xlaque Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Hej, spominala niečo o tom, že prišli len nedavno, možno som bol uplne prvy, kto ich skušal Staraju sa o ne ako v bavlnke, pravidelne ich griluju a ešte aj mali nastaveny presny datum. Neboj sa, neškrabol som ich (aspon myslim), chod do nich, su to skvele hodinky, kt sa hodia k polu aj k obleku, ale holt, ja som kolotočar a bral by som skôr GMT IIc (možno za par rokov zmenim nazor). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 13. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 (upraveno) Čím déle sleduji toto (své) vlákno, přemýšlím, že zapomenu na DJ II. a půjdu do Subů... Asi se na ně zajdu ještě jednou podívat, jsem fakt případ pro Chocholouška :suicide_anim:Kdy budou ty živé fotky??? PS. netušíte někdo orientačně, kdy vyběhnout s těma zelenýma? Nechal jsem na sebe v Carollinu kontakt, dají mi vědět, jakmile jim dorazí. Jen jsem nikde nenašel, jestli tam bude nějaký cenový rozdíll, nebo to bude bráno jen jako jiné provedení cifru, nevíte o tom někdo něco? Upraveno 13. srpna 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Kdy budou ty živé fotky??? Tady a tady jsem Ti neco našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 13. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Tady a tady jsem Ti neco našel. Merci beacoup Moc hezká podívaná- luneta (její lesk), tvar pouzdra, spona, prostě vše mi sedí víc, než u starého modelu...O posunu uvnitř nemluvě. Jen jsem se nějak zakoukal do té zelené, také jsem už jednou málem koupil LVčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Kdy budou ty živé fotky??? specialne pre teba.. chcel som v nedelu nafotit a napisat nejaku minirecenziu. cize fotky nekritizovat. je to len ochutnavka hodinky su uplne uzasne, nemam co by som im vytkol.. viac v minirecenzii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 13. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 specialne pre teba.. chcel som v nedelu nafotit a napisat nejaku minirecenziu. cize fotky nekritizovat. je to len ochutnavka hodinky su uplne uzasne, nemam co by som im vytkol.. viac v minirecenzii Děkuji a GRATULUJI k nádherným hodinkám Musím se přiznat, že jsem teď poprvé zaregistroval, že ve tmě indexy svítí modře... Už se těším na minirecenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 velmi pekne. chvalim a tiez sa tesim na recenziu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 gratuluji, to už je sobota? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Děkuji a GRATULUJI k nádherným hodinkám Musím se přiznat, že jsem teď poprvé zaregistroval, že ve tmě indexy svítí modře... Už se těším na minirecenzi indexy aj rucicky svietia namodro, ale nie je to ziadna "ocivypalujuca" ziara ( omegy PO svietia silnejsie, a dlhsie.. ) snad postupne ako uvidi aj slniecko, nie len lampu sa preberie k zivotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 prečo nespravili aj nové SD proporčne takéto? gratulujem - sú pekné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 13. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 indexy aj rucicky svietia namodro, ale nie je to ziadna "ocivypalujuca" ziara ( omegy PO svietia silnejsie, a dlhsie.. ) snad postupne ako uvidi aj slniecko, nie len lampu sa preberie k zivotu Ony Rolády moc nesvítí, když je nasvítíš, chvíli je to vidět, ale rychle se to utlumí... I když suby by měly svítit víc, tedy podle toho, k čemu jsou plvodně určeny by měly, ale to nám pak řekneš. Milgaussy moc nevydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 specialne pre teba.. chcel som v nedelu nafotit a napisat nejaku minirecenziu. cize fotky nekritizovat. je to len ochutnavka hodinky su uplne uzasne, nemam co by som im vytkol.. viac v minirecenzii Seděj Ti na ruce parádně, překrásní hodinky, tohle je můj dream. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Jak vidim tu mohutnost, tak letim honem pro LVcka dokud jsou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 14. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 (upraveno) Jak vidim tu mohutnost, tak letim honem pro LVcka dokud jsou ... Zrovna včera jsem na LVčka koukal na chrono24. Mohutnost je pro mě spíš plus, ale ony matou, proporcionálně tam není žádný velký rozdíl. Ta zelená luneta v kombinaci s černým cifrem má ovšem něco do sebe, hlavně jdou sehnat nové za cca.100k. Mně jen nesedí ta jejich spona, to mají ty nové suby naprosto dokonale vyladěné, tedy z mého pohledu... Upraveno 14. srpna 2010 uživatelem volfda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Ta zelená luneta v kombinaci s černým cifrem má ovšem něco do sebe, hlavně jdou sehnat nové za cca.100k Kde jsi videl nove do 100 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 14. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Kde jsi videl nove do 100 ? Napsal jsem za cca. 100k. Mrkni sem. Já přes chrono už pár hodinek koupil, vždy koukám, aby to byl ,,trusted seller" a aby měl zároveň i kamenný obchod někde v EU a případně mrknu na jeho web. Třeba těchto bych se zrovna nebál 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 PRO INSPIRACI*paneristi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 áááááááááááááách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 15. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 PRO INSPIRACI *paneristi Tyhle suby jsou pro mě jak magnet... Nádhera Takhle dopoledne mi zas zamotat hlavu Prožívám opět chronodilema, které zde asi každý důvěrně zná, fotky těhle hodinek mi doráží, já se na ně snad půjdu ještě jednou podívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 volfdo, kámo, už si je prosím Tě kup a přestaň blouznit, buď tak o té dobroty. Vždy se těším, že už je máš a najdu další vzdychací příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se