volfda Odesláno 15. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Počkej, Ty ses ještě nerozhodl ? Pořád ti leží v hlavě IWC ? IWC ne, tedy určitě do nich časem zas skočím, ale teď mam roládobudnus... volfdo, kámo, už si je prosím Tě kup a přestaň blouznit, buď tak o té dobroty. Vždy se těším, že už je máš a najdu další vzdychací příspěvek. To sem potřeboval, máš pravdu. Končím se vzdycháním, od teď budu jen obdivovat a nakupovat Jen chci počkat na reál zelené suby, pak na místě uvidím, co mi sedne nejvíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Jsou nadherny!!! Co vic dodat, volfdo, uz se tesim, az se na ne mrknem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 15. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Jsou nadherny!!! Co vic dodat, volfdo, uz se tesim, az se na ne mrknem:-) Jj, tento týden berem Bechyněho útokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Jj, tento týden berem Bechyněho útokem Jdi do toho chlape !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 chcel som dnes nafotit a napisat nieco kratke o suboch, ale vdaka pocasiu mam len umele svetlo a fotky su strasne.. No pripajam aspon fotky zo vcera ( wieden - haus des meeres ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Dalsi stastny majitel na rolexforums.com. Fotku tam ma bohuzel jen tuhle jednu. Ale je docela pekna, tak proc se nepodelit... zdroj/source: rolexforums.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Jeste jeden wristshot od stejneho chlapika (hezci). zdroj/source: rolexforums.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Neberte to nijak špatně nebo co, ale mě přijdou skoro všechny Rolexy stejný. Já to nějako nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Neberte to nijak špatně nebo co, ale mě přijdou skoro všechny Rolexy stejný. Já to nějako nechápu Vlastníma rukama jsem ho vypiplal a von sem po pěti létech napíše todlencto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Vlastníma rukama jsem ho vypiplal a von sem po pěti létech napíše todlencto. Ale vzdyt ma pravdu. Az kdyz do taju korunky ve znaku trosku proniknes, zacnes ocenovat jemne nuance odlisujici jednotlive modely probuznych rad (to je hotovy zaklinadlo ). Myslim, ze zakaznici tu koherenci modelu spis ocenuji (podobne jako u Panerai), i to, ze zadne velke vystrelky k Rolexu nastesti nepatri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Mám úctu k ROLEX a obdivuji, jak tak nudný hodinky dosáhly takového věhlasu. Čím déle tu jsem, tím víc jejich modelů si dovedu představit na ruce a v tom bude asi ten fór. Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Byl jsem na víkend v Drážďanech, zaskočil jsem tam do hodinářství a narazil na nový zelený Submariner. Vypadá velmi dobře, asi bych měl opravdu vážný problém rozhodnout se, který si vybrat. Cena černých subů je tam 5500eur, cena zelených 5900eur. Takže nákup bych učinil jednoznačně tam, v Carollinu jsou černé za 150k a počítám, že na zelené si přihodí 20k. Jinak doporučuji Vám se na ty zelené mrknout, nezklamaly mé očekávání Ale zase zbouraly mé dilema, suby si nekoupim, půjdu do DJ II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 .............. Ale zase zbouraly mé dilema, suby si nekoupim, půjdu do DJ II. Když tak vidím ty Tvoje myšlenkový přemety v posledních měsících, tak myslím, že by sis měl raději dát studenej obkládek na čelo a na kotníky a pustit to na půl roku z hlavy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 (upraveno) Když tak vidím ty Tvoje myšlenkový přemety v posledních měsících, tak myslím, že by sis měl raději dát studenej obkládek na čelo a na kotníky a pustit to na půl roku z hlavy Já na to nikterak nespěchám... Je dost možný, že místo Rolád nakonec domu přinesu něco jiného, ale mám jasno, co od Rolád chci- DJ II. Dokonce už mám i jasno, jaký ciferník, před pár dn bych ho odmítal, ale měli tam skoro všechny verze, tak jsem mohl porovnávat (vyhrál tmavě modrý s indexy). Obklad si dám, ale spíš na kocovinku, vidím to tak, že se ještě pomazlim s Milgaussama a pořídim ty DJ, do vánoc si dám pokoj a pak se zas zbláznim, nebo to raději nechám na jedno trvalé šílenství, jaké tu dobře známe Ale setkání se zelenýma subma jsem si vymodlil, opravdu jsem se na ně těšil, sice v mém výběru nezvítězily, ale i tak je to parádní kousek, no a já končím s věčným lamentováním, co koupit, teď bude jen otázka kdy a kde Upraveno 22. srpna 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Já na to nikterak nespěchám... Je dost možný, že místo Rolád nakonec domu přinesu něco jiného, ale mám jasno, co od Rolád chci- DJ II. Dokonce už mám i jasno, jaký ciferník, před pár dn bych ho odmítal, ale měli tam skoro všechny verze, tak jsem mohl porovnávat (vyhrál tmavě modrý s indexy). Obklad si dám, ale spíš na kocovinku, vidím to tak, že se ještě pomazlim s Milgaussama a pořídim ty DJ, do vánoc si dám pokoj a pak se zas zbláznim, nebo to raději nechám na jedno trvalé šílenství, jaké tu dobře známe Ale setkání se zelenýma subma jsem si vymodlil, opravdu jsem se na ně těšil, sice v mém výběru nezvítězily, ale i tak je to parádní kousek, no a já končím s věčným lamentováním, co koupit, teď bude jen otázka kdy a kde no vidis, tys pretesal svuj vkus z rimskych cislic do modrych DJII s indexy, tak to mame stejne rolexove prani, je to elegantni dobre citelny a na oko lahodici modra barva, co vic dodat, tesim se na tento tyden:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Modré DJII jsou parádní. Škoda, že fotky nejsou moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 jeste dodam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 jeste dodam... To jsou tak krasny fotky, uplne me to tyra ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 To jsou tak krasny fotky, uplne me to tyra ! me taky:-D z moji ruky ty hodinky bohuzel nejsou:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 proč mi to děláš? zase se budu neklidně převalovat v posteli s neklidnými sny a budit se zpocený se ztopořenou mozkovnou, v jejíž duté dutině budou rezonovat dvě slůvka BLUE DJII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se