Filipes Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Viktore nenech se zmást hlasováním - mesh je jen taková podivná módní vlna na Chronomagu.. 1. watchadoo 2. hirsch pure další dva ne-e ..a jinak boží hodinky! Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Filipes
Diamondking Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Jooo, nenech se zmást hlasováním..mesh jednoznačně..je supr, že není žádná mezera mezi tahem a pouzdrem
NIGHTinGALE Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 1. Hirsch 2. mesh 3. Seiko 4. hodně dlouho nic 5. Watchadoo
Well Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 já jsem happy s tady tím řemenem, ale to asi víš origo guma je dobrá tak akorát na neopren Ten sice krásně voní po vanilce, ale když do něj narvu Seiko stěžejky, tak u pouzdra nesedí tak jak by měl. Já zatím nosím Seiko gumu, není to sice ideál, ale je o dvě třídy lepší než podobná vlnka na Seiko Monster. Hodinky jsou to super. Od té doby co je mám, tak mechaniky jen leží v krabičce. Už ani nenatahuji unitas v pilotkách. Quartz je prostě pohoda . Tady je hezky vidět, že není quartz jako quartz .
Dantechno Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Ten sice krásně voní po vanilce, ale když do něj narvu Seiko stěžejky, tak u pouzdra nesedí tak jak by měl. Já zatím nosím Seiko gumu, není to sice ideál, ale je o dvě třídy lepší než podobná vlnka na Seiko Monster. Hodinky jsou to super. Od té doby co je mám, tak mechaniky jen leží v krabičce. Už ani nenatahuji unitas v pilotkách. Quartz je prostě pohoda . Tady je hezky vidět, že není quartz jako quartz . Myslis jako,ze ty tluste stezejky stahnou tu gumu na rozmer mensi nez 22 mmm? To jsem resil taky, nakonec pri montazi vzdycky kapnu trochu oleje - lip tam zajedou a i demontaz je snadnejsi....
Well Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Myslis jako,ze ty tluste stezejky stahnou tu gumu na rozmer mensi nez 22 mmm? To jsem resil taky, nakonec pri montazi vzdycky kapnu trochu oleje - lip tam zajedou a i demontaz je snadnejsi.... Jo to jsem myslel. Díky za tip .
kubson Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Hodinky jsou to super. tak to jsem rád, že nejsem magor jenom já
Viktor Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Díky všem za hlasování a názory. Budu to chvilku střídat a uvidím. Originál stěžejky jsou hodně tlustý a do toho Hirsche se nevejdou. Ten mesh potřebuje ještě tenčí stěžejky, to mi trochu vadí, všechno robustní a lehounký stěžejky mi nejdou dobře k sobě. Pro informaci výsledek obdobný ankety z TimeZone, mesh tam moc nezaujal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou to skvělý hodinky, ale podobně jako Monstra trochu extrém: buď je miluješ (a není co řešit ) nebo je nenávidíš. Manželku moc nezaujaly . I quartz má občas svůj půvab, když člověk trochu spěchá do hospody, nemá náladu vybírat, seřizovat a tak. Navíc se člověk může utěšovat, že je to "lepší quartz než obvykle". Přesnost nevídaná, výměna baterie za pět roků.
Dantechno Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Presne tak Viktore. Mam aktualne na ruce moje SBCM023. Strojek je super - presne jak rikas , jen je vyndas z krabicky a jdes. Tyhle vase Tuny jsou jeste trochu vys , jen me zajima taky maji vecny kalendar?
Viktor Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 ... jen me zajima taky maji vecny kalendar? Hi
Dantechno Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Hi Sorry, tuhle odpoved moc nechapu - podle smajliku asi nemaji.... ??
Milis Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Jsou to skvělý hodinky, ale podobně jako Monstra trochu extrém: buď je miluješ (a není co řešit ) nebo je nenávidíš. Tak já patřím k těm druhejm. Na všech zobrazenejch tazích se mě doslova hnusej a hnusily by se mně, i kdyby nebyly na ničem. Tyhle hodinky mně nejsou lhostejný, tyhle hodinky já aktivně nenávidím. Viktore, odpusť mi to prosím tě, jestli můžeš, ale musel jsem si ulevit. :D
Viktor Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Odpouštím ti a děkuju za názor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Tak já patřím k těm druhejm. Na všech zobrazenejch tazích se mě doslova hnusej a hnusily by se mně, i kdyby nebyly na ničem. Tyhle hodinky mně nejsou lhostejný, tyhle hodinky já aktivně nenávidím. Viktore, odpusť mi to prosím tě, jestli můžeš, ale musel jsem si ulevit. Tak já si jdu koupit podobný. EDIT: A přivezu ti je na sraz ukázat.
Návštěvník SukHoi Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) já bych k nim koupil originál tah, který sice stojí nesmysl, ale bude to sakumprásk pěkný *tyhle experimenty stojí sice 10 až 50 usd, a ve finále zjistíš, že jsi už "utratil" za originál tah guma s vlnkou je píčovina, kterou bych zakázal (kromě skutečného použití na neoprén), tlačí to do ruky stejně jako překlápěcí spony, které taky nenávídím - potom ještě nenávidím milise a to je asi všechno edit - myslím, že origo je tohle,ale ty to budeš vědět líp Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem SukHoi
ANT Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 mesh je na tychto hodinkach bezkonkurencny. Mne sa uprimne na inom naramku resp. remienku tie hodinky ani nepacia. Mesh im dava nieco co z pre mne nie moc lakavych hodiniek robi zaujimavy kusok.
Viktor Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 já bych k nim koupil originál tah, který sice stojí nesmysl, ale bude to sakumprásk pěkný *tyhle experimenty stojí sice 10 až 50 usd, a ve finále zjistíš, že jsi už "utratil" za originál tah Ale jo, většinou to bývá nejlepší a nakonec i nejlevnější řešení. Ten origo kovovej tah stojí necelých 300 USD. Má i ten šikovný systém na prodlužování. Ale má jednu vadu, nějak se mi moc nelíbí, jakoby k těm hodinkám nepasoval, má takový ostře řízlý hrany a to mi k tuňákům nějak nepasuje. Pak se mi taky moc nelíbí Milis, ale to jen tak naokraj .
Milis Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Ale jo, většinou to bývá nejlepší a nakonec i nejlevnější řešení. Ten origo kovovej tah stojí necelých 300 USD. Má i ten šikovný systém na prodlužování. Ale má jednu vadu, nějak se mi moc nelíbí, jakoby k těm hodinkám nepasoval, má takový ostře řízlý hrany a to mi k tuňákům nějak nepasuje. Pak se mi taky moc nelíbí Milis, ale to jen tak naokraj . Já to věděl, že se mně budete mstít! Kamil, Suchej a Viktor. Všechno sleduju.
Návštěvník Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Já to věděl, že se mně budete mstít! Kamil, Suchej a Viktor. Všechno sleduju. Napiš si mě prosím taky. Mě se nelíbí Milis na gumě, na tahu jen na začátku a při odchodu z tahu už moc ne Jinak Viktore, asi ten hirsch. Na tom meshi mi přijdou tak autentický, až to néni hezký. Trochu jako naleštěnej cep a kolo vod vozu pověšený na zdi chalupy. No ale vode mě, co si myslí, že je Rambo 21. století to asi nezní moc přesvědčivě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se