dknespl Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Nová, asi rok stará, firmička z Péťera. Spíše sdružení nezávislých řemeslníků Čajkin, Oleg Krapilsky, Rodina Buliginova, Beljkov, Grigoriev, čert aby se v tom vyznal. Hodinář, zlatníci, designéři, emailéři. Bohatě smaltované a zlatnicky zpracované hodinky a další luxusní předměty. Takhle si představuji ruský příspěvek hodinařině. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://namfleg.com/english.html
PhoeniX Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Pro mě je to pořád moc ruské - tím myslím zoracování. Strojky nic moc. Alespoň to, co jsem vyhrabal.
dknespl Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Pro mě je to pořád moc ruské - tím myslím zoracování. Strojky nic moc. Alespoň to, co jsem vyhrabal. No zpracováni co do zlatnického a smaltérského tomu teda nedokážu nic vytknout. Ruské to je echt a to je dobře. Strojky, no vlastní kalibr se Kosťovi ještě nepovedl. I tak je to v Rusku nadlidský výkon. Z Poljotu vyždímá maximum. Myslím, že je to autentičtější, než tam dát švýcary. Navíc je to prima borec, já stojím při něm!
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 No zpracováni co do zlatnického a smaltérského tomu teda nedokážu nic vytknout. Ruské to je echt a to je dobře. Strojky, no vlastní kalibr se Kosťovi ještě nepovedl. I tak je to v Rusku nadlidský výkon. Z Poljotu vyždímá maximum. Myslím, že je to autentičtější, než tam dát švýcary. Navíc je to prima borec, já stojím při něm! Souhlas, takhle vypadající ruské hodinky mě oslovují. Je v tom kus poctivé a tvůrčí práce.
dknespl Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Příjdou na něco kolem 5 M korun.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Příjdou na něco kolem 5 M korun. Vždyť říkám, že mě oslovují.
PhoeniX Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Příjdou na něco kolem 5 M korun. Tak svého kupce si v domovině dozajista najdou. Už kvůli ceně.
Návštěvník Jan M Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Kdyby měli ty s rudým ciferníkem "normální" nožky a více plastickou (nějak zoubkovanou) korunku bylo by to parádní. Je to fakt hodně ruské, ale docela povedené. Jan
Bert Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Dobré, takové typicky ruské. Ale aspoň něco dělají. Zatímco u nás ..... Parexo :-(
cigi Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Přesně, jak píše bert, ale rozdíl bude v zákaznících, tohle nejni pro vožralý mužiky. Tedy pánové, našemu cítění je to vzdálený, ale třídu to teda ksakru má, ty lví nohy, ohaři, krásná barevnost, kam se serou UN s krásnou plóščadí. To je pro mne zajímavý rozdíl - jak na Rusi koukaj Švýcaři a co jsou Rusové opravdu zač. Můj palec letí nahoru, jakkoli je spojení náramkových hodinek ve 21 století s klasicistním tvaroslovím, no.... ruské příště by mohli zkusit klasicistní ferrari. Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem cigi
dknespl Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 příště by mohli zkusit klasicistní ferrari. No ferrari ještě ne, ale mobil jo. Ale není to vono. Už se prej na něj těší Paris Hilton. Něco o autorovi zde.
Helex Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Ruský jsou bezesporu, ale tak nějak carsky, se stylem. Líbí se mi.
mechano Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Dobré, takové typicky ruské. Ale aspoň něco dělají. Zatímco u nás ..... Parexo :-( Parexo je velkoobchod hodinářským zbožím. Zatímco u nás........jiní.
dknespl Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) A ještě pár obrázků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A strojky, Mně teda tak zlý nepřijdou. Jestli je tam pod nima někde Poljot, to nějak nedokážu posoudit, něco z něj asi jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. EDIT: No oni to jsou počítačový rendery, takže možná nejsou ještě na světě, ale zas tak moc nekecaji. Ten muslimskej kalendář ostatně existuje naživo, ten jsem viděl na vlastní oči. Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem dknespl
dknespl Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Tady ten Caliber V01 naživo, v trochu jiné úpravě.Takže asi je to opravdu jeho původní stroj. Musím to ověřit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A ty Mystery v původní podobě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem dknespl
dknespl Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Takže potvrzeno u zdroje , V01 od loňského roku Konstantinův vlastní strojek, není na bázi nějakého Poljotu. Poljoty používá souběžně, např. do těch židovských hodinek. Takže svá nepodložená tvrzení beru zpět. V těch NamfleGech je inhouse strojek.
dknespl Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Další tři imperiální kousky. Obávám, se, že ale nic ještě nění naživo, vapadá to na rendery. Zolotaja malaďož se asi ještě nechytla. No třeba se to nakonec povede. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dknespl Odesláno 16. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Tak tyto snad už opravdu opravdický a s Čajkinovým inhousem. Emaily se asi ještě úplně nepodařilo dotáhnout do konce, ale zlatník už asi funguje ;-) Psí hlavy za mne dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se