Přejít na obsah

nové WWW.PRIM.CZ

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

progotta hlavně žádné spekulace o tajemném propojení nového města s jzd v třanovicích :) já nevím jestli to je tajné, ale v referencích jsou i jiní zdejší rezidenti (nápověda pro zvídavé č.2.) a mistr tesař je taky zdejší mátoha, i když mám pocit, že delší dobu abstinuje (nápověda 3.)..

a abych úplně neblábolil, tak v safari na macu mám hned na první stránce to menu rozpadlé

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, a jsi vyřízený kubsone, tohle podezření ze zákulisního propojení s primem musíš ze sebe rychle smýt, ale jak??? Čím víc to budeš popírat, tím víc ti lidičky nebudou věřit, přiznej to radší hned !!

Prim dělá pouzdra pro steinhart a ty jsi překupník !! :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Mistr tesař se tedy ozývá :)

A to hlavně proto aby vyvrátil jakékoliv zákulisní informace ať už z informovaných nebo ještě informovanějších zdrojů. Žádné propojení mezi ELTONem a Kubsonem kromě stejného autora www stránek není, pouhá shoda náhod a moje zaujetí pro hodinky a vše kolem nich.

Rád bych všem poděkoval za názory, jak ty negativní tak i ty pozitivní a hlavně za ty konstruktivní (neboli co nám kde nefunguje, či se špatně zobrazuje). Především ty konstruktivní se budeme snažit co nejrychleji řešit.

Odkaz ke komentáři

Sice to trvalo déle než jsme předpokládali, ale nové stránky jsou konečně tady.

Všechny vaše názory jsou vítány.

Pozitivní nás potěší a pokud budou negativní tak prosím, aby byly konkrétní - v čem máme přidat, co zlepšit.

Kdyz dva delaji totez, neni to vzdy totez...

http://www.omegawatches.com/

Drzim palce a verim, ze pride den, ked budete konecne pouzivat znacku PRIM legalne.

Aby som bol konkretny, na uvodnej stranke webu su hodinky s oznacenim PRIM Diplomat - repliky, slusne povedane.

Pripomina mi to nieco podobne, ako ked si na Trabant majitel nalepi nalepku, moje druhe auto je Ferrari....

Upraveno uživatelem popshop
Odkaz ke komentáři

já jsem celkem zvyklý že se mi lecos zobrazí nekorektně když nepoužívám majoritní prohlížeč IE, ale z tohohle nemám dobrý pocit. Nejvíc mi vadí že se mi to zobrazuje nalepené na levém okraji, to jsem neviděl snad nikde. Jako pozitivum musím uvést to že to není zaplácané flashem a podobnýma "mechanickýma betlémama".

Odkaz ke komentáři

Ne, ne, nemyslel jsem renovaci. Chtěl bych si příležitostně prohlédnout kolekci na vlastní oči. Proto jsem se ptal na distribuční kanály, či AD.

Každopádně díky

No můžeš tam zavolat a mohl by za tebou přijet obchodník. Jenže ti zní dost závazně. Jestli myslíš, že jako někde v Praze nebo Brně jsou autorizovaní distributoři a tam si zajdeš a ukáží ti modely novodobých Primek, tak nic takového. Jedině zavolat a obchodník, nebo se stavit ve fabrice v NMnM.

Odkaz ke komentáři

já jsem celkem zvyklý že se mi lecos zobrazí nekorektně když nepoužívám majoritní prohlížeč IE, ale z tohohle nemám dobrý pocit. Nejvíc mi vadí že se mi to zobrazuje nalepené na levém okraji, to jsem neviděl snad nikde. Jako pozitivum musím uvést to že to není zaplácané flashem a podobnýma "mechanickýma betlémama".

Můžeš prosím napsat v jakém prohlížeči ti to dělá? Web ladíme v IE7/IE8, Firefoxu 3, Opeře 10, Google Chrome a v Safari pro Windows. Nikde v těchto prohlížečích jsem na to co říkáš nenarazili.

Odkaz ke komentáři

Předmět: Nový web www.prim.cz

Komu: emte, kubson a MarvinX

Kopie: všichni

Mistr tesař se tedy ozývá :)

A to hlavně proto aby vyvrátil jakékoliv zákulisní informace ať už z informovaných nebo ještě informovanějších zdrojů. Žádné propojení mezi ELTONem a Kubsonem kromě stejného autora www stránek není, pouhá shoda náhod a moje zaujetí pro hodinky a vše kolem nich.

Rád bych všem poděkoval za názory, jak ty negativní tak i ty pozitivní a hlavně za ty konstruktivní (neboli co nám kde nefunguje, či se špatně zobrazuje). Především ty konstruktivní se budeme snažit co nejrychleji řešit.

Pánové díky! :notworthy:

?Sehráli" jste to vynikajícím způsobem! A to během pouhých 3 hodin od okamžiku, kdy si emte skutečně prohlédnul celý odkaz v mé (nikoliv nevinné) poznámce pod čarou, přes slovní ping-pong s kubsonem, až po přiznání MarvinaX!

To opravdu nemělo chybu! :thumbsup_anim:

Bylo to jak v klasickém divadelním dramatu ? mělo to zápletku, postupné zachycení stěžejního problému, peripetie a nakonec překvapivé odhalení. Chce se mi citovat jinou nestárnoucí filmovou a divadelní klasiku: "Padouch nebo hrdina, my jsem jedna rodina!"

Bravo!!! :clap: :clap:

Teď se toto vlákno dostalo na novou dimenzi, kterou asi ani její autor nečekal. Zpětný feedback může proudit přímo nejen do Eltonu (Accutron), ale i do autorského web design studia (Marvin X).

Odkaz ke komentáři

Předmět: Nový web www.prim.cz

Komu: Biges

Kopie: všichni

...

Jinak nevím, co do toho taháš Ježíše. V Česku je hafo webdesignových firem, které se kvůli zakázce přetrhnou, navrhnou i vyrobí prvotřídní stránky.

Elton není žádní garážová firma vyrábějící pumprlíky pro batolata, snaží se dělat ze sebe luxus, ale ten web není ani náhodou luxus.

.....

Proč prostě Elton nepříjde sem na fórum a neřekne, že tu udělá soutěž a že si ze zdější nabídky vybere nejlepší návrh webové stránky. Je tu jistě dost lidí ochotných uplatnit svoje nápady.

Ale tak je zbytečné z toho obviňovat Accutrona, tyhle projekty má najisto nastarosti někdo jiný.

Ve všem máš samozřejmě pravdu. :smile_anim: Stejně jako všichni v této diskuzi. :smile_anim: A já nemám v úmyslu s tebou o tom polemizovat. :sad01_anim:

Přesto raději ještě jednou vysvětlím, o co v mém ?biblickém" příspěvku šlo:

Skutečně nešlo o Ježíše, ani o tu knihu, které to popisuje, a dokonce ani nešlo o ten hřích smilstva. Šlo o příměr či metaforu, jak vyjádřit pochopení a podporu Eltonu (přes accutrona a PRIMa) v okamžiku, kdy tu začalo přibývat na můj vkus příliš černobílých komentářů. :argue: Bohužel reálný svět je šedivý, jen se podle situace liší ten odstín šedé. Je to světlá nebo tmavá? Kdo ví?.

Ozvalo se hodně lidí dělající web design (a v čase po uveřejnění mého příspěvku i spoluautor), ozvalo se hodně lidí znající řadu webových studií, ale zatím se neozval nikdo, kdo by řekl, že něco podobného skutečně řešil a dořešil za stranu objednavatele. A nemluvím o firmách s IT zaměřením nebo o firmách, kde nějakou šťastnou shodu náhod mají člověka nebo skupinu lidi, kteří to zvládnou na profi úrovni.

Já jsem asi hodně podobnou situaci, kterou řešil a bude ještě řešit Elton, zažil, a proto jsem se ozval. Jednak abych povzbudil accutrona a současně trochu tlumil nadšení pro jednoduchá a přímočará řešení, kde se dělá účet bez hostinského.

Je opravdu jednoduché hodnotit poměrně složitý projekt od klávesnice, když s tím nemáme osobní zkušenost. Nebo se snad mýlím? A pro jistotu, já stále mluvím pouze o procesu tvorby a realizace ? neboli projektu a nikoliv o jeho výsledku ? webových stránkách, které vidíme na svých obrazovkách

Bohužel univerzální řešení typu: pojďme ?obšlehnout" webové stránky tohoto či onoho nadnárodního gigantu, znějí pěkně, ale reálný svět okolo nás je plný ?šedivých" kompromisů. :lamo:

Také bych si osobně nedovolil Eltonu (jeho akcionářům, dozorčí radě a managementu) navrhovat, kde a jak mají postupovat při výběru svých dodavatelů a jak utrácet firemní peníze při tvorbě nových webových stránek. Do toho nám opravdu nic není. Je to jejich firma a učinili, tak jak učinili.

A měli bychom si vážit, že nás jako skupinu Chronomagorů poctili šancí jim trošičku pomoci. Zda nabídku využijeme nebo ne, ponechám na vůli každého zdejšího člena.

Odkaz ke komentáři

To Petr_P: Tvoje poslední tři příspěvky mě nejvíc ze všeho připomínají popis barevných obrazců, rotujících a vybuchujících v Tvé buhvičím osvícené hlavě, to vše okořeněné značnou dávkou samožeru a pozérství. Informační hodnotu jsem tam nenalezl žádnou. Accutron se ptal, co se na tom novým webu komu líbí/nelíbí a dostalo se mu slušných, v drtivé většině případů konstruktivních reakcí - vůbec jsem nepochopil, o čem to tady píšeš. Tvoje forma "otevřených dopisů" není ani efektní, ani účelná, ani logická na veřejném fóru.

Občas se tady vytahujem na nové členy, že by si nejdřív ze všeho měli fórum pročíst a pak až aby se ptali. Ale kdo se, sakra, má prokousávat tímhle balastem?

Odkaz ke komentáři

Komu: Milis

To Petr_P: Tvoje poslední tři příspěvky mě nejvíc ze všeho připomínají popis barevných obrazců, rotujících a vybuchujících v Tvé buhvičím osvícené hlavě, to vše okořeněné značnou dávkou samožeru a pozérství. Informační hodnotu jsem tam nenalezl žádnou. Accutron se ptal, co se na tom novým webu komu líbí/nelíbí a dostalo se mu slušných, v drtivé většině případů konstruktivních reakcí - vůbec jsem nepochopil, o čem to tady píšeš. Tvoje forma "otevřených dopisů" není ani efektní, ani účelná, ani logická na veřejném fóru.

Občas se tady vytahujem na nové členy, že by si nejdřív ze všeho měli fórum pročíst a pak až aby se ptali. Ale kdo se, sakra, má prokousávat tímhle balastem?

O.K. Máš pravdu. Jestli chceš a můžeš, tak ty moje bláboly klidně smázni. Poučen, se bude snažit chybu neopakovat. Už mlčím.

Odkaz ke komentáři

Když jsem si ty nové stránky pořádně prošel, tak musím říci, že se mi docela zamlouvají. Něco se ještě dodatečně určitě vychytá a doplní, ale celkový dojem mám z nich dobrý. Kibiho fotky by stránky jistě ještě vylepšily.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Po dlouhé době mohu zase Elton pochválit... Po dlouhé době kdy konkurent Eltonu a majitel značky PRIM, firma MPM, okupovala většinu pánských časopisů, jsem ve svém oblíbeném časopise ForMEN, našel poměrně dobře umístěný článeček o zn. Prim manufactured 1949 :)

Pár fotek včetně fotky pana Prokopa a pár sloupců lehce napsaného textu...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...