Jakubisko Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Když musíš, tak musíš. Znáte to... Takže mi dnes dorazily z HongKongu od Forwatch.com. Objednáno ve středu, HKG opustily v neděli a dnes ráno mi je přivezla Česká pošta.Proti svému přesvědčení jsem sáhl po stříbrném ciferníku. V momentě objednávání sice černý nebyl (a jako na potvoru se tam předevčírem objevil), ale snad jsem chybu neudělal, když na ně teď koukám na ruce.Po rozbalení balíčku a rozmotání bublinkové folie zbyl pytlíček s hodinkami. Na první dojem vcelku těžký - a může za to tah, který je u této verze plný. No a samozřejmě mi byl velký. Pokoušel jsem se ho zkrátit sám, ale moje nářadí nepostačilo. Zašel jsem tedy k Bechyněmu, kde mi jej velmi milá slečna ve spolupráci s hodinářem za mírný poplatek zkrátily. Když mi je slečna vracela do ruky, říkala, že už dlouho neviděla takhle zachované vintage.A teď už k samotným hodinkám... Pouzdro klasická ústřice, zvrchu matné, boky leštěné. Luneta bílé zlato v hodně vysokém lesku. Sklíčko plastové, korunka šroubovací. Prostě 70. léta Na ruce sedí jedním slovem skvěle. 35mm bez korunky je na 17.5cm zápěstí velmi nositelné.Strojek je kalibr 1570 aka. "some say the best of Rolex". Za 10h na ruce udělal 3s do plusu, takže spokojenost.Pocitově to mám zatím úplně stejně jako u předchozích Exploreru II - odvařený z nich nejsem, takže mě nemá co přejít, ale respekt k nim mám velký a moc se mi líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a ještě foto strojku od prodejce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
volfda Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 (upraveno) Je to moc hezký kousek, klasika par excellence Na mě malý průměr, ale tobě na ruce padnou, tak ať se vám hezky žije... Upraveno 27. dubna 2010 uživatelem volfda
Cyber Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Maličký, ale krásný. Kdyby měly alspoň 38mm, byly by dokonalý !
skalis Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Prdlajs malicky , krasny jsou a na ruku pohodlny. Jakube, cernyho cifru nelituj, tenhle je lepci. Rolex tyhle stribrnaky fakt umi! Moc pekny kousek a fotky jakbysmet. Snad se potkame na velkym chronosrazu, at Ti je taky vokouknu v realu.
simon Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Parádní a vypadá to na super stav...gratulace. Jsi borec
Donuts Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Je moc predcasne stavet se do fronty pri pripadnem prodeji?
shag Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Velka parada, gratulujem. Velkostou na tvoju ruku podla obrazka idealne.
Peta-Biker Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Kubine, Kubine - co na to řící? Jsou krásný, gratuluju.
Messiah Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Zatracený krasavice! Jediný co nemám na rolexech rád je ta lupa nějak tomu nemůžu přijít na chuť..
lib Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 K DJ se stříbrný ciferník hodí mnohem víc než černý. Je to přece model "do společnosti". Gratulace!
vojt Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Krásné! Ten stříbrný cifr mě přímo okouzluje. A ten vypouklý plast má rozhodně něco do sebe. Tak ať Tě bavěj!
Pixelator Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 parada klasicky kusok ktory nikdy nevyjde z mody. gratulujem
ricous Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Kubo gratulace, moc pěkné. Něco takového (ale trochen většího) mít jako definitivu v chronodůchodu - houpací křeslo na verandě, fajfka v hubě, lahev dobrého vínka a pěkná knížka. Ještě že mám důchodové spoření...
Návštěvník Tada Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Pěkné hodinky Na kovu jim to sluší. Taky se už dlouho na nějaké podobné chystám a ne a ne do toho praštit
spiderer Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Super Kubo, gratuluju, jsou nadherny! Nejsi nahodou zitra v Praze ze bysme pres den dali nekde kafe? Opravdu rad bych je videl!
Jakubisko Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 První společná noc je za námi Po dni na ruce dělají +6s. To je myslím slušné, ne? Stříbrnému ciferníku už jsem taky přišel na chuť a vůbec není špatně čitelný. No a ten Jubilee tah, proste nádhera. Zkusil jsem si teď cvičně nasadit Explorery a je to pořádný rozdíl. Přesto oboje sedí na ruce jak prd*l na hrnec. Donuts: na to je zatím vážně brzy, pokud mě nezachvátí finanční krize, tak si je nechám fakt dlouho Messiah: vidíš, a já bych už zase nechtěl hodinky bez lupy... Ricous: víno a dobrou knížku si občas dopřávám také, a šedivé vlasy už mi také rostou. Snad jsem jich hoden Tada: no jasně, správný diktátor Rolexky mít prostě musí! A toho medvěda neprodávej, střel raději koně ;-) Spiderer: jsem, PM
Viktor Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Klasika druhá největší (první je holt Sub), zdá se, že jsou ve výjimečně dobrým stavu. Průměr by měl být 36 mm? Frajersky se nosí "na volno" - jezdí si pak po zápěstí a tah při tom trochu chrastí . Dají se vzít ke každýmu oblečení a vždycky budou cool. Kde se objevily ty s černým cifrem?
Jakubisko Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Klasika druhá největší (první je holt Sub), zdá se, že jsou ve výjimečně dobrým stavu. Průměr by měl být 36 mm? Frajersky se nosí "na volno" - jezdí si pak po zápěstí a tah při tom trochu chrastí . Dají se vzít ke každýmu oblečení a vždycky budou cool. Kde se objevily ty s černým cifrem? Sub je macho, tohle je profi Mají opravdu 35mm, to až ten současný model, spolu s Explorer I ma 36 Stav je fakt luxusní, dokonce mi přijde, že je nový tah. Vůbec totiž nechrastí - viz foto. Ty s tmavým cifrem jsou tady (odkaz funguje jen dokud se neprodají). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem Jakubisko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se