Bert Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Přátelé, vzhledem k tomu, že jsou rok výroby 1971 (tedy rok mého narození) mám mírně zatemněný mozek. Vidí na nich z Vás, ctěných chronomagorů něco, proč bych neměl přihodit? Pokud to někdo z nás umí, prosím i nástřel ceny. Díky. LINK: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...s%3DI%26otn%3D2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Prodejce tam sice má nějaké negativy, ale asi bych se toho nebál, originální budou. Cenu bych viděl v rozmezí 2 - 2,5 tisíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Moc pěkný rolády (a fotky taky). S cenou ti neporadím (skalis?, cyber?), ale bude taky důležité, na kolik si je cení prodejce (zatím nedosaženo požadované ceny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Prodejce tam sice má nějaké negativy, ale asi bych se toho nebál, originální budou. Cenu bych viděl v rozmezí 2 - 2,5 tisíce. To Kamil, Ricous - díky, asi do toho půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Od prodejce jsem kupoval uz jedny hodinky, je v pohode. No a k temhle Rolexum... presne takove jsem si vcera objednal z forwatch.com !!! Co se tyka prihozu, v takovehle kvalite a na starem tahu se vysplhaji kolem 1800-2000 dolaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Ja bych je tipoval na 1600 az 1800 (tipoval jsem to driv, nez jsem kliknul na odkaz, tak schvalne, jak to dopadne). Duvod, proc neprihodit, jestli se Ti libi, nevidim. Vypadaji velmi velmi dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Tak co ? Jsou tvoje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 1555, to je super cena, Bertiku doufam, ze sjou tvoje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Vyhral to niekto s nulovým feedbackom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Winning bid: US $1,555.00 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 (upraveno) Tak jak Bertí, nenapínej nás - můžeme gratulovat? EDIT: můžeme... Upraveno 21. dubna 2010 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Díky všem za podporu (byť trochu vzdálenou) and special thanks to Honza71, že zapomněl na datum svého narození ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 (upraveno) Winning bid: US $1,555.00 :-) Po té, co jsem Ti dvě akvizice tak trochu pohanil, mám velkou radost, že můžu chválit a gratulovat. Ten tvůj tip ze SZ mi stále leží v hlavě, ale asi to neuplatím. Tak třeba budu jednou mít něco jako Ty. P.S. Nezapoměl, ale jak jsem tu mockrát psal, nákup na netu je pro mě zapovězen. Alespoň zatím. Upraveno 21. dubna 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Super, super. Az budou doma, tak urcite udelej hromadu fotek . Vintage rolad neni nikdy dost, uprimna gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Gratuluji bratre! Az prijdou, tak zajdeme na tu vecu, kterou Ti dluzim, a porovname datejustiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Gratuluju, fantastická cena ! Myslím, že v tomhle stavu je jejich reláná hodnota kolem 2.000,- 2.300,- USD. Ale Američani asi neměli nervy na Korejskýho prodejce, kdyby to prodával maník z Floridy, cena by byla mnohem vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Gratuluju, fantastická cena ! Myslím, že v tomhle stavu je jejich reláná hodnota kolem 2.000,- 2.300,- USD. Ale Američani asi neměli nervy na Korejskýho prodejce, kdyby to prodával maník z Floridy, cena by byla mnohem vyšší.Moje řeč. Ta fotka s velkou koňakovou skleničkou je fantastická. Svícení i ostření. Jakým sklem jsi to dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 (upraveno) Moje řeč. Ta fotka s velkou koňakovou skleničkou je fantastická. Svícení i ostření. Jakým sklem jsi to dělal? 90 TS plus spot Upraveno 21. dubna 2010 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Roberte moc gratuluju!... Akorát jsem vůbec nevěděl, že už seš tak starej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 90 TS plus spot Jdi do háje! Ten je dražší než oba moje foťáky dohromady. Robert promine za offtopic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se