accutron Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Sice to trvalo déle než jsme předpokládali, ale nové stránky jsou konečně tady. Všechny vaše názory jsou vítány. Pozitivní nás potěší a pokud budou negativní tak prosím, aby byly konkrétní - v čem máme přidat, co zlepšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Sice to trvalo déle než jsme předpokládali, ale nové stránky jsou konečně tady. Všechny vaše názory jsou vítány. Pozitivní nás potěší a pokud budou negativní tak prosím, aby byly konkrétní - v čem máme přidat, co zlepšit. Stránky pěkné,ale chtělo by to přehled i starších strojků,tak jak byly na minulých stránkách.Nedat tam cal.68 to je ostuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Stránky se mi líbí a už jsem si vybral i jedny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer001 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 moje řeč, není tam historie a to ani ta novodobá. Třeba limitky. Také by uvítal přehled starých modelů a legendy okolo nich. Omáčka a historky dělají značku.. Mezi modely nevidím PSII 45 a třeba ani Orlík. U modelů je hodně zjednodušená objednávka příplatků, je prakticky bez nápovědy, co vše si mohu dovolit. Uvítal bych více fotek u realizací. To vše vám pomůže prodávat a vytahnout více peněz za individualizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 halelůja! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) halelůja! Amen, bratře! @accutron Dobrá práce, gratulujeme! Obsah jistě dojde rozšíření Edit: Tak dobrá práce to zase není. V práci bych to zadal asi takto: V různých sekcích je jinak velká horní lišta, takže při překliknutí se menu přesouvá, což vypadá dost amatérsky, navíc to ztěžuje navigaci. Na všech stránkách musí být horní banner stejně velký! Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Orlik, Kupka, Linea 40, Trubka aj. uz nejsou v nabidce? edit: Anglictina a Nemcina pribude take? Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem admira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Snaha se hodnotí, ale ta historie tam hodně chybí. Je to takové sterilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Nechci aby to vyznelo kriticky; ja se snazim najit pozitivum, ale nejsem schopen, snad krome toho, ze jsou stranky v novem designu. Po tolika letech prijit s timto, to je smutne. Me to evokuje webovy design prelomu stoleti; po interaktivnosti ani stopy a chybi tomu jednotny rukopis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Plus je, že jsou tam nějaké nové fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Trochu zklamání z vzhledu stránek s fotografiemi hodinek. Třeba ta se Sportama mi přijde "každý pes, jiná ves"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mip Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Tedy stránky opravdu nic moc. Mám-li být konkrétní, tak tato stránka myslím hovoří za vše. Velká šedá prázdná plocha, navigace vlevo není skoro vidět, hodinek je vidět třetina, ty ostatní jsou schované.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Tak to je husté. Kdyby měl Elton zájem, mohu nabídnou služby naší firmy, stránky vyrobíme, otestujeme a ještě k nim napíšeme dokumentaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 ... v čem máme přidat, co zlepšit. Vratte se ke stare strance a tuto urychlene zruste, nebo si udelate ostudu. No a zacnete uplne od znova, z nepopsaneho listu papiru. Toto neni kritika, toto je pratelska rada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Jestli mohu také přidat svou trošku do mlýna . Stránky se mě nelíbí - staré, ač nic moc byly lepší. A ještě jeden možná OT příspěvek: ač jsem patriot a příznivcem značky PRIM, nové IGENy 38 za 44k bych si nekoupil. Za tu cenu lze sehnat mírně "jeté" Omegy, popřípadě jiné švýcary. Zde je asi cenová politika Eltonu "mimo mísu". Ale kdo chce kam .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Mně se nové stránky líbí. Rozhodně bych se ke starým nevracel. V nabídce hodinek mi to přijde přehledné. Jak tu psali jiní, určitě tam chybí Orlíky atd. a historie strojků. Od nových stránek jsem očekával nové informace týkajících se hlavně strojků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) nové IGENy 38 za 44k bych si nekoupil. Za tu cenu lze sehnat mírně "jeté" Omegy, popřípadě jiné švýcary. Zde je asi cenová politika Eltonu "mimo mísu". Ale kdo chce kam .......... Da se to tak brat, ale skutecnost je, ze Omegy uz ma dneska ve svete snad kde kdo a Omega chrli ze svych vyrobnich linek miliony a miliony hodinek. To uz opravdu nemuzeme mluvit o nejake vyjimecnosti, ci exclusivite. Ja mam hodinky od Eltonu a jeste nikde ve svete jsem nepotkal nikoho kdo by je mel take na ruce. Ale zvidavych a uznalych dotazu na me hodinky bylo prehrsle. A kdyz se namatkou rozhlidnu v letadle co maji lidi na ruce, tak to jsou "same" Omegy, Breitlingy a Rolexy. Mimochodem ja jsem se zbavil Breitlingu a koupil jsem si Primky (asi jsem blazen :-)). Ale budme radi, ze mame mnoho moznosti a kazdy si muze vybrat co se mu libi. Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem admira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Nove stranky vidim jako zklamani, puvodni se mi designove libily mnohem vice, pusobily na me ucelenejsim dojmem a i kdyz nebyly hyper-moderni tak mi davaly smysl vice nez ty nove.. Uvod - prazdny, nudny, menu oproti zbytku dole a pote se po kliknuti na jinou sekci premisti.. jako prima napad vitam horni listicku po jejimz rozkliknuti vyjede promo CGD2009 Hodinky - rozdeleni mi prijde velmi neprehledne, je videt 8 zakladnich modelu, ktere po rozkliknuti ukazou dalsi, nektere clovek ceka, jine ho prekvapi.. puvodni rozdeleni podle velikosti, nebo tridy nebo podle ceho to bylo, kde byl prehled vsech modelu mi prislo logictejsi a pro zakaznika prehlednejsi.. To ze u hodinek jsou neprilis dobre fotky je asi vec, ktera je vseobecne znama, ale nebylo by naskodu vyuzit treba kibiho nabidky a nechat si kolekci nafotit v jednotnem stylu a poradne, myslim, ze spousta potencialnich zakazniku by uvitala vetsi fotky, pripadne nahledy detailu (pouzdra, ciferniku, rucet, zajimavych casti, kalibru atd) Strojky - malo fotek, nebylo by spatne mit u typu strojku i odkaz do jakych hodinek se montuje s odkazem na objednani pripadne detaily Novinky - prijde mi ze sekce novinky by mela byt spis na pocatku nez uprostred menu, pripadne je mit v menu namisto UVODu, na ktery se zakaznik dostane vzdy kliknutim na hlavicku - lidi uz jsou na to zvykli takze vetsina z nich tlacitko uvod hledat nebude, pripadne pouziji tlacitko zpet v prohlizeci.. Zajimavosti (+ i ostatni sekce) - jsou prazdne, je tam par radku textu a jinak nic + odkazy na prave strane, ktere nejsou moc na ocich a lze je snadno prehlednout.. Nebylo by na skodu mit jednotlive clanky vyrazneji oddelene s delsim blokem textu, pripadne i s nejakou fotografii aby mel clovek duvod si je rozkliknout, chybi nejaky poutavy nadpis nebo neco co cloveka zaujme - je to takove sterilni a moc to nelaka.. Kontakty - celkem fajn, mozna by nebylo na skodu mit tam treba i fotografii "z ulice" aby az clovek prijede tusil co presne ma hledat, ale to je pouze detail.. --- Secteno, podtrzeno - stranky na me pusobi mnohem mene profesionalnim dojmem nez ty puvodni, ktere i kdyz na nich bylo co zlepsovat byly takove komplexnejsi a vice davaly smysl.. chapu, ze je to prvni verze, ktera se asi odladi, ale pokud uz se do stranek investuje, bylo by dobre aby to na nich bylo trosku videt - pokud uz ma byt napriklad uvod v rozlozeni v jakem je - muze obsahovat nejakou animaci, ktera cloveka zaujme, fotka diplomatu mi prijde malo, zvyraznil bych menu a nechal ho na vsech strankach na jednom miste, nadpisy jednotlivych kategorii v sekcich by mely byt vystiznejsi a vyraznejsi, jednotlive clanky delsi a s fotografiemi ci animacemi, nebo cimkoliv co cloveka zaujme, v dnesni dobe to prosty text nebyva.. Hlavicka jak uz bylo zmineno by mela mit vsude stejny rozmer at stranka neposkakuje a cloveku nemizi z oci navigace a nepresouva se mu obsah. Barvy jsou sice prijemne decentni, ale je to cele takove "sede" trosku az nudne, mozna by to chtelo zvolit barvy trosku vyraznejsi at zakaznika nakopnou a ma chut to poradne zkoumat. Uvodni stranka by mohla primo obsahovat nejake novinky ci menici se obsah at clovek na prvni pohled vidi, ze se na strankach neco zmenilo a nejsou pul roku bez jedine zmeny.. Dalsich napadu na zmeny by asi bylo spousty, beztak to co pisu jsou mozna jen blbosti, takze doufam, ze to nebude pochopeno jako touha shazovat neci praci.. Kazdopadne uz jen to, ze jsou nove stranky je pozitivni a je videt, ze je chut neco zmenit, zlepsit, to je dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Ja jsem se dobre pobavil, jen tak dal. Top notch vyrobce hodinek ma vskutku top notch web Jenom by me zajimalo, ktery vnoucek ktereho reditele tendle web smolil Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Da se to tak brat, ale skutecnost je, ze Omegy uz ma dneska ve svete snad kde kdo a Omega chrli ze svych vyrobnich linek miliony a miliony hodinek. To uz opravdu nemuzeme mluvit o nejake vyjimecnosti, ci exclusivite. Ja mam hodinky od Eltonu a jeste nikde ve svete jsem nepotkal nikoho kdo by je mel take na ruce. Ale zvidavych a uznalych dotazu na me hodinky bylo prehrsle. A kdyz se namatkou rozhlidnu v letadle co maji lidi na ruce, tak to jsou "same" Omegy, Breitlingy a Rolexy. Mimochodem ja jsem se zbavil Breitlingu a koupil jsem si Primky (asi jsem blazen :-)). Ale budme radi, ze mame mnoho moznosti a kazdy si muze vybrat co se mu libi. No já jsem spíš chtěl dát váhu na tu cenu a možná jsem to špatně formuloval. Obávám se, že nové Igeny by byly na zahraničních trzích za cca 1500 éček neprodejné a tak i věřím, že je neznalí obdivují. Kdyby znali jejich cenu divili by se také . To, že mě je tady někdo prodá s jakýmsi osobním přístupem, nebo jak to formulují mě zase tak moc nevzrušuje. Klidně si pro ně dojdu do hodinářství, ale dal bych za ně max 10k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se