Přejít na obsah

Submariner 2010

volfda

Doporučené příspěvky

Hej, spominala niečo o tom, že prišli len nedavno, možno som bol uplne prvy, kto ich skušal :P Staraju sa o ne ako v bavlnke, pravidelne ich griluju a ešte aj mali nastaveny presny datum. Neboj sa, neškrabol som ich (aspon myslim), chod do nich, su to skvele hodinky, kt sa hodia k polu aj k obleku, ale holt, ja som kolotočar a bral by som skôr GMT IIc (možno za par rokov zmenim nazor).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čím déle sleduji toto (své) vlákno, přemýšlím, že zapomenu na DJ II. a půjdu do Subů... Asi se na ně zajdu ještě jednou podívat, jsem fakt případ pro Chocholouška  :suicide_anim:Kdy budou ty živé  fotky???  :whistling:

PS. netušíte někdo orientačně, kdy vyběhnout s těma zelenýma? Nechal jsem na sebe v Carollinu kontakt, dají mi vědět, jakmile jim dorazí.  Jen jsem nikde nenašel, jestli tam bude nějaký cenový rozdíll, nebo to bude bráno jen jako jiné provedení cifru, nevíte o tom někdo něco?

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

Tady a tady jsem Ti neco našel.

Merci beacoup :) Moc hezká podívaná- luneta (její lesk), tvar pouzdra, spona, prostě vše mi sedí víc, než u starého modelu...O posunu uvnitř nemluvě. Jen jsem se nějak zakoukal do té zelené, také jsem už jednou málem koupil LVčka...

Odkaz ke komentáři

specialne pre teba.. chcel som v nedelu nafotit a napisat nejaku minirecenziu. cize fotky nekritizovat. je to len ochutnavka :)

hodinky su uplne uzasne, nemam co by som im vytkol.. viac v minirecenzii

Děkuji a GRATULUJI k nádherným hodinkám :smile_anim: Musím se přiznat, že jsem teď poprvé zaregistroval, že ve tmě indexy svítí modře... Už se těším na minirecenzi ;)

Odkaz ke komentáři

Děkuji a GRATULUJI k nádherným hodinkám :smile_anim: Musím se přiznat, že jsem teď poprvé zaregistroval, že ve tmě indexy svítí modře... Už se těším na minirecenzi ;)

indexy aj rucicky svietia namodro, ale nie je to ziadna "ocivypalujuca" ziara ( omegy PO svietia silnejsie, a dlhsie.. ) snad postupne ako uvidi aj slniecko, nie len lampu sa preberie k zivotu

Odkaz ke komentáři

indexy aj rucicky svietia namodro, ale nie je to ziadna "ocivypalujuca" ziara ( omegy PO svietia silnejsie, a dlhsie.. ) snad postupne ako uvidi aj slniecko, nie len lampu sa preberie k zivotu

Ony Rolády moc nesvítí, když je nasvítíš, chvíli je to vidět, ale rychle se to utlumí... I když suby by měly svítit víc, tedy podle toho, k čemu jsou plvodně určeny by měly, ale to nám pak řekneš. Milgaussy moc nevydrží...

Odkaz ke komentáři

Jak vidim tu mohutnost, tak letim honem pro LVcka dokud jsou ...

Zrovna včera jsem na LVčka koukal na chrono24. Mohutnost je pro mě spíš plus, ale ony matou, proporcionálně tam není žádný velký rozdíl. Ta zelená luneta v kombinaci s černým cifrem má ovšem něco do sebe, hlavně jdou sehnat nové za cca.100k. Mně jen nesedí ta jejich spona, to mají ty nové suby naprosto dokonale vyladěné, tedy z mého pohledu... 

Upraveno uživatelem volfda
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Kde jsi videl nove do 100 ?

Napsal jsem za cca. 100k. Mrkni sem. Já přes chrono už pár hodinek koupil, vždy koukám, aby to byl ,,trusted seller" a aby měl zároveň i kamenný obchod někde v EU a případně mrknu na jeho web. Třeba těchto bych se zrovna nebál ;)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

PRO INSPIRACI

*paneristi

Tyhle suby jsou pro mě jak magnet... Nádhera :rolleyes: Takhle dopoledne mi zas zamotat hlavu :oneeyed02:  Prožívám opět chronodilema, které zde asi každý důvěrně zná, fotky těhle hodinek mi doráží, já se na ně snad půjdu ještě jednou podívat... 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

volfdo, kámo, už si je prosím Tě kup a přestaň blouznit, buď tak o té dobroty. Vždy se těším, že už je máš a najdu další vzdychací příspěvek.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...