Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

........a v Planeu, za využití jejich slevy, získal úžasné hodinky. Radost byla o to větší, že to jsou poprvé hodinky koupené v kamenném obchodě.

Hodinky jsou standartně kulaté, akorát mi nějak zblbla komprese nebo foťák :gun_bandana: , no znovu už to fotit nebudu (berte to třeba jako uměleckou fotografii - nějaké lepší a nezkreslené určitě časem přidám).

Jedná se o Fortisy Marinemaster v bílé barvě, na tahu.

post-11054-1271257154.jpg

I když to asi bude znít hrozně blbě, ale napoprvé mne zaujaly barvou vteřinovky a popravdě to byl ze začátku i jediný důvod, proč jsem o nich začal uvažovat...... Už dříve mi bylo jasné že nějaké Fortisy chci, ale o tomto typu jsem ani nepřemýšlel.

Když jsem je poprvé zkoušel, tak jsem byl překvapený jejich velikostí, opticky jsou mnohem větší, než papírových 42 mm,

post-11054-1271257211.jpg

což způsobuje luneta, která na stranách přesahuje cca 1 mm mimo pouzdro,

post-11054-1271257232.jpg

ale i v porovnání s 44 mm Steelfishema vypadají větší.

post-11054-1271257164.jpg

Jsou to první hodinky (nebo jedny z mála), které se mi líbí na originál tahu a vůbec nepřemýšlím o výměně za kůži, nebo kaučuk.

Další zajímavá věc je luminiscence - někomu se asi líbit nebude (může připomínat indigloo od Timexu :whistling: ), ale mi se líbí hodně. Ta barva je neuvěřitelná a přechod ze světla, přes stín, do tmy vypadá hodně dobře: ciferník se postupně mění z bílé po skoro tmavě modrou.

post-11054-1271257176.jpg

Celkově jsem z těchto hodinek neuvěřitelně nadšený a trošku mám strach, že dokonce více, než z nedávno koupených Breitlingů, ale věřím tomu, že tento pocit se bude opakovat vždy, po zakoupení nových hodinek. Kdyby to tak nefungovalo, tak tady asi nikdo z nás není, že :thumbsup_anim:?

post-11054-1271257197.jpg

Odesláno
Ty už nepij :D Lasu se klidně vyhýbej, tam Fortisky nenajdeš.

njn... už ani nevím kde jedno ze tří ostravských hodinářství je... samo, že v avionu

Odesláno (upraveno)
no pěkně se rozjíždíš... já vím proč se Lasu vyhýbám...:)

gratuluji.

Vyhýbej se radši i Avionu, nebo jak se to na té Rudné jmenuje :smile_anim:.......... a dík.

Upraveno uživatelem sect
Odesláno (upraveno)

krasny hodinky gratuluji at slouzi k plne spokojenosti!!

Ja mam holt jen obycejny seika tolik penez bych do toho nedal ale ty tvoje jsou fakt nadherny...doslova klenot ^_^

Upraveno uživatelem Martas06
Odesláno

Gratulace" pěkné a na oko krásně velké:-) mohu se zeptat na cenu po slevě? A je to Planeo nebo co na netu? Nic mi to neříká:-( ale možná, že jsem jen trochu přepracovaný

Odesláno
Gratulace" pěkné a na oko krásně velké:-) mohu se zeptat na cenu po slevě? A je to Planeo nebo co na netu? Nic mi to neříká:-( ale možná, že jsem jen trochu přepracovaný

Planeo Quick Time, na netu to najde pobočky, svoje stránky asi nemají, nebo možná o nich akorát nevím. Mají do konce dubna slevu na Fortisy 20%, takže místo 33t. vyšly při platbě hotově na necelých 26t. Ale asi to bude jenom na doprodávané modely, to jsem nezjišťoval, protože ten můj měli :smile_anim:

Odesláno
velmi pekne hodky. smiem sa spytat na obvod zapastia? na 42 mm vyzeraju ozaj dost velko. gratulujem k nakupu.

Zápěsí mám 18,5 cm. Přikládám ještě jednu, tentokrát nezkreslenou fotku, kterou jsem teď cvaknul, na té už to nevypadá tak hrozně :smile_anim: .

post-11054-1271310309.jpg

Puzdro ma sice 42mm,ale ak sa nemylim tak lunera trosicku cez puzdro precnieva a tak posobia robustnejsim dojmom.

...ta modra sekundovka je sexi :thumbsup_anim:

Luneta přesahuje o cca 1 mm, jak jsem psal výše, takže opticky je průměr zhruba 44 mm. Ale i tak vypadají větší.

Odesláno

Jsou krásný a nejvíc se mi líbí taky ta vteřinovka, je to takovej detail kvůli kterýmu se zamiluješ. Hele a normálně jsou pěkný i šišatý :D

Odesláno

Díky moc všem za pozitivní reakce :thumbsup_anim: , to potěší. Tady jsou fotky, které dělal Peta-Biker (určitě lepší než ty moje), pro ty, které to zajímá.......

• po 2 týdnech...
Odesláno

jsou to bezvadné hodinky,

už jsem vytahoval peníze na stůl, v tom jsem se otřepal a zjistil, že jsem zatím s mými hodinkami na volný čas spokojen.

Rozhodně večer do hospody a do klubu je to pecka, bo baby na ně letí :-)

Užij je!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...