem na automaty smířil :-). Zkusím nejdřív opravu a když to nepůjde, tak koupím ty automaty u Smirsu tátovi k vánocům. BTW - pro všechny zájemce o koupi ruských hodinek - doporučuji se podívat na ten Smirs, co doporučuje Travex výše. Tam určitě najdete to, co hledáte.
Rudina Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 tyhle hodinky prodávají v Praze a teď nevím v Kotvě nebo v Bílý labuti, hergot už mám toho němce )))
Rudina Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 jejich eshop http://www.russianarmyshop.eu/katalog/cz/hodinky
kuncák7 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 jejich eshop http://www.russianar...alog/cz/hodinky Ahoj, nechci do toho kecat, ale v Labuti už myslím nejsou ? Ztratil jsem bohužel přehled. Za e-shop ti taky děkuju, to jsem zase ztratil já .
Wanderer Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Koukám, čím to má víc rudejch hvězd a obrázků, tím je to víc ruské...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se