Baker Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Obavam se, ze ta keramicka luneta nebude za hubicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 (upraveno) Podle tohoto a tohoto webu by to mělo být slabých 1350 dolarů Edit: Pardon, samozřejmě že jen za vnitřek lunety (bezel insert) Upraveno 13. září 2010 uživatelem Jay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Chce to vidět naživo, ta zelená je na každé fotce jiná. Mně se ta luneta zdá taková mdlá, jakoby pastelová. Ale zase se mi děsně líbí ten zelený cifr se svým kolébavým třpytem, takže pro mě by byl ideál černá luneta a zelený číselník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Podle tohoto a tohoto webu by to mělo být slabých 1350 dolarů Tak to je pecka, cekal jsem balik, ale toto me dorazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Pánové, já si nejsem jistý, jestli ta keramická vložka jde vyměnit stejně jako ta stará. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Tak to je pecka, cekal jsem balik, ale toto me dorazilo moc to není - jenom asi 30t - ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 13. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Myslím, že výměna by měla jít, přeci jen by to bylo minus, v případě vážného poškození lunety je lepší vyměnit lunetu, než celé hodinky, snad s tím Rolex počítá. Ne že by se to stávalo často, ale tak suby jsou duší hodinky na potápění, takže by se něco sem tam stát mohlo. Tím pádem by mohla jít i ta ,,tuning" výměna, ale je to jen moje doměnka, opravdu nevím a ty peníze by se mi do toho dávat nechtělo, na druhou stranu jsou i dražší úpravy, třeba pro hunter PS. U GMT master II ceramic luneta vyměnit jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Rekl bychm ze cena je za kompletni lunetu, ta keramika bude prilis krehka, na to aby se dala vyjmout. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Rekl bychm ze cena je za kompletni lunetu, ta keramika bude prilis krehka, na to aby se dala vyjmout. já nevím kolik ty hodinky stojí, ale i kdyby to bylo za kompletní lunetu = ocelový kroužek s vložkou - tak se mi to zdá celkem dost = řekněme čtvrtina ceny hodinek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Je to dost i za celou lunetu, ale ted jsem nasel toto, tak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Je to dost i za celou lunetu, ale ted jsem nasel toto, tak nevim. každopádně bych se toho nebál - při psaní pérem se zlatým hrotem a krmení zlatých rybek je vyloučené jakékoli poškození Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Tak to je pecka, cekal jsem balik, ale toto me dorazilo já nevím kolik ty hodinky stojí, ale i kdyby to bylo za kompletní lunetu = ocelový kroužek s vložkou - tak se mi to zdá celkem dost = řekněme čtvrtina ceny hodinek ? chlapi nebečte MachrIndexu je třeba něco obětovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 "My new 4month old GMTII Ceramic bezel slipped out of my hands at waist height and fell to the floor. The ceramic bezel cracked into pieces and came off the bezel. My Rolex dealer sent the watch off to Rolex and the ceramic bezel cost's $1500!!!! YIKES! Makes me miss my old style GMTII..." Celá zkušenost popsána ZDE Tak nevím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 chlapi nebečte MachrIndexu je třeba něco obětovat já nebečím žabo - rolex je super, akorát se nehodí k mému ksichtu "Kaufland bezdomovce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 ...akorát se nehodí k mému ksichtu "Kaufland bezdomovce" A Panerai jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 já nebečím žabo - rolex je super, akorát se nehodí k mému ksichtu "Kaufland bezdomovce" Ale jasne, ze se hodi. Nemuzu zapomenout na fotku z paneristi, kdy mel chlapik na ruce hodinky s uchem a k tomu rozedrany rifle s provazkem misto opasku. Rolady jsou sice vic nablejskany, ale Paneraje zase velky a vyrazny, takze machrindex maj srovnatelnej. A vypadalo to kuul . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 A Panerai jo? no jasně - to jsou regulérní hodinky pro pití vína z papíru a hulení slamníku z vybydleného domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 no jasně - to jsou regulérní hodinky pro pití vína z papíru a hulení slamníku z vybydleného domu ale musej mít hóódně odrbanej řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Ale jasne, ze se hodi. Nemuzu zapomenout na fotku z paneristi, kdy mel chlapik na ruce hodinky s uchem a k tomu rozedrany rifle s provazkem misto opasku. Rolady jsou sice vic nablejskany, ale Paneraje zase velky a vyrazny, takze machrindex maj srovnatelnej. A vypadalo to kuul . to je velký omyl, P žádný machrindex nemá - o ten se pouze snaží smetánka na Paneristi.com, protože ty hodinky jsou vizuálně odlišné od běžné produkce konvenčních zbraní - Panerai se nedá upřít velký skok v posledních deseti letech, ale to je všechno - jsou to obyčejný hodinky, který nosil můj děda = velký, čitelný, na pérko :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 to je velký omyl, P žádný machrindex nemá - o ten se pouze snaží smetánka na Paneristi.com, protože ty hodinky jsou vizuálně odlišné od běžné produkce konvenčních zbraní - Panerai se nedá upřít velký skok v posledních deseti letech, ale to je všechno - jsou to obyčejný hodinky, který nosil můj děda = velký, čitelný, na pérko :D Podle myho vnimani machrindexu ho naopak ma. Ja to beru tak, ze kdyz je clovek dal, nez aby dokazal precist logo, tak si spis vsimne a zaujmou ho Paneraj nez Rolex. Jsou velky=machrovsky, maj ucho=machrovsky, obvykle osumtelej obrovskej remen=machrovskej atd... Zatimco rolady jsou maly a akorat nablejskany a ten pravej wow-efekt u nich prijde az po precteni napisu na ciferaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se