Přejít na obsah

Vyhral jsem Omega Seamaster

ricchi007

Doporučené příspěvky

Odesláno
Prominte, ale necekal jsem, ze mi nekdo overi pravost tady na vasem foru, ale ze mi poradi do jakyho kseftu s tim jit.

Jak rika lib, nejlepsi bude si najit autorizovanej shop nekde v CR. Podivej se, ten web smrdi jak starej pes, jeste k tomu nakej patek mrtvej. Jestli je to real a tys to risknul, klobouk dolu a mas myslim dost stesti ;).

Victoria, Seychelská republika. :D

:thumbsup_anim:

Odesláno

A jak vypadá "kartička s číslem hodinek"? Je na ní razítko prodejce? Byla jen jedna? Krabice taky jen jedna? Návod v angličtině? Není to vícejazyčná "knížka"?

Já jsem v těhle věcech skeptik a pokud nejsi přímo z "organizačního výboru" a ty hodinky nejsou fejk, tak jsi měl velký štěstí (sakra, nějak se tu rodí děti štěstěny - Rolex, Lange a synátoři - jen já nic...).

Odesláno
Jestli je to real a tys to risknul, klobouk dolu a mas myslim dost stesti ;).

Nebud naivni, to jako posles 100 ecek nekam na cizi ucet a v den losovani budes netrpelive refresovat stranku, zda jsi nevyhral ??? :eek:

Provozovatel loterie je firma na Seychelskych ostrovech, to snad hovori za vse.

Odesláno

Čím jsem starší, tím jsem méně naivní. A i když jsem pořád schopen uvěřit nejrůznějším blbostem, tak tady si někdo myslí, že z nás udělá ze všech blbečky a my to polknem. Nevěřím tomu ani trochu. Už jsem podobné věci zažil na všech fórech o nejrůznějších věcech, co jsem jich jen za život prolezl. Docela dobře to funguje třeba na fórech o telefonech, vždycky se někdo chytne. Je mi z toho na nic a být tohle můj web, tak odtud tenhle panáček letí jako namydlenej. A jestli se mýlím, tak se stejně neomluvím, protože taková je doba - každý den se najde nějak frajer, co mě chce odrbat, čekají všude..a paranoia to fakt není. Smutné. Poslední virtuální prostor, ve kterém se toho nebojím (zatím) je tady, protože tu spoustu lidí znám a protože pořád nějak věřím, že tenhle koníček kolem sebe soustředí převážně slušný lidi. Bohužel s těmito příspěvky už asi budu opatrnější i tady.

Zásadní věc - nevěřím, že je někdo tak slaboduchý, aby když je schopen vyhrát na nějakém prapodivném webu hodinky, tak by neuměl na internetu za 10 sekund najít autorizovaného prodejce Omega v ČR. Je tady tři tejdny a za tu dobu tady taky nenašel nic, ačkoliv se tu nad pravostí toho či onoho diskutuje denně..

Sorry, nějak se to ve mě nahromadilo. Je mi z těch všech fejků, podvodů a vydrbvání zle.

Odesláno

Čím jsem starší, tím jsem méně naivní. A i když jsem pořád schopen uvěřit nejrůznějším blbostem, tak tady si někdo myslí, že z nás udělá ze všech blbečky a my to polknem. Nevěřím tomu ani trochu. Už jsem podobné věci zažil na všech fórech o nejrůznějších věcech, co jsem jich jen za život prolezl. Docela dobře to funguje třeba na fórech o telefonech, vždycky se někdo chytne. Je mi z toho na nic a být tohle můj web, tak odtud tenhle panáček letí jako namydlenej. A jestli se mýlím, tak se stejně neomluvím, protože taková je doba - každý den se najde nějak frajer, co mě chce odrbat, čekají všude..a paranoia to fakt není. Smutné. Poslední virtuální prostor, ve kterém se toho nebojím (zatím) je tady, protože tu spoustu lidí znám a protože pořád nějak věřím, že tenhle koníček kolem sebe soustředí převážně slušný lidi. Bohužel s těmito příspěvky už asi budu opatrnější i tady.

Zásadní věc - nevěřím, že je někdo tak slaboduchý, aby když je schopen vyhrát na nějakém prapodivném webu hodinky, tak by neuměl na internetu za 10 sekund najít autorizovaného prodejce Omega v ČR. Je tady tři tejdny a za tu dobu tady taky nenašel nic, ačkoliv se tu nad pravostí toho či onoho diskutuje denně..

Sorry, nějak se to ve mě nahromadilo. Je mi z těch všech fejků, podvodů a vydrbvání zle.]

Koukam, ze jsem tady spatne, resi se tady neco uplne jinyho. A tenhle web me bavilo sledovat, ovsem na podobne tema jsem nenarazil. Pokud jsem svym dotazem nekoho nadzdvihl ze zidle, at mne omluvi, nebylo to zamerem. A diky tem, kteri se mi snazi poradit. Ten zbytek je spis na politickou diskuzi, jako ze treba kam se podela slusnost v lidech... I tak vam dekuji

Odesláno
Koukam, ze jsem tady spatne, resi se tady neco uplne jinyho. A tenhle web me bavilo sledovat, ovsem na podobne tema jsem nenarazil. Pokud jsem svym dotazem nekoho nadzdvihl ze zidle, at mne omluvi, nebylo to zamerem. A diky tem, kteri se mi snazi poradit. Ten zbytek je spis na politickou diskuzi, jako ze treba kam se podela slusnost v lidech... I tak vam dekuji

Nech si prosím kázání o slušnosti. A taky nechtěj, abych Ti tu nalinkoval posledních deset témat s dotazy o pravosti hodinek. Nevěřím tomu ani za mák. Jestli Ti křivdím, nevšímej si mě, chovej se tu jako doma a časem se uvidí, co Tě na tenhle web opravdu přivedlo. Kvůli mě si to rozhodně nenech zkazit, když Tě to tolik baví. Až tu budeš za rok radit nováčkům, kupovat svoje první Rolexy (kupovat, ne vyhrávat v loterii) a vymetat srazy, osobně Tě navštívím s omluvou a nejlepší flaškou co seženu.

Odesláno
A tento model na fotce, podle mě, by měl mít na ciferníku plastický logo. A mně se zdá že je to jen tištěný.

Logo plasticky je, napis Omega je tistenej, tak to ma byt (alespon myslim, ze quartzky to tak maji).. rekl bych, ze hodinky jsou pravy, ale to je asi jedno, o tom tohle vlakno asi ve skutecnosti neni..

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak ricchi007 má doživotní ban, vlákno zamykám.

Pokud se nejednalo o pokus o skrytou reklamu jistě se může znovu zaregistrovat pod podobným nickem, diskutovat o hodinkách a veřejně se mu omluvím za chybné posouzení situace.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...