Přejít na obsah

Vyhral jsem Omega Seamaster

ricchi007

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj chronohodinkoznalci, chtel bych poradit. Vyhral jsem hodinky v loterii na internetu a chtel bych poradit, jak a kde zjistit, jestli to neni nejaka levna napodobenina. Muzete mi poradit? Jinak jsou moc pekny, rika se jim pry bondovky. Co vsechno by k nim melo byt? Mam krabicku, navod v anglictime, nosic na karticku a karticku s cislem hodinek. Zatim moc dekuju. Richard

Odesláno

a fotka by nebyla?

pokud to bude fake, dostaneš banán do konce života:)

Odesláno
A dej třeba i odkaz na tu "internetovou loterii"... ;)

...ale až dostaneš ty hodinky.. :notworthy:

PS: Banán.. to jsem já na 10% šlupku za nečtení pravidel /viz varování vlevo od příspěvku :helpsmilie: /, .. ev. prodej asijských originálu, mystifikací spolučlenů webu nebo jiných rouhání dle hodinářské bible..či pravidel slušnosti.

Odesláno
Jo zkusim je tedka udelat. Prosim te co je to banan?

nechtěl jsem Tě vyděsit, ale vzpomněl jsem si na vojnu, když na nás první den řvali, že

máme nastoupit s banánama a my byli úplně mimo....

přečti pravidla, dej fotku a uvidíme

Odesláno
nechtěl jsem Tě vyděsit, ale vzpomněl jsem si na vojnu, když na nás první den řvali, že

máme nastoupit s banánama a my byli úplně mimo....

přečti pravidla, dej fotku a uvidíme

Promiňte kvalitu, zkusím to i trošku lépe, ale potřebuju trochu víc času.

ta stránka je *****

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ja nevim.. jsem mladej, na netu travim hodne casu, ale kdybych vyhral hodinky znamy znacky, pujdu v prvni rade zjistit pravost do kramu.. rozhodne si neumim predstavit, ze bych zacal hledat nejaky hodinkovy forum.. ale nahoda je blbec a ja se mozna pletu. A v tom pripade se i klido omluvim a pogratuluju k vyhre a budu kondolovat k zavitani na tohle forum. V jinem pripade: s touhle reklamou go away ;)

Odesláno
Ja nevim.. jsem mladej, na netu travim hodne casu, ale kdybych vyhral hodinky znamy znacky, pujdu v prvni rade zjistit pravost do kramu.. rozhodne si neumim predstavit, ze bych zacal hledat nejaky hodinkovy forum.. ale nahoda je blbec a ja se mozna pletu. A v tom pripade se i klido omluvim a pogratuluju k vyhre a budu kondolovat k zavitani na tohle forum. V jinem pripade: s touhle reklamou go away ;)

Prominte, ale necekal jsem, ze mi nekdo overi pravost tady na vasem foru, ale ze mi poradi do jakyho kseftu s tim jit.

Odesláno
Prominte, ale necekal jsem, ze mi nekdo overi pravost tady na vasem foru, ale ze mi poradi do jakyho kseftu s tim jit.

Bohužel nevíme, odkud jsi. Ale na www.omega.ch najdeš nejbližší autorizovaný servis. Hodně štěstí!

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...