dknespl Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Koukal jsem, že se tu na inzerát zaprášilo po Watchmakingu a bylo dokonce víc zájemců. Už je prodaná, takže snad nekazím kšeft. Na amazon.co.uk je možné předobjednat nové vydání, bude tedy až koncem září, ale jen za bezkonkurenčních 35 Liber, http://www.amazon.co.uk/Watchmaking-George.../dp/0856676799/
farářskej Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Kdybyste někdo objednával, s potěšením bych se připojil - mně se nějak nikdy nepodařilo přesvědčit Amazon k tomu, aby mi něco poslal. Pořád tvrdí, že to nejde.
dknespl Odesláno 23. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Kdybyste někdo objednával, s potěšením bych se připojil - mně se nějak nikdy nepodařilo přesvědčit Amazon k tomu, aby mi něco poslal. Pořád tvrdí, že to nejde. Knižky z anglického amazonu šly myslím vždycky. Nešlo nějaké průmyslové zboží, ale mám za to, že už jde taky. Knihy jsem několikrát objednával, s poštovným vyšly levněji než z Ameriky. Nedávno mi přišel od nich spam "Amazon.co.uk delivers a huge selection of electronics, kitchen appliances and DIY tools to customers who live outside of the UK. Click here to find out more about our delivery destinations." Kam posílají a co zde.
Bert Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Koukal jsem, že se tu na inzerát zaprášilo po Watchmakingu a bylo dokonce víc zájemců. Už je prodaná, takže snad nekazím kšeft. Na amazon.co.uk je možné předobjednat nové vydání, bude tedy až koncem září, ale jen za bezkonkurenčních 35 Liber, http://www.amazon.co.uk/Watchmaking-George.../dp/0856676799/ Stavím se do řady zájemců.
Vit Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Jako člověk neschopný zahraniční platby budu moc vděčný někomu, kdo by byl ochoten obědnat i pro mě. S provizí počítám.
farářskej Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Knižky z anglického amazonu šly myslím vždycky. Já optimista to zkoušel asi třikrát, posledně tak před tejdnem, když jsem si chtěl koupit fantasy od Abercombieho. A pokaždý fázi očekávání vystřídala fáze zklamání.
Quasar007 Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Nebude zase někdo ochoten zorganizovat hromadnou objednávku? Jen abych věděl, zda se připojit a nebo do toho jít solo.
dknespl Odesláno 23. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Já tedy Watchmaking už mám, ale jsem ochoten se toho ujmout. Ale jak jsem psal, kniha bude nejdřív v září. Rozmyslete se jestli nechcete ještě nějaké další knížky, třeba nebo nebo All in good time, Danielsova autobiografie nebo cokoliv jiného
henry3333 Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 (upraveno) skuste pozriet nieco aj tu komu nevadi pdf format klik edit: novy link Upraveno 23. dubna 2010 uživatelem henry3333
Vit Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) Já tedy Watchmaking už mám, ale jsem ochoten se toho ujmout. Ale jak jsem psal, kniha bude nejdřív v září. Rozmyslete se jestli nechcete ještě nějaké další knížky, třeba http://www.amazon.co.uk/gp/product/0500514852/ nebo http://www.amazon.co.uk/*****-Mocafico-Mov.../dp/386521455X/ nebo All in good time, Danielsova autobiografie nebo cokoliv jiného Díky za ochotu, co z toho navrhuješ ty? Ideálně něco srozumitelného pro hodinářského blbce. EDIT: není ta cena "předobědnávková"? Není potřeba to objednat hned, aby to bylo za výhodnou cenu? Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem Vit
dknespl Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Není potřeba to objednat hned, aby to bylo za výhodnou cenu? Ano, je to potřeba objednat co nejdříve, ale bude nejdřív v září, to jen abyste s tím počítali. Doporučení nějakých knížek si ještě rozmyslím.
PavelK Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Taky bych se připojil jako zájemce o Watchmaking.
Vit Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 ..........Doporučení nějakých knížek si ještě rozmyslím. Děkuju, rozmysli si to prosím co nejdřív (ta cena je velmi zajímavá). Mohli bychom počítat s tím, že by jsi nám to objednal? (peníze samozřejmě pošlu před obědnáním)
DavidC3 Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Taky bych se připojil jako zájemce o Watchmaking. Penize bych taky poslal...
dknespl Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Ještě to tu nechám 14 dní viset. Zájemci pošlete SZ. Ano objednám.
Vit Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Ještě to tu nechám 14 dní viset. Zájemci pošlete SZ. Ano objednám. Děkuju, poslal jsem SZ se závaznou objednávkou.
dknespl Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) Aniž bych chtěl někoho odrazovat a ) ta kniha nemá úplně jednoduchou angličtinu, je tam přirozeně spousta odborných termínů a vzhledem k tomu, že neexistuje anglicko český hodinářský slovník, není úplně snadné jim porozumnět b ) kniha je skutečně, jak název napovídá, primárně zaměřena na výrobu hodinek tradičním způsobem a předpokládá předchozí znalost toho, jak hodinové stroje fungují. A hlavně je zaměřena na hodinky kapesní. c ) i když je tam řada fotografií a některé Danielsovi modely se tam rozebírají, není to přehledová kniha o Danielsových hodinkách. Pokud hledáte knihu o teorii hodinových strojů a nestačí vám ty české, tak nejlepší je asi WOSTEP učebnice The Theory of Horology, jinak je jich samozřejmě řada. Dobrá i s praktickými věcmi zaměřenými na opravy je třeba Bulova School of Watchmaking Training Manual. Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem dknespl
dknespl Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Tady náhled http://www.amazon.com/Watchmaking-George-D...ader_0856671509
dknespl Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Tak pokud ji někdo ještě chcete nebo jste si to naopak rozmysleli, co jste mi už psali, dejte vědět. Tento týden bych to objednal. Pokud chcete ještě něco z amazon.co.uk taky možno.
haslermetra Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Tak pokud ji někdo ještě chcete nebo jste si to naopak rozmysleli, co jste mi už psali, dejte vědět. Tento týden bych to objednal. Pokud chcete ještě něco z amazon.co.uk taky možno. Mně taky ten Watchmaking prosím objednej. A ještě k tomu Donald De Carle - The Watchmakers and Model Engineers Lathe. Předem děkuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se