Přejít na obsah

kterych se zbavit? omega nebo ulysse nardin?

macher

Doporučené příspěvky

Na onech diskutovanych dvou fotkach v prispevku 23 je cas na sekundu stejny. Stejne tak jsou identicke vsechny odlesky na tele hodinek, vsechny stiny, uhly, jedna se o jednu a tutez fotku. Nahoda to neni. Je to jedna a tataz fotka. Tento fakt dela z tvrzeni, ze autor nevedel o one aukci a neznal cenu hodinek, dost neuveritelnou zalezitost.

Prosím tě Hasňo teď nevím, co řešíš - k fotkám se Macher jasně vyjádřil, že nejsou jeho a že je má od chlapíka, od kterýho ty hoďky kupoval. Trochu nechápu, co se tady vlastně Macherovi podsouvá - i kdyby to byly nakrásně ty samý hodinky, o čem by to jako mělo svědčit??? Nebo jsem nějak natvrdlej?

Navíc sem Macher ještě postnul fotku viz příspěvek 26 - tos snad musel přehlídnout, nebo si to už fakt neumím vysvětlit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

zdravim panove,

jedny iwc se mi hodne libi a premyslim, ze bych se nejakych hodinek zbavil... prikladam foto. ktere si myslite ze bych mel pustit dal do sveta a proc?

Za mne halsuji pro Omega z domu YN ponechat. Prijdou mi mnohem zajimavejsi a neokoukane. 

Drzim palec pri rozhodovani, jiste nebude snadne :-)

Odkaz ke komentáři

tak pro info - omegy jsou doma, akurat ondra pro ne delal krokouse :-)

u tech constellation se udelal komplet servis v oriose a jeste planuji vymenit korunku za novou

UN jsou ted v sherone a pry potrva, ted se podrzte, cca 24 tydnu servis... tak nevim jesli to tam necham...

result je, ze vsechny hodinky jsou stale doma, niceho jsem se nakonec nezbavil :-)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

To je snad preklep nie? 24 dni je fakt dlha doba, ale 24 tyzdnov... tj. pol roka? A co s nimi budu robit? Vyrobia rucne ich kopiu? :suicide_anim:

ufff

ne, preklep to neni.

a z cele sheronu mam fakt jenom blby pocit... nechapu jak muze nekdo podnikat tak jako sheron. tfuj. (to neni narazka na servis... spis na chovani zamestnancu)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

ne, preklep to neni.

a z cele sheronu mam fakt jenom blby pocit... nechapu jak muze nekdo podnikat tak jako sheron. tfuj. (to neni narazka na servis... spis na chovani zamestnancu)

Trochu ma to prekvapilo, lebo v Sherone v BA boli vždy maximálne prívetiví. A to som tam bol aj upotený, v dierovaných jeansoch a starej motobunde a inokedy v kraťasoch, takže nedbali na vzhľad. Raz som chcel len nejaký katalóg, po chvíľke hľadania mi povedali, že ho nemajú, tak som odišiel. Na ulici ma dobehol dotyčný zamestnanec s katalógom, že ho našiel.
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Trochu ma to prekvapilo, lebo v Sherone v BA boli vždy maximálne prívetiví. A to som tam bol aj upotený, v dierovaných jeansoch a starej motobunde a inokedy v kraťasoch, takže nedbali na vzhľad. Raz som chcel len nejaký katalóg, po chvíľke hľadania mi povedali, že ho nemajú, tak som odišiel. Na ulici ma dobehol dotyčný zamestnanec s katalógom, že ho našiel.

ja som tam bol normalne "nepracovne", tzn smart casual, na ruce jsem mel bud 18k omegy nebo iwc... a chovali se ke me hrozne - ze jsem si je dovolil obtezovat dat k nim UN do servisu. a to jeste nekomentuji jejich komentare. osobne nejlepsi zkusenosti (kdyz pominu eu, tzn cz+sk) mam asi z oriosa brno. po pravde, kdyz nemusim, tak hodinky davam do rakuska nebo nemecka, dle cesty.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...