Potkan Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 (upraveno) v ulickach Como cesta zpet pres St. Gotthard Pass Pristi rok jedu urcite znovu a vsem muzu doporucit! Silnice v Italii jsou sice v mnohem horsim stavu, nez ty Svycarske, ale krajina kolem Como je prekrasna. Upraveno 9. června 2014 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Dost dobrý.Nádherný veterány.Nedivím se, že ten Bavorák 507 je Tvoje želízko v ohni, moje taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 29. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Buona sera cari amici Chronomagisti, tak jsem z Itálie zase doma. Návrat do českýho designu neni jednoduchej. Bylo to dobrý. Nově jsme viděli Padovu, Arezzo a Perugii. S sebou co jinýho než Explorery, jsem s nima srostlej. Užijte fotky.. Padova, Gattamelata od Donatella. Lehce rozpoznatelnej od ostatních jezdeckejch soch tou nohou na kouli. Ne koulí na noze. Arezzo, freska od Piera della Francesca. Císař Konstantin má vidění kříže - "V tomto znamení zvítězíš". Do Perugie přijedete takovým vláčkem, koleje vedou nad okolním terénem. Tady vás to vyplivne. Fontána Maggiore z let 1277-1278 od Nicolo a Giovanni Pisana. Starobylá etruská brána Porta Augusta. Assisi, před kostelem Sv. Františka. Kůň pije ionťák. V assisi si vždycky na stejnym místě dávám kafe. Orvieto, detail překrásnejch dveří dómu od Emilia Greca. Řím, kolosální Explorer. Circus Maximus a skautský hrátky italský drobotiny. Dole u Tibery. Piazza Navona, nezvykle vylidněná. Pantheon a zbytky jeho mramorovýho obložení. Prázdná Fontana di Trevi se opravuje. Neustálej shon na Španelských schodech. Na kolonádě před Sv. Petrem. Nádherná gotika a dóm v Sieně. Tam jsem pěkně nastyd.. A má nejmilejší Florencie. Instalatérům se daří, už maj čtyři výlohy. Autoportrét Lorenza Ghibertiho, najdete ho na východních dveřích baptisteria, na tzv. Rajské bráně. Charismatický Palazzo Vecchio, florentská radnice. Rolexy z druhý ruky. Slušnej řetízek.. Pohled z Uffizi na Vasariho koridor a Ponte Vecchio, Ponte Trinita, Ponte alla Carraia.. Tenhle fragment loni v Uffizi nebyl. Kostel Santa Croce, postupný ochození mramoru způsobilo tuhle krásnou grafiku. Vnitřek skvostný kaple Pazzi od Brunelleschiho. V Akademii se nově mohlo fotit, takže origoš Davida. Oblíbený San Miniato al Monte a doutník Moods. Florentský dóm u hlavy, to je moje. Lucca, magie v kostele Sv. Martina. Detail zadních dveří dómu v Pise. Autor Bonanno Pisano. Líbilo se mi, jak ovečka a oslík zahřejvaj Ježíška. Rovná věž v Pise.. Benátky. Zvonice jim roku 1902 spadla, zázrakem nikdo nebyl ani zraněn, jen při tom údajně zařvala jedna kočka. Zamňoukla. Jezdeckou sochou jsem začal i končím. Coleonni od Verocchia. A je to. Povinná fotka z putovního místa. Díky za pozornost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Jako každý rok - dík za super fotoreportáž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Hmmm, no vida, tihle potapěči z Firenze, jak se pěkně rozrůstaj Závidím, Vojte, tiše závidím tuhle tvoji "povinnou" jarní radovánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 5. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Filo-boxere, Jirko - díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 V 27. 4. 2010 v 12:21, Matterhorn napsal: vojte, fotky s hodinkami jsou pěkné, ale pro mne má největší kouzlo tahle. Omlouvám se, že jsem ji použil, doufám, že se nezlobíš. post_61_1272294985.jpgNádherná fotka!Benátky miluju...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Jsem si opet zavzpominal, dik. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Výborný, díky. Ten záběr torza Ponte Rotto je skvělý, dýchá z toho taková vyrovnaná atmosféra propojení minulosti i současnosti, jako třeba v Indii... Pokoušel jsem se vyfotit to podobně, ale nedostal jsem to tam. Jseš dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makes Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Kaviareň Pedrocchi z roku 1831 v Padove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 A najstaršia kaviareň v Benátok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 18. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 AKUC, dík, žes to vlákno vytáh! Já jsem letos po deseti letech nejel, zájezd se letos nekoná, tak se mi po Itálii lehce stejská. Ale aspoň se teď v sobotu stihnu oženit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 V 18. 4. 2016 v 18:12, AKUC napsal: A najstaršia kaviareň v Benátok paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 V 18. 4. 2016 v 20:33, vojt napsal: AKUC, dík, žes to vlákno vytáh! Já jsem letos po deseti letech nejel, zájezd se letos nekoná, tak se mi po Itálii lehce stejská. Ale aspoň se teď v sobotu stihnu oženit Tak gratulujem !!! aby Vám to vydržalo hodne dlho . A môžeš pridať reportáž aj zo svadobnej cesty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makes Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Ciao Firenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 30. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Jó, paráda! Se mi zastesklo po Florencii, v tuhle dobu jsem tam vždycky bejval. Po dvouletý pauze tam asi pojedu v září. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se