xanthine Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Dobrý den, předestírám, že nehodlám ZDE nic prodávat. Potřebovala bych jen poradit, na koho se mohu obratit s prodejem IWC Portuguese z pozustalosti (stari hodinek 3 roky). Mam jeste dalsi SWISS made hodinky v podobne hladine. Dekuji za pomoc (xantine at centrum cz)
volfda Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 (edited) Dobrý den, předestírám, že nehodlám ZDE nic prodávat. Potřebovala bych jen poradit, na koho se mohu obratit s prodejem IWC Portuguese z pozustalosti (stari hodinek 3 roky). Mam jeste dalsi SWISS made hodinky v podobne hladine. Dekuji za pomoc (xantine at centrum cz) Co chrono24.com, tam může inzerovat kdokoli, dále lze zkusit aukro a ebay. Jen doporučuji v případě, že k hodinkám není úplná dokumentace, ověřit pravost. Nebylo by případné foto? Jen pro ilustraci... Edited April 13, 2010 by volfda
bandicoot Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Cyber: i přes jistá podezření (zdánlivě naivní xanthine se perfektně poučila historií podobných dotazů a hned po pozdravu zdůrazní že "tady ne") tipuju, že přes SZ na xanthine dorazí několik pomocných SZ typu "přece to nebudeš prodávat někde tam venku..."
Cyber Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Cyber: i přes jistá podezření (zdánlivě naivní xanthine se perfektně poučila historií podobných dotazů a hned po pozdravu zdůrazní že "tady ne") tipuju, že přes SZ na xanthine dorazí několik pomocných SZ typu "přece to nebudeš prodávat někde tam venku..." No jasně, když našla tebhle web, tak musela najít i Mikulandskou, Aukro, i Panskou, ale tady je nejvíc mlsných lovců. Ale něco mi říká, že to nebude tak uplně košer :-)))), nějaká kafka se chytí, a koupí si hezkou, povedenou repličku, hezky off forum :-).
volfda Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Jsem hrozná najivka a nerad lámu dopředu nad někým hůl. Takže rád na dotaz odpovím, ale pro jistotu jsem radil ověření pravosti, aby se v případě, že je dáma neznalá, zamezilo šíření faku Ale třeba existuje i světlá výjimka, kdy se jedná o pravé hodinky a je k nim i celá dokumentace Přeci jen i chronomagoři mimo toto forum umírají... Také jsem se ptal na fotky, pak uvidíme a buď se zase zasmějeme (popláčeme), nebo to dáme do kolonky ,,neuvěřitelné". Doufám, že nyní xanthine a i všichni ostatní pochopili, že v případě, že se jedná o fake, tady na foru nepochodí Ony ty super kupy z pozůstalosti snad ani neexistují, stačí chvíli brousit po netu a majitel, či tedy dědic zjistí co a za kolik má. Jak to prodat, či primárně nabídnout mimo toto forum je snad hračka. Opravdu si přeji, aby to byl originál z chronomačo pozůstalosti
xanthine Posted April 13, 2010 Author Report Posted April 13, 2010 Pánové (popř. Dámy), nezlobte se na mne, ale opravdu jsem netušila, že s mym dotazem musim rovnou predlozit zivotopis a kdovico jeste, abych tak eliminovala Vaše dojmy z me naivity atd. Ale budiz: Na tento server jsem se dnes prihlasila poprve a to jedine proto, ze jsem predpokladala, ze zde naleznu dobrou radu, jak a kde prodat jedny z hodinek, ktere jsem podedila. V pravidlech serveru je jasne napsano, ze se zde hodinky neprodavaji (s vyjimkou tech clenu, kteri maji 50 a vice prispevku), proto jsem to napsala do prvni vety meho prispevku. Bohužel jsem v situaci, kdy mam zajem najit kupce na pomerne drahou komoditu, a opravdu si nemyslim, ze napr. Aukro je to prave misto, protoze ho znam spise skrze starozitnosti a vim, jaka je zde prumerna kupni sila. Obratila jsem se na Chrono, protoze jsem predpokladala, ze se zde sdruzuji fandove, kteri vi co a jak a kde a nebude to hlavne podvod. Vsechny hodinky jsou prave vcetne obalu, zarucnich karet, kupovane ve Svycarsku nebo na letisich v autorizovanych obchodech. Zaverem chci rici, ze jsem uprimne rozcarovana, ze i na tomto serveru se musim setkavat s neduverivosti a prvoplanovym predpokladanim, ze nekdo apriori nabizi neco falesneho nebo ze chce nekdo nekoho tahat za nos. Zde jsem to proste opravdu necekala :-( Takze fotky pripravim a zitra je sem hodim a doufam, ze mi nekdo z Vas poradi na koho se muzu obratit. Timto zustavam s pozdravem, SF
volfda Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Pánové (popř. Dámy), nezlobte se na mne, ale opravdu jsem netušila, že s mym dotazem musim rovnou predlozit zivotopis a kdovico jeste, abych tak eliminovala Vaše dojmy z me naivity atd. Ale budiz: Na tento server jsem se dnes prihlasila poprve a to jedine proto, ze jsem predpokladala, ze zde naleznu dobrou radu, jak a kde prodat jedny z hodinek, ktere jsem podedila. V pravidlech serveru je jasne napsano, ze se zde hodinky neprodavaji (s vyjimkou tech clenu, kteri maji 50 a vice prispevku), proto jsem to napsala do prvni vety meho prispevku. Bohužel jsem v situaci, kdy mam zajem najit kupce na pomerne drahou komoditu, a opravdu si nemyslim, ze napr. Aukro je to prave misto, protoze ho znam spise skrze starozitnosti a vim, jaka je zde prumerna kupni sila. Obratila jsem se na Chrono, protoze jsem predpokladala, ze se zde sdruzuji fandove, kteri vi co a jak a kde a nebude to hlavne podvod. Vsechny hodinky jsou prave vcetne obalu, zarucnich karet, kupovane ve Svycarsku nebo na letisich v autorizovanych obchodech. Zaverem chci rici, ze jsem uprimne rozcarovana, ze i na tomto serveru se musim setkavat s neduverivosti a prvoplanovym predpokladanim, ze nekdo apriori nabizi neco falesneho nebo ze chce nekdo nekoho tahat za nos. Zde jsem to proste opravdu necekala :-( Takze fotky pripravim a zitra je sem hodim a doufam, ze mi nekdo z Vas poradi na koho se muzu obratit. Timto zustavam s pozdravem, SF Rád bych ospravedlnil náš sarkasmus a naší nedůvěřivost vysvětlením, že ,,pozůstalost" je jedna z nejčastějších výmluv a vždy to skončí fakem, bohužel... Jak jsem psal výše, jsem důvěřivý a vítám tě zde na foru, byť jen kvůli získání informací, které potřebuješ. Držím palce, aby se tvůj problém vyřešil a abys zde zjistila vše, co potřebuješ. Místní členové pochopitelně rádi pomohou- je-li to tak, jak bylo uvedeno, jakože předpokládám, že ano
xanthine Posted April 13, 2010 Author Report Posted April 13, 2010 Děkuji moc. To jsem samozřejmě vůbec netušila. Zřejmě aspiruji do kategorie "Neuvěřitelné" nebo jak jste to nazval :-)
SOZ Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 (edited) jsem uprimne rozcarovana, ze i na tomto serveru se musim setkavat s neduverivosti a prvoplanovym predpokladanim, ze nekdo apriori nabizi neco falesneho nebo ze chce nekdo nekoho tahat za nos. Zde jsem to proste opravdu necekala :-( Docela by mě zajímalo, na základě čeho jsi měla očekávání, že "i na tomto serveru" bude někdo nedůvěřivý vůči podobným dotazům. Logický je přece přesně opačný předpoklad, ne? Ostatně i ten požadavek na minimální počet příspěvků má právě a jen tento základ. Takže pokud se chceš od zkušenějších kolegů na tomto serveru něco dozvědět, tak bys měla podobnou opatrnost když už ne předpokládat, tak minimálně tolerovat. Edited April 13, 2010 by SOZ
xanthine Posted April 13, 2010 Author Report Posted April 13, 2010 S tolerancí nemám problém. A mám za to, že mám právo být překvapená, neboť jsem nepřišla se špatným úmyslem nebo s fakem. Nemohu tušit, že máte tak špatné zkušenosti, že každého nově příchozího pod heslem "Pozůstalost" okamžitě hodíte do jednoho pytle. V tomto jsem asi opravdu naivní.
bohus76 Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 S tolerancí nemám problém. A mám za to, že mám právo být překvapená, neboť jsem nepřišla se špatným úmyslem nebo s fakem. Nemohu tušit, že máte tak špatné zkušenosti, že každého nově příchozího pod heslem "Pozůstalost" okamžitě hodíte do jednoho pytle. V tomto jsem asi opravdu naivní. Neber to nějak osobně,zkrátka s dědictvím tu jsou povětšinou špatné zkušenosti a podle toho také ty reakce vypadaly.
volfda Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Prosím zanechme různých poznámek a komentářů, xanthine pochopila, proč jsme nedůvěřiví a doloží nám o co se jedná. Nepochybuji tedy, že je to tak, jak říká. Nedoloží-li to fotkama, poté se asi nic nedozví. Já věřím, že my zde na foru gentlemanů jí rádi poradíme. V případě, že poruší jakékoli z pravidel, bude ignorována, či dostane BANán... Jen tedy dodám, že mám sám velmi špatné zkušenosti, kolikrát prudím na aukru ty, co prodávají faky a jejich drzost je do nebe volající, takže je nutno s tím počítat. To že jsou luxusní hodinky terčem faků ví snad každý, takže je to pochopitelné. My tady na foru nic nesnášíme víc, než faky Nyní to tedy už víš xanthine. Jak jsem několikrát řekl, důvěřuji (ale provběřuji). Těším se na foto a sám ti rád poradím, jak jen budu moci stejně, jako kterémukoli z ostatních členů fora a nepochybně nebudu jediný
Josef01 Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Já jenom za sebe malinkou poznámku, která ji možná pomůže a doufám nikoho neurazí. Chronomag je poslední místo, kde bych hodinky prodával a první místo, kde bych je kupoval s ohledem na cenu.
volfda Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Já jenom za sebe malinkou poznámku, která ji možná pomůže a doufám nikoho neurazí. Chronomag je poslední místo, kde bych hodinky prodával a první místo, kde bych je kupoval s ohledem na cenu. Tak xanthine tu prodávat nechtěla... Jde jí tedy jen o informace, které dostane. Jak psal Cyber, případné SZ s nabídkami možná také budou, ale tak to je poté na vzájemné dohodě a uvážení každého... Jinak s tebou souhlasím, kupovat zde je fajn, ale prodávat je horší, však ono se to nám chronoposedlým vykompenzuje
volfda Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Celý den napjatě čekám na ty fotky a další bližší info Kde jsou?
TomAnt Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Este som nevidel na webe ani jednu fotku fejkov Portuguesov, ktore by som nevedel identifikovat ako fake... Zacinam mat pocit, ze tento model snad ani nevedia tam daleko na vychode vyrobit. To iste vacsina Tag Heuerov, na prvy pohlad viditelne fejky. Vsade, zasa, ani jedna fotka, nad ktorou by clovek aspon na par desiatok sekund zavahal. Zjavne urvane fotky originalov samozrejme nemam na mysli. ale original zive foto. Taaakze, som zvedavy na tieto, tesim sa na zive fotky.
bandicoot Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Xanthine, jsi snad jediný člověk, který kdy z vlastní iniciativy čte pravidla nějakého fóra. A nejen, že na ně klikneš, ale dočteš až k řádkům kdesi na dně. V tomhle vidím ten první nestandardní jev. Tím druhým je "free lunch". Třetím pak nález tohoto fóra...
Josef01 Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Dobrý den, předestírám, že ... Nemělo by to být předstírám? P.S. nic ve zlém
Diamondking Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 (edited) Chronomag je poslední místo, kde bych hodinky prodával a první místo, kde bych je kupoval s ohledem na cenu. U mě by to bylo přesně naopak Napsal jsem blbost...s druhou části věty souhlasím Edited April 14, 2010 by Diamondking
Recommended Posts